.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Guest

Re: Отказа ми....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Свалям я три месеца!!! От 1 седмица ходим (поне аз го броя за ходене) и снощи отказа да ми даде. Не била готова все още, а вече е на 15!!!
    Питам се да я зарежа ли или да и дам още един шанс?
    Tи си мн. тъп бе. Само за тфа ли ходиш с нея за да я чукаш.На момичетата им е писнало от такива като теб!!!

А ако не ти пусне след 6-тия месец и ти каже че не може ще я зарежеш ли съвсем ???Да знам какво може да се очаква от вас(момчетата)

Град
    gabrovo

!

Tи си поредния пример за мъжки идиотизъм ходите една седмица а ти вече си готов да я зарежеш щото не ти пускала ами извиняваи много ама ако наистина харесваш момичето секса няма да е наи важното във връзката ти.Явно не заслужаваш това момиче намери си някоя курвентия и си я чукай!
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Повече от фен
    секса е необходимост бе не разбрахте ли вече ?

Guest
    Вас сега ва е яд,че ходи с нея да и цепи дупето или това че вие не можете да ходите с момче за да го ебете :P :P :P

Баси използвача си ве ман! Кви втори шансове бълнуваш не та знам! Ти още малко и на първия ден дете ще искаш! Все пак е на 15

Повече от фен
    Град
    Sofia

Свалям я три месеца!!! От 1 седмица ходим (поне аз го броя за ходене) и снощи отказа да ми даде. Не била готова все още, а вече е на 15!!!
    Мн си зле
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Зле-зле и кво като е на 15?!? Да не би да е длъжна да пуска на всеки, който и почука на вратата?!? Лааа деба в мухльото дето си, че и нахален ще пита да й даде ли още 1 шанс като гледам ти имаш зор да си с нея не тя!

Tи си поредния пример за мъжки идиотизъм ходите една седмица а ти вече си готов да я зарежеш щото не ти пускала ами извиняваи много ама ако наистина харесваш момичето секса няма да е наи важното във връзката ти.Явно не заслужаваш това момиче намери си някоя курвентия и си я чукай!

ei k1m tfa se presiedinqfam za6to po-ve4eto m1je ste izpolozva4i ?

Guest

awe mom4ence ti ot koi svqt idva6 tva 4e e na 15 nezna4i 4e trqq da se ebe i to4no puk ti da q ebe6 edni sa gotovi da go napravqt na 15 drugi ne!!!!! teb ti e lesno nali?!?! puha6 i vadi6 ni te boli ni ni6to ako ti izpitva6 tva koeto izpitvat pove4eto momi4eta nadali 6et ti s eiska... e da nqkoi ne gi goli dr mnogo treti po malko i taka... i zemi se stegni pa ti tooo si4ko mom4eta se za ebane misle6 puuuu nqmate li si druga rabota a moej puk i da ne iska to4no pa s teb da go napravi ne si li se zamislql malko po toq vupros \/

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Що не си го навреш отзад питам аз?
    Аз питам що не й го навре на нея отзад. ^^

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    6te se izrazq nakratko bez mn lokumi:
    ZEMI SE GRUMNI

oo gorki4kiqt ti kak moje tolkova mnogo vreme i da ne ti pusne ujas tva e nedopostimo, tolkova muki da q svali6 i nz si kvo..... lelee ti si mnogo zle be... pff

a ti da ne se misli6 za nqkaf golqm eba4 ili ne6tu takova,qvno si mn glupav 6tom i e otkazala,pak moje i da si mn nekadyren i za tfa mislih 4e nqma tolkova typi hora,no qvno sam sgre6il
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    egati i skapanqka si ei,a stom q vidish,sto ne q iznasili vednaga,nali e na 15.........

Guest
    зарежи я..щом тя не го е направила още...не си струва да я тормозиш....горкото момиче....дано й дойде акъла че да те зареже...една седмица ходил с нея..поне ако можело да се каже ходене..и вече ще я вкарва в леглото..а и тя била на 15г. абе дрисльо....ако се опитваш да прайш нещо с 15 годишно момиче търси ги по магистралата.....

Guest
    не че искам да кажа нещо ама си баз бая ГЛУПОВАТ ИДИОТ

Град
    Sofia

Анонимко, сваляш и ебеш!!!
    Момичето се радва,че и ходиш по гъза, а още повече се радва, че се ебе като разпрана със всички други ама не и с тебе
    Евалата! Според мене и дай шанс ( ама това само ако си с ниско самочувствие

Какви сте ми чушки!!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    Малее..Къв шанс да й даваш?! Ти чуваш ли се бе? Горкото момиче не знае къв си Ти си много зле, как ще я насилваш и то само след 1 седмица и тя е на 15!! Ако ти е за еба**то по-добре остави момичето преди да си я наранил и си намери някоя която ще ти върже (най-добре к*рва)

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от naia
    по добре остави момичето ако си със нея само за секса намери си някоя курветина
    на същото мнение съм
    и аз!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    po4ti nikoe nosrmalno momi4e ne bi si legnalo sus niakogo na 1 sedmica a osobenno ako e devstvena zemi se skrii i po dobre ia ostavi

Guest
    brao bahti durjavata as ti kaam.znae6 li kvo si izpolzva4 i dano momi4eto e umno ta da ne ti se dava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си