- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гъзара Vs Нормалния
за огромно съжаление е така...Първоначално написано от Valar
Аз сум от ония дето на пускан аванта и съжаление нито на момичета нито на момчета!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ех драги ми деца, още сте млади но това не е вааажно. Сега, нека помислим какъв е проблема. Гъзари... Дам, от психологична гледна точка това са индивиди с ниско самучувствие, които трябва да избият някакви комплекси, даммм, това е! Аз лично
много се забавлявам когато общувам с такива "неща" Не ме дразнят само те, ами ония с кичурите наркоманчета... Мелелеййй, просто ми падат на ръцете. оригрофренчета колкото искаш!
=D>Първоначално написано от CooL^GirL^^^
[size=7][b][u]fosse cos
Напълно съгласна... Най- голямия "гъзар" който познавам, беше и най- интелигентната и всестранно развита личност, която съм познавала... Съвсем честно и с ръка на сърцето. Беше( и предполагам още е ) адски умен, с наистина страшно разностранни интереси- азнимаваше се и с музика, и с рисуване, и със спорт, и с какво ли не, имаше страхотно чувство за хумор, присъствие... И като капак на всичко не беше и грам надут. А иначе- кинти, дрешки, 100% гъзар...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Кво правим?![]()
... Аман от предразсъдъци... Опознайте човека срещу вас, пък тогава го категоризирайте. ПО дрехите се посрещало, по ума се изпращало... Жалко че тук не виждам подобно нещо... Дрехите са всичко явно...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Дрехите определят първоначалното впечатление. Не всеки нов човек, с който се запознаеш, можеш и да опознаеш. И така този човек остава в памета ти с първоначалното впечатление, което получаваш от дрехите. Та да, дрехите са важни.![]()
И какво, като им се лепят красивите жени? Красиви жени много, умните са кът, а умните не си падат по такива. Замислете се следващия път, когато завидите на гъзарче с мацка до него.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хм... Гъзари... тея дето ти си описал не са гъзари, те са смотани квартални дришльовци!
Глей са - Нося широки дънки, доста широки, предимно като се нося, но за разлика от преебалия се пич от горния пост няма да си купя обувки на AND1 щото са прецакани
и всичко тва не ми пречи да съм възпитам с ценности и чест. Гледаш много повърхностно на нещата, пич.
между умна и красива, всеки избира красиватаПървоначално написано от `Death`Whore``
Аз съм определено нормален.Тия гъзарски истории не са за мен.. не са ми по-вкуса.Не намирам много забавно в това да се гавриш с някой през цялото време или да се праиш на големия отворко пред другите.Разбира се трябва пда се прави различаката между гавра и бъзик.Аз обичам да се бъзикам с хората но ей така приятлески и те си знаят това и заради това няма напрежение и всичко си е ок.Не съм се бил от... мисля че от почти 1 год вече.Няма особено голям смисъл в боя, макар че това като се биеш с някой гъзар да удряш силно ми хареса.![]()
Красивата я избират за йебъни, умната-за съвместен живот.Първоначално написано от LunaTriCk
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Естествено, но не само моделките могат да се йебът. Има и йебъни без съвместен живот.Първоначално написано от LunaTriCk
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Ми падам си по обикновени...Мн ме дразнят разни надути пуяци дето се имат за голяма работа и потъпкват самочувстието на другите![]()
just a kid۵
аз пък ги обожавам!!!Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
![]()
азникога не съм харесвала гъзари
много ме дразнят,и външен вид и нямаме общи интереси..
ако те имат други интереси освен себе си .
взаимно е и мен не ме харесват много съм им странна![]()
you should kill yourself >=D
emily the strange е от комикс не съм аз
не знам какво точно намират за странно в мен![]()
може би не се вписвам в стандартите чалга копунджийка![]()
you should kill yourself >=D
Незнам в твоя свят как е, но при нас тука красивото се харчи най-много. Има и комбинация красиви + умни, но те са рядкост. Мисълта ми е, ако трябва да се избира между двете крайности, винаги се избира красивото. Умен, тъп, грозен, сакат - всеки предпочита красивото.
Едновременно умна и красива се ражда една на милиярд буквално!
За това повечето умни са симпатични, но чак пък красиви ех мечти....![]()
Light The Universe
Гъзарите ги има повече и навсякъде,но за един нормален бих дала всичко.Личноаз ако излизам с момчета просто да се забавляваме някъде искам да са нормални.Мразя лигльовците и по точно гъзарите бе мамка му.Но за моя нерадост винаги ще има такива които да си показват жабешките мускули и да си съсипват живота.
да така е!Първоначално написано от LunaTriCk
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Valar
Хехеххе,обаче всеки си има различни разбирания за красиво,сеш се ; )
Crematory - Farewell Letter![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Продължаваш да си плещиш същите теории. Аз ти казах - глупав си, щом избираш да си с глупава жена. Аз като съм умна, да не би да страдам от липса на внимание? Не, защото има и умни мъже, с които аз пък искам да бъда.Първоначално написано от LunaTriCk
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
идеята е дали той се има за красив..понеже той може д се има за красив,да търси красивото,а да се окаже че никак не е в очите на тая която има за красива. Шит Хаппанс![]()
Или отделни групи от хора!Първоначално написано от Ice_Queen_
С различни разбирания.
Light The Universe
Първоначално написано от Valar
![]()