- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя ме напи и й пуснах!!!
Дебела и грозна кака на 27 години ме напи и ме накара да я шибам. Като изтрезнях повърнах!!! Много е гадно да те изнасили дебелана с пъпки!!!
Мога ли да я съдя по някакъв начин за сексуален тормоз тая свинкя?
auyxuyxauyxauyaxxauyuaxy neka ti e qko hxahhxahxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Manowar89
![]()
![]()
![]()
Samo ne mi kazvai 4e ti e bilo za prav pat... nqma kak da q sadi6 osvem ako ne tee vrazvala s kam6ici itee bila po dopeto i e vikala is4ukai meПървоначално написано от Manowar89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някои хора точно такива искат да ибат хахахаха![]()
![]()
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Защо пиеш?Защото те е накарала?А ако ти беше казала да се самоубиеш,щеше ли да го направиш?
xaoxoaoxoaoxoaox![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
гръмни се......
В U.S.A за такова нещо се съдят като стой та гледай, в БУЛГАРИСТАН обаче няма как да стане.
абе хора толкова ли не загряхте че това е поредната тема ебавка-дебела и грозна го напила дрън дрън що не дойде мене да ме напие...ебати как се хващате прочетете подписа ми за повече информация![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nameriq i q zakolqi posle q sortirai v byrkani za zimata
![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ами стани ти МОДЕРАТОР по добре от koalka която е много тъпичка и не става за мод, защото взема индивидуални и необосновани решения и си заключва теми, ей така по някакви нейни си виждания, без да се съобрази и в ни най-малък момент, до колко решенията й са обективни.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grozna debela s pupku
![]()
![]()
hodi q sudi ama interestno koe 6e sadi6 pupkite i ili neq axxaxaxaxaxaxaxax
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
xaxaxaxa mi nz gre6ka e bilo o6te nqma takuv zakon koito da zabranqva sex pod vazdeistvieto na alkohol![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
hahahahah sega se 4uvstva6 omarsen nali taka![]()
![]()
![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
да да и на мен така, само дето не е дебела, а напротив най готината е, казва се анелия, аз обаче сам малък и ме е срам и тя ме напи и ме изнасили 6 пъти, сега ме изнудва всеки ден, иска да ме изнасилва непрекаснато, ПОМОЩ какво да правя аз не искам ама тя само ме моли са свирки, как да не я уважа![]()
DRYG pyt da znaish..4e kato si s takiva slon4etoo nito glytka alkohol..tova da ti e za yrok !!!![]()
eeeeee golqma rabota nqma da ti padne UQ
![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Като такива привличаш, такива ше шибаш секси...
owned![]()
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
шибай я пак![]()
тигре главата се използва и за мислене,не само за ресане!!!