.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    Хихихихи дотук почти всички мнения са от женски пол но и аз мисля така.ти си голям простак ве мой човек..фани си некоя лесна и така си живей добре -момичето само ще си реши кога да го напраи с теб!!!!!Остаи я намира-не я заслужаваш явно!!!!!!

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от naia
    по добре остави момичето ако си със нея само за секса намери си някоя курветина
    на същото мнение съм
    абсолютно..такива има многу

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като не ти изнася-ей я вратата. Мъжете само с долната си глава ли мислят?
    Еййй, Колумб?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    Toq e ebati 6ibanoto kopele!

е, ти какво искаш?
    Една седмица и оп готово!

Просто не е готова на този етап да се е.. с тебе!
    Ако имаш нещо сериозно към нея добре, но ако искаш само да я ... я остави да си живее и не я мъчи!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ходиш с нея само за да спите? Три месеца я сваляш заради това.аз ако бях на нейно място не 3 ми 6 щях да те оставя да ме сваляш и накрая пак да не ти пусна :P Много мраза е такива гъзарчета само за едното чукане...И кво като е на 15? Да не би вече да е достатъчно голяма за секс
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    gre6ka bate, ako ne pusne do 1 sedmica(7 dena) nqma smusyl,
    6a mi se praqt na wajni..
    ot takiwa typi pi4owe, deto se umilkwat po 3 meseca se razwalqt
    mackite i stawat kaprizni.
    Така ли?
    Пък, ако пуснат на втория ден са курви.

Айде сега върви ми обяснявай, че ние жените не сме знаели какво искаме...

Guest
    Да ходиш с моми4е само заради секса е много детско,порасни малко !!!а и ти дори не си сигурен че ходите а и всяко уважаващо себе си момиче не би пуснало на кретен като теб.Евала на мацката!

Супер фен
    Град
    sofiq
    idiot-kak 6te legne s teb samo sled sedmica

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

ei piklo maleee ako te hvana 6ti iskartia zabite ako sam na neino miasto mi kato neiska ne iska bila na 15 ima hora na 20 nese 4ustvat gotovi vij go ti be drislio
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

normalno da ti otkaje.samo za tva li si q svalql 3 mes.q po dobre ne razvalqi purviq put na momi4eto,a ako ne i e purvi ne q tursi samo za tova
    ~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~

Qvno mn si zagorel za sex.Kato ti e tolko spe6no idi pri nekoq kurva,a ne da tormozi6 momi4eto,kato ne se 4ustva gotova ne q nasilvai.Nai mnogo mraza takiva mom4eta.Svalqt te,hodi6 s tqh i na purvata sedmica aide-sex.Ebasi kreten4etata.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe ti si mn prost be!tq da ne e tapa 4e da legne s teb?!begai si fane6 1 kurva....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Що не си го навреш отзад питам аз?
    Щот не иска да прилича на тебе сигурно

Unknown-19
    Guest

Re: Отказа ми....

Свалям я три месеца!!! От 1 седмица ходим (поне аз го броя за ходене) и снощи отказа да ми даде. Не била готова все още, а вече е на 15!!!
    Питам се да я зарежа ли или да и дам още един шанс?

Ти си долен неудачник братле.
    "а вече е на 15" - И ?? Кво като е на 15 ве смотаняк.Такива като тебе не заслужават секс да видят през живота си.Оставяй момичето намира.
    Никоя нормална няма да пусне на такъв като тебе.

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от neli_15_sexy
    ei piklo maleee ako te hvana 6ti iskartia zabite ako sam na neino miasto mi kato neiska ne iska bila na 15 ima hora na 20 nese 4ustvat gotovi vij go ti be drislio
    Много смях Ще падна от стола
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Цитирай Първоначално написано от Unknown-19
    Свалям я три месеца!!! От 1 седмица ходим (поне аз го броя за ходене) и снощи отказа да ми даде. Не била готова все още, а вече е на 15!!!

Ти си долен неудачник братле.
    "а вече е на 15" - И ?? Кво като е на 15 ве смотаняк.Такива като тебе не заслужават секс да видят през живота си.Оставяй момичето намира.
    Никоя нормална няма да пусне на такъв като тебе.
    +1 =D>
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Брао!!!Т'ва е най-хубавият ти пост до сега...

Към автора:От такива свине като тебе ми се повръща...Ти си ебати шибания изрод...Скрий се некъде беее

Цитирай Първоначално написано от Levane
    Ti kfo hodi6 s neq da q is4uka6 li ve ? ot takiva kato teb mi se povdiga kaf 6ans 6te i dava abe ti da ne si tap we ? 1 sedmica i tarikata ve4e iska da q 4uka q si go na4ukai po dobre..
    pich ako ti se chuka bqgai i si nameri kurva az sum na 15 nqmam nishto protiv purviq mi put da e na 15 ama sus seriozen priqtel!!!!!po-dobre da q ostaish!!
    And when I'm gone, just carry on don't mourn,
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm lookin' down on you smiling
    And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back!!!!!

ti puk... oshte do kat tragnesh sys neq i iskash da q opanesh .. kak sta toq nomer ? tarpenie malko
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Guest

кат ти се ебе толкова обади се на секс телефон прасни си една но не насилвай момичето за това което не иска

Съжалявам, че трябва да го кажа, но ти си пълен глупак. Остави момичето, ти не я заслужаваш. Подло е да си с едно момиче, само заради секса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

bla bla bla
    Guest
    Трябв да издебнеш правилния момент, за да й го нажулиш...толкоз бързо не стаа...почакай още малко, ахаха.

Guest
    тцтц аз с мойта вече 3 месеца ходя на 17 е и още не ми пуска ти за некфа на 15 говориш... девствените са така... мн време им трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си