.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Златната среда е най-хубавото нещо!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    Та ти на колко си та да мислиш за мъж?

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Това е супер тъпо.
    И какво ще си хванеш богат мъж и ще зависиш изяло от него. И в един момент той вече не те иска и ти оставаш сама без никаква преспектива за живота. Няма лошо да имаш цели, но не само парите са важни. Учи, намери си добра работа и имай пари, достатъчно, но твои.
    Бъди щастлива с твоето момче, без да те интересува мнението на майка ти.
    на батко философчето. аре са ми изтрий двата поста
    Ае ш' те е** и простомера
    епа щом имаш желание

Град
    tuk i tam
    jenata misli za tfoeto byde6te hahaah uau da ti imam maikata...i nali ako si fane6 dr za pred maika ti i s nego sh hodi6 i taka sh izneveri6 na tfoq "beb4o" .mn si umna na4i... =D>

Град
    нямам
    жени гледат само пари да имаш
    каде отиваш ти може би ??

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NiGGaZ
    жени гледат само пари да имаш
    Че без пари живее ли се.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има ли смисъл да казвам, че майка ти греши..?
    Не е зле мъжа да може да предложи на жената жилище, някакви средства, но това да е цел в живота...не съм съгласна.
    Но пък и другата страна не е много добра-ако е много беден ще изникнат постоянни разправии за сметки и такива глупости, което е тъпо и ще убие любовта ви.Не е зле и ти да се хванеш нещо да работиш.
    ЗАЩО ТИ НЕ ПРЕДЛОжИш на МАЖА СИ жилище за 100 БОна тои като е на 25-30 години от де да ти извади толкос пара за жилище амаха тупи путки само искате пак как са искарват пари мноо знаите
    ви само за 1 ебане ставате за друго не

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не е зле мъжа да може да предложи на жената жилище, някакви средства, но това да е цел в живота...не съм съгласна.
    Но пък и другата страна не е много добра-ако е много беден ще изникнат постоянни разправии за сметки и такива глупости, което е тъпо и ще убие любовта ви.Не е зле и ти да се хванеш нещо да работиш.
    ЗАЩО ТИ НЕ ПРЕДЛОжИш на МАЖА СИ жилище за 100 БОна тои като е на 25-30 години от де да ти извади толкос пара за жилище амаха тупи путки само искате пак как са искарват пари мноо знаите
    МНого правилно и половината са някви грозни дебели свини ама иначе голямата работа

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    МНого правилно и половината са някви грозни дебели свини ама иначе голямата работа
    Кой говори за 100 бона жилище.
    Общовъзприето е жилището да е на мъжа, или другите случаи са жилището да е общо.
    А вие какво се обаждате, не ми е ясно.
    Нали вие, мъжете, се водите за "глава на семейството", следователно повечето отговорности падат върху вас.

Родителите никога не биха дали детето си (момичето си) на мъж без възможности.

Oh mY gospodi .. nqmam dumi .. kakva e maika ti ?!? hvani si bogato kopelence .. sha te e*e po cql den .. sha mu pisnesh .. i haide na kofata

Oh mY gospodi .. nqmam dumi .. kakva e maika ti ?!? hvani si bogato kopelence .. sha te e*e po cql den .. sha mu pisnesh .. i haide na kofata
    В повечето случаи-напълно вярно!За съжаление...Ма кво мислите за женене?Млади сме още...живота е пред нас
    Last year you came here,
    you were a dork in our school,
    I fell in love with you,
    I liked the "real" you,
    but you decided that you look cool,
    when you act cool and dress cool,
    you went wrong about that,boy!
    You went wrong!

Град
    в мечтите ти
    Важни са чувствата , не парите.Ако си с някой , който те отблъсква и като характер, и като външност, но е богат, ще бъдеш ли щастлива?Не.Ако човекът, с който си е мил, умен, и най-важното-те обича, не мисля, че парите са някаква пречка.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моите родители като са се запознали са нямали нищо. Баща ми е бил с 5 лв. в джоба и си е броял стотинките з баничка. сега са над средното равнище, имат престижи професии, уважавани хора са, а определено има какво да ядем и то не е боб през ден. за това те са на мнание, че не е важно да има пари. Важно е да има амбиция и желание да постигне нещо в живота си и да се развива. Моят приятел не е особено богат. Има някои по-така придобивки, но с цената на много заеми. Родителите му не пращят от пари, кара Опел Астра на старо, но те го уважават. защото това момче за 2 и нещо пред очите им постигна много. макар, че работи не особенно престижна професия изкарва пари, учи, труди се непрекъснато и има желанието да постигне нещо в живота си. Търси си такъв, защото готовото........свършва, а именно тези, които имат много не са научени на труд.

пък мойта вика да се изуча да успея в живота и после да си намеря някой свестен дет да ме уважава и обича...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    А бре, Диде, ти за вси4ко майка ти ли слушкаш?

що не я пратиш по дяволите, като тя те съветва да си търсиш някой с беемвенце на магистралата?

парите развалят хората, това е ФАКТ, известно е още от римско време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си