.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Anorchа
    Такова животно като теб нема!
    Автора НЕ пиши километрични постове които 95% от форумците няма да изчетат до край!
    Гъзарите печелят най-добрите мацки клише тъпо НО факт!
    Всички моми дето пишат тук,че са им противни на вън се подмокрият като ги видят!
    Има гъзари по душа, по облекло и по душевност!
    Нормалните си остават вечно такива !
    И им се лепят доста не лицеприятните девойчета .
    за огромно съжаление е така...

Аз сум от ония дето на пускан аванта и съжаление нито на момичета нито на момчета!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

мацуранчо е бахти педала
    Guest
    Ех драги ми деца, още сте млади но това не е вааажно. Сега, нека помислим какъв е проблема. Гъзари... Дам, от психологична гледна точка това са индивиди с ниско самучувствие, които трябва да избият някакви комплекси, даммм, това е! Аз лично
    много се забавлявам когато общувам с такива "неща" Не ме дразнят само те, ами ония с кичурите наркоманчета... Мелелеййй, просто ми падат на ръцете. оригрофренчета колкото искаш!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    'що се занимавате с глупости?!?

П.П. Може да се гъзариш и с интелект и постижения, а не само с парите на татко и лъскавата кола!
    =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    'що се занимавате с глупости?!?

П.П. Може да се гъзариш и с интелект и постижения, а не само с парите на татко и лъскавата кола!
    Напълно съгласна... Най- голямия "гъзар" който познавам, беше и най- интелигентната и всестранно развита личност, която съм познавала... Съвсем честно и с ръка на сърцето. Беше( и предполагам още е ) адски умен, с наистина страшно разностранни интереси- азнимаваше се и с музика, и с рисуване, и със спорт, и с какво ли не, имаше страхотно чувство за хумор, присъствие... И като капак на всичко не беше и грам надут. А иначе- кинти, дрешки, 100% гъзар...

Кво правим?

... Аман от предразсъдъци... Опознайте човека срещу вас, пък тогава го категоризирайте. ПО дрехите се посрещало, по ума се изпращало... Жалко че тук не виждам подобно нещо... Дрехите са всичко явно...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Дрехите определят първоначалното впечатление. Не всеки нов човек, с който се запознаеш, можеш и да опознаеш. И така този човек остава в памета ти с първоначалното впечатление, което получаваш от дрехите. Та да, дрехите са важни.

И какво, като им се лепят красивите жени? Красиви жени много, умните са кът, а умните не си падат по такива. Замислете се следващия път, когато завидите на гъзарче с мацка до него.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Хм... Гъзари... тея дето ти си описал не са гъзари, те са смотани квартални дришльовци!

Глей са - Нося широки дънки, доста широки, предимно като се нося, но за разлика от преебалия се пич от горния пост няма да си купя обувки на AND1 щото са прецакани
    и всичко тва не ми пречи да съм възпитам с ценности и чест. Гледаш много повърхностно на нещата, пич.

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    И какво, като им се лепят красивите жени? Красиви жени много, умните са кът, а умните не си падат по такива. Замислете се следващия път, когато завидите на гъзарче с мацка до него.
    между умна и красива, всеки избира красивата

Град
    BS
    Аз съм определено нормален.Тия гъзарски истории не са за мен.. не са ми по-вкуса.Не намирам много забавно в това да се гавриш с някой през цялото време или да се праиш на големия отворко пред другите.Разбира се трябва пда се прави различаката между гавра и бъзик.Аз обичам да се бъзикам с хората но ей така приятлески и те си знаят това и заради това няма напрежение и всичко си е ок.Не съм се бил от... мисля че от почти 1 год вече.Няма особено голям смисъл в боя, макар че това като се биеш с някой гъзар да удряш силно ми хареса.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    между умна и красива, всеки избира красивата
    Красивата я избират за йебъни, умната-за съвместен живот.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Град
    Anfield
    съвместен живот без "йебъни" има ли ?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    съвместен живот без "йебъни" има ли ?
    Естествено, но не само моделките могат да се йебът. Има и йебъни без съвместен живот.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Ми падам си по обикновени...Мн ме дразнят разни надути пуяци дето се имат за голяма работа и потъпкват самочувстието на другите
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Ми падам си по обикновени...Мн ме дразнят разни надути пуяци дето се имат за голяма работа и потъпкват самочувстието на другите
    аз пък ги обожавам!!!

Повече от фен
    Град
    south_park
    азникога не съм харесвала гъзари
    много ме дразнят,и външен вид и нямаме общи интереси..
    ако те имат други интереси освен себе си .
    взаимно е и мен не ме харесват много съм им странна
    you should kill yourself >=D

Повече от фен
    Град
    south_park
    emily the strange е от комикс не съм аз
    не знам какво точно намират за странно в мен
    може би не се вписвам в стандартите чалга копунджийка
    you should kill yourself >=D

Град
    Anfield
    Незнам в твоя свят как е, но при нас тука красивото се харчи най-много. Има и комбинация красиви + умни, но те са рядкост. Мисълта ми е, ако трябва да се избира между двете крайности, винаги се избира красивото. Умен, тъп, грозен, сакат - всеки предпочита красивото.

Едновременно умна и красива се ражда една на милиярд буквално!
    За това повечето умни са симпатични, но чак пък красиви ех мечти....
    Light The Universe

Guest
    Гъзарите ги има повече и навсякъде,но за един нормален бих дала всичко.Личноаз ако излизам с момчета просто да се забавляваме някъде искам да са нормални.Мразя лигльовците и по точно гъзарите бе мамка му.Но за моя нерадост винаги ще има такива които да си показват жабешките мускули и да си съсипват живота.

Град
    Varna
    Незнам в твоя свят как е, но при нас тука красивото се харчи най-много. Има и комбинация красиви + умни, но те са рядкост. Мисълта ми е, ако трябва да се избира между двете крайности, винаги се избира красивото. Умен, тъп, грозен, сакат - всеки предпочита красивото.
    да така е!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Хехеххе,обаче всеки си има различни разбирания за красиво,сеш се ; )

Crematory - Farewell Letter
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Продължаваш да си плещиш същите теории. Аз ти казах - глупав си, щом избираш да си с глупава жена. Аз като съм умна, да не би да страдам от липса на внимание? Не, защото има и умни мъже, с които аз пък искам да бъда.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Продължаваш да си плещиш същите теории. Аз ти казах - глупав си, щом избираш да си с глупава жена. Аз като съм умна, да не би да страдам от липса на внимание? Не, защото има и умни мъже, с които аз пък искам да бъда.

идеята е дали той се има за красив..понеже той може д се има за красив,да търси красивото,а да се окаже че никак не е в очите на тая която има за красива. Шит Хаппанс

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_

Или отделни групи от хора!
    С различни разбирания.
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_

Или отделни групи от хора!
    С различни разбирания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си