.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 97
    Guest

Отказа ми....

Свалям я три месеца!!! От 1 седмица ходим (поне аз го броя за ходене) и снощи отказа да ми даде. Не била готова все още, а вече е на 15!!!
    Питам се да я зарежа ли или да и дам още един шанс?

Супер фен
    Що не си го навреш отзад питам аз?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Дай твоето дупе да го навра в него.

Град
    Село.София

Re: Отказа ми....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Свалям я три месеца!!! От 1 седмица ходим (поне аз го броя за ходене) и снощи отказа да ми даде. Не била готова все още, а вече е на 15!!!
    Ti kfo hodi6 s neq da q is4uka6 li ve ? ot takiva kato teb mi se povdiga kaf 6ans 6te i dava abe ti da ne si tap we ? 1 sedmica i tarikata ve4e iska da q 4uka q si go na4ukai po dobre..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    по добре остави момичето ако си със нея само за секса намери си някоя курветина

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от naia
    =D> =D> =D>
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    на същото мнение съм

Guest
    разпоретина е по модерния термин

luckaa
    Guest
    za tri meseca da beshe si sabiral po 1 lev na den tova sa 90 leva... s tqh mojesh da idesh da si izchukash edna kurvichka (elitna)... are begai ot tuka ti si bati i deteto

Само добри момчета ти отговарят до момента!
    Light The Universe

Град
    Ямболъ
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    на същото мнение съм
    И аз
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Мега фен Аватара на sasha_90
    От написаното разбирам,че я искаш само заради секса!Ако това е вярно си намери някоя к*рва и остави момичето на мира!Къв си ти,че да я караш насила?

Guest
    Abe moi chovek ti mai qko se Drusash?! Uj hodite edna sedmica daje ti ne si obeden che hodite i iskash da pravite sex veche.... Mi da ti kaja ne stava taka!! Po hubu si hvani edna kurva ischukai q i tova e, kvo nahalstvash na momicheto i na vsichkoto otgore e na 15!!

terranova
    Guest
    Ebe tii mai qkata si zagorql katu te gledam tctc...nei dobre taka ama vij sq nqma smisyl da te rugaq to ti mai si OBIT ot Gospoda ....! Taka po syshtestvo q pomisli malko 1 SEDMICA , Nesi siguren che Hodite , na 15-godini ti izopshto AKYL IMASH LI ...?Iii oshte neshto za teb SEXA li e nai vajen vav edna vryzka ...? I ti zashto 3 meseca si hodil podir gyza i samo za ednoto ebane li ...? Mn si sgreshil da ti kaja neshtuuuuu nesi v red...ima ti neshtu na teb hah...are nqq kazvam kvo che taka de IDI si nabii edna chikiq ilii izplushti kvartalnata kurva iii se zamisli kvo praish....!!!

После момичетата били курви, а момчетата даже не знаят какво означава думата " използвач ".
    Момичето е девствено сигурно бе! Ходиш 1 седмица с нея! Кво искаш ? Като е на 15 сигурно е длъжна да ти пусне, само щото е на 15 а на тебе ти се чука....
    [/b]
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не ти изнася-ей я вратата. Мъжете само с долната си глава ли мислят?

Guest
    bratle ti kvo s neq si samo sa q 4uka6 li ? ne q obi4a6 tq samo edno leko momi4e li e za teb!izvinqvai no no i 20 da e i pak moje da ne e gotova ne e dlajna ako ne se 4uvstva gotova da ti pusne sese?

avi kvi ste takiva hora ve4e bila na 15 ko da ne bi da e golqma ti pomisleli zashtotomoje naistina da ne e gotova moza4ko i po4kai napravi momenta valsheben
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    =D> =D> =D>
    taka si e tolkova sa mn idi kam magistralata.

Guest
    gre6ka bate, ako ne pusne do 1 sedmica(7 dena) nqma smusyl,
    6a mi se praqt na wajni..
    ot takiwa typi pi4owe, deto se umilkwat po 3 meseca se razwalqt
    mackite i stawat kaprizni.

Град
    sofiq
    a s16toto pitam. znae6 li ti si edna t1pa m1jka p*tka!kak moje da si pomisli6 d azarejew6 momi4eto samo za6toto ne ti e pisnala q q ostavi na mira

p.s. sorry za grubiqt ezik
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Re: Отказа ми....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

bahsi prostaka det si...kak moje o6te na 1-vata sedmica da i poiska6 sex...i kvo kato e na 15...jalko za gorkoto momi4e det se e zagledalo po takav prostak kat teb 6tot qvno to e svqsno...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Shmatko
    Guest
    Аз щи го навра отзад!

Guest
    В никакъв случай не я зарязавай . Бъди настоятелен убедителен нежен и мил . Тя ще ти скочи на пишката съвсем скоро . Просто в момента се дърпа и се прави като всяко момиче което не е курва . Спокс пич
    Като не ти изнася-ей я вратата. Мъжете само с долната си глава ли мислят?
    За разлика от вас жените , ние жените мислим и с 2-те глави и трябва да се благодариш че го направим , най - вече с долната иначе деца и женски писък от удоволствие нямаше да има на тоя свят . Затова

Супер фен
    ти нещо ни ебаваш, жена виждал ли си освен в .avi формат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си