.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    тцтц аз с мойта вече 3 месеца ходя на 17 е и още не ми пуска ти за некфа на 15 говориш... девствените са така... мн време им трябва
    Зависи,моита ми пусна след 1 месец и нещо.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    От написаното разбирам,че я искаш само заради секса!Ако това е вярно си намери някоя к*рва и остави момичето на мира!Къв си ти,че да я караш насила?

Unknown-19
    Guest
    тцтц аз с мойта вече 3 месеца ходя на 17 е и още не ми пуска ти за некфа на 15 говориш... девствените са така... мн време им трябва

Не зависи само от момичето ами и от тебе.Ако и спечелиш доверието може да стана и на 2-рия ден(в преносен смисъл) пък ако не може да чакаш и още много дълго.Аз лично съм бил с 2 девствени момичета.С едната спах на 1-вата седмица а другата я чаках малко повече от 6 месеца(не питай как съм издържал и как съм стискал зъби).

А тоз селски консомолец дето е пуснал темата сигурно още е девствен или пък ако не е още по зле щото няма ни най малка представа как трябва да подходи към едно момиче.Верно е че всеки иска секс ама просто е много шибано да използваш едно момиче само заради това.Никой няма право да са ебава тъй с психиката на някай.Тва е от мене.Спирам до тука че май малко са отплеснах ама много ма хвана яд на тоз ГЬОМ недъгъв.

Abe druslio ti si nenormalen be.Posle vie vikate 4e sme kurvi nz si kvo nz si 6to...Ebasi smotanata rabota.Pisnalo mi e ot nekvi e takiva de4ica kadeto samo ebat momi4etata i posle aide na bokluka...Kvo kato q svalq6 ot tri meseca be.Ako si tolko zagorel ima momi4eta za po edna no6t.Prosto nemam dumi...

Re: Отказа ми....

Свалям я три месеца!!! От 1 седмица ходим (поне аз го броя за ходене) и снощи отказа да ми даде. Не била готова все още, а вече е на 15!!!
    Питам се да я зарежа ли или да и дам още един шанс?
    mnogo si glupav,kato ne e gotova kvo q nasilva6.puk i ti zaradi sexa li hodi6 s neq?

Супер фен Аватара на kindergarden
    ebati izroda nedugav smotan i prost
    ti si goliam kreten we edva na 15 i kvo iska6 na 1 sedmica kude pi6e 4e tva triabva da stava puk i si naxalen dali da i daval vtori 6ans e takiva kato teb ne zaslujavat nikoe momi4e da gi pogledne

Град
    Бездомен
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Що не си го навреш отзад питам аз?
    Дай твоето дупе да го навра в него.

ne6tastnik!

ti si mn smotan i ne durji6 dostatu4no na jenite !!! dano nikoq da ne ti pusna...takiva kato teb ne zaslujavat i ako q haresva6 6te6e da q iz4aka6 a ne da pita6 dali da q reje6 @@
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Град
    Пловдив
    ти да й дадеш още един шанс!? тя трябва да се пита дали да ти дава още един шанс или напарво да те къса, щото си пълен идиот! първо - една седмица не е достатъчно време за да свикнеш с някой и да си готов да спиш с него. второ - като казваш 15 сякаш е направо дърта и няма кво да се чуди дали да ти пусне или не... ти луд ли си!? и трето - по-добре стой далече от нея. ако си с нея само заради секса, значи или ти си много тъп че да я използваш така, или тя е много тъпа, за да те търпи още, или и двамата сте тъпи...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ako beh na neq da sam te razkarala..........

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    nqmah sila da procheta vsi4ki mneniq sled 2rata str a i edvali sa s e razl. obru6tam se kum forumcite - razbira se 4e ima idioti koito da napravqt tova koeto e napisal avtora no v slu4aq sum 100% sig 4e temata e pusnata za ebavka i naro4no napisana taka predizvikat. za6toto qvno e seirdjiq , na koito ne mu se obru6ta vnimanie kamoli sex.
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Guest
    pedEraS!!!!!!!!!

abe ti na kolko godini si 4e takuv eba4 we kato iska6 sex zemi si prostitutka ne vsi4ki momi4eta na 15 sa gotovi za sex!!!
    a na momi4eto bravo 4e ne dava na takuv kreten

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Свалям я три месеца!!! От 1 седмица ходим (поне аз го броя за ходене) и снощи отказа да ми даде. Не била готова все още, а вече е на 15!!!
    БРАТО АЗ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЕГА СЕ МЪЧА С ЕДНО МОМИЧЕ ОТ 2ГОДИНИ ДА ТРЪГНС С НЕЯ НЕ Е СИГУРНА ДАЛИ НЯМА ДА СЪМ СЛЕДВАЩИЯ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ДЕ*А ТАРИКАТА АВЕ ЗЕМИ СПРИ МАЛКО ДА ИГРАЕШ НА ВИДЕО ИДРИ ПОРАЗХОДИ СЕ НА ВЪН МОЖЕ ДА ТИ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТА!!!П*Д*Р*С!!!!!

Честно момче много си тъпичко! чудя се как така тя не те е одрязала до сега! щом не иска остави я намира! явно не е готова! кфо на 15 ве4е трябва задължително да се е проебала! стига бе!
    я остави моми4ето намира намери си някоя курва като толкова ти се шиба!

Guest
    ей путьо такива като тебе ги завирам в миши дупки

Guest
    abe kvi sa teq gluposti "veche e na 15" mi malka e !!! daje ne si sig che hodite a iskash sex ?! ako vaobshte darjish na tva momiche i ti puka za neq (za koeto se samnqvam) vaobshte ne q zakaraii poveche za sex!!!

Levane
    Новак
    Новак

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 1:39 pm Заглавие: Re: Отказа ми.... Отговорете с цитат
    Анонимко написа:

Ti kfo hodi6 s neq da q is4uka6 li ve ? ot takiva kato teb mi se povdiga kaf 6ans 6te i dava abe ti da ne si tap we ? 1 sedmica i tarikata ve4e iska da q 4uka q si go na4ukai po dobre..
    TO4no taka si eee

Guest
    трябва да си много прост за да я зарежеш.. Заради шибаното чукане ли си само да и го сложиш отзад и да се кефиш..ебати тъпака.Доста има да се работи върху теб.

Guest

xaxa

xaxaxaxaxa \/ evala xaaxaxax nema tekav xaxaxa

Град
    BG SOFIA
    e ti pa mn burzash to nestava vednaga sex trqbva malko vreme axaxaxax

Цитирай Първоначално написано от Levane
    Ti kfo hodi6 s neq da q is4uka6 li ve ? ot takiva kato teb mi se povdiga kaf 6ans 6te i dava abe ti da ne si tap we ? 1 sedmica i tarikata ve4e iska da q 4uka q si go na4ukai po dobre..
    е к'фо да я прави? да я пази за сватбата ? хой пиши в подфорум любов, след малко писане там ще ти дойде реда тук... ОфФцА

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    И аз ти отказвам.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си