- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ssomnambil
q razkajete imali li ste nqkoq sly4ka da ste pravili nqkfi ne6ta speikitezi dni se vmania4ih na tema sunishta i somnambuli
От много време на съм санувал ... мисля че над 4 месеца. И сега от 2 седмици санувам постоянно сънища като епизоди...ае мисля да прая филм по сънищата си![]()
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
kakvo iskash da kajesh s tova che ne si sanuval ot 4 mesecavsichki hora vseki put kogato spqt sanuvat...no ponqkoga ne pomnqt kakvo sa sanuvali
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
hxha mi az sestra mi sqka no6t q slu6am kat bylnuva i si govorq s neq nasyn a kat se sybudi ni6tu ne pomni![]()
LElelLE mi az na edno zeleno![]()
Be6e v 4etvurti klas i na pamporovo si4ko ok oba4e v staite dve normalni legla i edno tip fotiol4e i est mene na preebanoto i az se zainatixi subraxme trite dve legla i az po sredata i edna ve4er se subujdam i sum na kraq na legloto
ka4vam se az po nagore i po edno vreme gledam do mene spat nekfi mom4eta
![]()
![]()
i kat se stresnax i sa se 4yda kfo da praa izlizam ot staqta i vijdam 4e sum na moq etaj pone
i nekfa daskalka pred mene i se gledam 10 sec nekade i az trugvam kum staqta si i taq ne6to izvika po mene ma bqx se upla6ila i ni6to ne kazax
i nali sutrinta idva klasnata
i mi se xili a pa az se bqx stresnala e taka spr mnoo
i ostatuka ot dnite go prekarax v apartament ana daskalkite ( i nali se se6tate te kolko sedat tam cela ve4re gi nqma6e i s edna fr si izkarax spr qko
![]()
)
Ottogava kat se subuda vinagi gledam kude sum![]()
![]()
![]()
Съмнамбулщини само като бях малка
- ставам към 3-4 часа ,за да си измия ръцете
- хиля се на сън като ненормална поне 30 минути(кой знае защо)
- в 2 часа ставам и отивам до хола,отвалям някакъв шкаф ,затвалям го ,мия си ръцете и пак си лягам
..................е такива ми ти простотии,но това с хиленето ной-често ми се е случвало
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
веднъж бях станала на сън и съм отишла в спалнята при наш'те и съм започнала да бутам майка ми.... и тя ест е спяла... и в първия момент мн се изплашила и 'почнала да вика....след т'ва светнала лампата и 'почнала да ме пита какво ми има, добре ли съм... 'щот за мен не е характерно да ставам така без нищо... и накрая баща ми й казал, да внимава да не ме събуди (...чеее знаете колко е опасно т'ва ако се стресне човек изведнъж в такова състояние)...
ест за тази вечер си имам оправдание, защото помня, че баща ми изневиделица беше влязал в стаята ми да ме вика за вечеря..и аз не го очаквах и се стреснах адски много, чак се и просълзих... и ей на... посред нощ съм ги попсихирала 'малко'![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пфф аз миналата година се събудих сутринта в банята с възглавницата![]()
![]()
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
az samo vednaj sam hodela na sun i ne6to sam obikalqla staite oba4e ne sam ocelila vratata i izvednaj osetih silna bolka za6toto sam si prasnala mucunata v stenata sestra mi se popikala ot smqh a men mn ne bole6e nosa i ne znaeh ko staa![]()
![]()
dobre 4e ne go s4upih..
ina4e sega se slu4va da bulnuvam ama mn rqdko
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ами да, веднъж станах посред нощ да се дописвам плана по история(толкова ме беше стреснала госпожата) и после като ми разправя баща ми, толкова съм се смяла
![]()
Има случай, в които се смея на сън. Усещам, че го правя, но не мога да се спра. Редовен номер преди ми беше да говоря с приятеля ми по телефона в просъница и да не помня нито дума от 30 минутен разговор. А сега като си е вече при мен си го будя като се сетя за нещо на сън. А на сутринта разбира се не помня, че съм го будила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mi az mnogo 4esto stavam nasyn i po4ti vsqka no6t govorq i se smeq, tova sa mi go razkazvali. Daje ve4e po4vam da se strqskam da ne kaja ne6to koeto ne trqbva. Ina4e mama mi e razkazvala kaka edna no6t v 3 s9m trygnala za daskalo ama smisal otklu4ila s9m si vratata i sym trugnala daje kym asansiora i tq me gonila , dobre 4e kato sym budna ne trygvam s takova jelanie za daskalo![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
А на мен сестра ми е разказвала как веднъж на сън съм се събудила,отишла съм до компютъра,хванала съм мишката и съм тръгнала с нея към леглото,но тъй като е с кабел само съм залитнала(демек кабела се опънал и съм се върнала едно такова рязко) та и после пак съм си легнала![]()
Az vednuj kato malka sum slqzla nasun na purviq etaj kudeto spi mama i sum q subudila i sum po4nala da i razkazvam nqkvi uroci po angliiski. I tq mi e kazala da da dobre a sega se ka4i gore i si legni za6toto spi6 v momenta i az sum se ka4ila. I tva e,az taq slu4ka vuob6te ne si q spomnqm![]()