- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли отишли без долно бельо и с къса пола на училище?
Аз желая да отида така и съм го правила, обаче майка ми ме спипа и стана скандал. При вас как стои въпроса?
Никога няма да отида така на училищене съм курва!
П.С.А ти определено си !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
А по джапанки?
NIKOGA...teb tfa qsvno te vuznujda...otvrat
ЕБАТИ якото всяко междучасие вместо да скучая прибутвам те в некой ъгал и дзендзам!![]()
Къде учиш в този ред на мисли!?
Light The Universe
ne nebih...tova spored men e gadno...a ti si ebati kyrveto...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
A taka mome abe 6to ne doide6 ibez pola za kfo ti e tva jivotno ili na gaza ti pi6e fuck me plz![]()
ama oll kurvo tapa kat si tarsi6 eba4 ima i drugi na4ini!prostitutka dolna.Mai si za publi4en dom a ne za u4ili6te!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pak nqkoi mazen 4ikidjiq e napisal temaili drugiq variant e nedoebana kurva
![]()
mila ti da ne si kurva 4e da hodi6 taka ti v red li si zemi da se pregleda66.....![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
Хахха хубаво да си изпълняваш желанията но :Първоначално написано от горгонка13
Първо :Ходи ако има какво да показваш
2ро: ти курве ли си ?
3то: Могат да те изнасилят
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
ахахаха представям си ако всички момичета от моя клас почнат да охдят такаПървоначално написано от горгонка13
![]()
![]()
![]()
otnosno 3-to: ahahhaha edva li 6te e iznasilvne 6totot tq opredeleno samo tva 4aka-Nqkoi da si napyha falangata v p*tkata i!Първоначално написано от Sw0rDz
Курва!!!!!!!!!Как......... може да отидеш така на училище
?Майка ти е била права като ти се е скарала.
Аз не бих отишла така нито на училище нито където и да било!!!!!!!!!! \/
![]()
Ти си селянка, за това и си тъпа а може би и грознаПървоначално написано от sasha_90
![]()
e pa ako iska6 otidi napravo otidi gola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awe ti luda li si ma mn si zle 4estno ti kazavam otidi davai nek ate naebat tursi6 si belqta
ako si kyrva otidi prav ti put
![]()
xaxxxaxa taka nemoga da izlqza dori na sre6ta s gadjeto kamoli v daskalo da se poqvq taka ti si eabxti perveznata
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
Never!
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.