- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка ми ме приучва да си търся богат мъж
Златната среда е най-хубавото нещо!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Та ти на колко си та да мислиш за мъж?![]()
епа щом имаш желаниеПървоначално написано от BAYO
![]()
jenata misli za tfoeto byde6te hahaahuau da ti imam maikata...i nali ako si fane6 dr za pred maika ti i s nego sh hodi6 i taka sh izneveri6 na tfoq "beb4o" .mn si umna na4i... =D>
![]()
жени гледат само пари да имаш
каде отиваш ти може би ??
Че без пари живее ли се.Първоначално написано от NiGGaZ
ЗАЩО ТИ НЕ ПРЕДЛОжИш на МАЖА СИ жилище за 100 БОна тои като е на 25-30 години от де да ти извади толкос пара за жилище амаха тупи путки само искате пак как са искарват пари мноо знаитеПървоначално написано от koalka
ви само за 1 ебане ставате за друго не
МНого правилно и половината са някви грозни дебели свини ама иначе голямата работаПървоначално написано от Анонимко
Кой говори за 100 бона жилище.Първоначално написано от Анонимко
Общовъзприето е жилището да е на мъжа, или другите случаи са жилището да е общо.
А вие какво се обаждате, не ми е ясно.
Нали вие, мъжете, се водите за "глава на семейството", следователно повечето отговорности падат върху вас.
Родителите никога не биха дали детето си (момичето си) на мъж без възможности.
Oh mY gospodi .. nqmam dumi .. kakva e maika ti ?!? hvani si bogato kopelence .. sha te e*e po cql den .. sha mu pisnesh .. i haide na kofata![]()
В повечето случаи-напълно вярно!За съжаление...Ма кво мислите за женене?Млади сме още...живота е пред насOh mY gospodi .. nqmam dumi .. kakva e maika ti ?!? hvani si bogato kopelence .. sha te e*e po cql den .. sha mu pisnesh .. i haide na kofata![]()
Last year you came here,
you were a dork in our school,
I fell in love with you,
I liked the "real" you,
but you decided that you look cool,
when you act cool and dress cool,
you went wrong about that,boy!
You went wrong!
Важни са чувствата , не парите.Ако си с някой , който те отблъсква и като характер, и като външност, но е богат, ще бъдеш ли щастлива?Не.Ако човекът, с който си е мил, умен, и най-важното-те обича, не мисля, че парите са някаква пречка.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Моите родители като са се запознали са нямали нищо. Баща ми е бил с 5 лв. в джоба и си е броял стотинките з баничка. сега са над средното равнище, имат престижи професии, уважавани хора са, а определено има какво да ядем и то не е боб през ден. за това те са на мнание, че не е важно да има пари. Важно е да има амбиция и желание да постигне нещо в живота си и да се развива. Моят приятел не е особено богат. Има някои по-така придобивки, но с цената на много заеми. Родителите му не пращят от пари, кара Опел Астра на старо, но те го уважават. защото това момче за 2 и нещо пред очите им постигна много. макар, че работи не особенно престижна професия изкарва пари, учи, труди се непрекъснато и има желанието да постигне нещо в живота си. Търси си такъв, защото готовото........свършва, а именно тези, които имат много не са научени на труд.
пък мойта вика да се изуча да успея в живота и после да си намеря някой свестен дет да ме уважава и обича...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
А бре, Диде, ти за вси4ко майка ти ли слушкаш?
що не я пратиш по дяволите, като тя те съветва да си търсиш някой с беемвенце на магистралата?
парите развалят хората, това е ФАКТ, известно е още от римско време.