- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отказа ми....
Хихихихи дотук почти всички мнения са от женски пол![]()
но и аз мисля така.ти си голям простак ве мой човек..фани си некоя лесна и така си живей добре -момичето само ще си реши кога да го напраи с теб!!!!!Остаи я намира-не я заслужаваш явно!!!!!!
абсолютно..такива има многуПървоначално написано от Sh@d0w
Еййй, Колумб?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Toq e ebati 6ibanoto kopele!![]()
е, ти какво искаш?
Една седмица и оп готово!
![]()
Просто не е готова на този етап да се е.. с тебе!
Ако имаш нещо сериозно към нея добре, но ако искаш само да я ... я остави да си живее и не я мъчи!
Ходиш с нея само за да спите?Три месеца я сваляш заради това.аз ако бях на нейно място не 3 ми 6 щях да те оставя да ме сваляш и накрая пак да не ти пусна :P Много мраза е такива гъзарчета само за едното чукане...И кво като е на 15? Да не би вече да е достатъчно голяма за секс
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Така ли?Първоначално написано от Анонимко
Пък, ако пуснат на втория ден са курви.
Айде сега върви ми обяснявай, че ние жените не сме знаели какво искаме...
Да ходиш с моми4е само заради секса е много детско,порасни малко !!!а и ти дори не си сигурен че ходите а и всяко уважаващо себе си момиче не би пуснало на кретен като теб.Евала на мацката!![]()
idiot-kak 6te legne s teb samo sled sedmica
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
ei piklo maleee ako te hvana 6ti iskartia zabite ako sam na neino miasto mi kato neiska ne iska bila na 15 ima hora na 20 nese 4ustvat gotovi vij go ti be drislio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
normalno da ti otkaje.samo za tva li si q svalql 3 mes.q po dobre ne razvalqi purviq put na momi4eto,a ako ne i e purvi ne q tursi samo za tova![]()
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
Qvno mn si zagorel za sex.Kato ti e tolko spe6no idi pri nekoq kurva,a ne da tormozi6 momi4eto,kato ne se 4ustva gotova ne q nasilvai.Nai mnogo mraza takiva mom4eta.Svalqt te,hodi6 s tqh i na purvata sedmica aide-sex.Ebasi kreten4etata.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe ti si mn prost be!tq da ne e tapa 4e da legne s teb?!begai si fane6 1 kurva....![]()
Щот не иска да прилича на тебе сигурноПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ти си долен неудачник братле.
"а вече е на 15" - И ?? Кво като е на 15 ве смотаняк.Такива като тебе не заслужават секс да видят през живота си.Оставяй момичето намира.
Никоя нормална няма да пусне на такъв като тебе.
Първоначално написано от neli_15_sexy
![]()
![]()
Много смях
![]()
![]()
Ще падна от стола
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
+1 =D>Първоначално написано от Unknown-19
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
pich ako ti se chuka bqgai i si nameri kurva az sum na 15 nqmam nishto protiv purviq mi put da e na 15 ama sus seriozen priqtel!!!!!po-dobre da q ostaish!!Първоначално написано от Levane
![]()
And when I'm gone, just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back!!!!!
ti puk... oshte do kat tragnesh sys neq i iskash da q opanesh .. kak sta toq nomer ? tarpenie malko![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
кат ти се ебе толкова обади се на секс телефон прасни си една но не насилвай момичето за това което не иска![]()
![]()
Съжалявам, че трябва да го кажа, но ти си пълен глупак. Остави момичето, ти не я заслужаваш. Подло е да си с едно момиче, само заради секса.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Трябв да издебнеш правилния момент, за да й го нажулиш...толкоз бързо не стаа...почакай още малко, ахаха.
тцтц аз с мойта вече 3 месеца ходя на 17 е и още не ми пуска ти за некфа на 15 говориш...девствените са така... мн време им трябва
![]()