.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Абе гъзарията над всичко!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

П.П. Може да се гъзариш и с интелект и постижения, а не само с парите на татко и лъскавата кола!
    да,ама малко хора го цeнят това нещо... :\

Инече тея "тур6о г`зари" са толкова смешни ...6ез коментар,както
    се казва...Ама и повече от половината народ
    ги "възхвалява" ,та дори и "уважава"
    Преди години ги нямаше толкова мн от тея индивиди,какво стана?...

Опр си предпочитам едно човече,о6икновено,ей така да има
    какво да се кажеш с него и най-важното-ДА Е СЕБЕ СИ
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    винаги ги е имало.

introduce
    Guest
    ЕВАЛА Sw0rDz =D> =D> =D>
    хубава тема!

Град
    Бургас
    Гъзарите са въздух под налягане. Наистина най-лесния начин (от страна на момчетата) е да го смелиш от бой, за да не те занимава

Ако искаш мир, готви се за война!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    един умен човек ще спре да те занимава...гъзето обаче не...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Пх...кво се фащате за глупости?! Секи е такъв какъвто иска да бъде! Като иска да е гъзар, ше е гъзар Тва, че има некви плужаци, които не могат да се защитават и за тва ги правят на гъз си е лично техен проблем... Не е нужно винаги да се свързва гъзар с простак...не е така, просто....Това е една безкрайна тема за разговор и колкото да се вайкате, винаги ще има по-слаби и по-силни...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    ...проблем?
    Проблемация? Проблематичност? Ауди А6, 5000 марки...

Град
    Бургас
    На света има кретени, дебили, глупаци и луди. Нормалният човек съдържа в себе си в разумно отношение всички тези съставки. Гений е онзи, който издига до връхната точка един от компонентите, като го подхранва с другите. Кретенът изобщо не говори, лигави се, получава гърчове. Залепя сладоледа на челото си, защото не си улучва устата, никакви координирани движения. Дебилът е социално поведение. Винаги говори извън чашата, дори и да иска да говори за това в нея. В положителна форма става дипломат. Не е творческа личност. Дебилът не казва, че котката лае, а говори за котки, когато другите говорят за кучета. Греши правилата на разговора и когато греши сполучливо, е неотразим. Глупакът никога не греши в поведението си. Греши в разсъжденията. Той казва, че всички кучета са домашни животни и всички кучета лаят. Но че и котките са домашни животни и следователно лаят. Глупакът може да каже и нещо вярно, но вследствие на погрешни разсъждения. Майстор на паралогизмите. Лудият е глупак, който не знае триковете. Глупакът се мъчи да докаже своята теза, има изкривена логика, но все пак има логика. За лудия всичко доказва всичко. Лудият се разпознава по свободата, с която се отнася към задължителните доказателства, по лекотата, с която получава просветления.

Ако искаш мир, готви се за война!

СВАСТИЧКЕ ти за нормален ли се имаш ?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    С каква цел пускаш тая тема?Мислиш ли,че някой ще ти обърне кой знае колко много внимание?Чесно казано,темата няма смисъл.
    И на мен хич не са ми приятни,но какво да се прави-има най-различни хора

Голям фен
    По всичко личи, че съм гъзарка ('=
    Скейт, сноуборд, пирсинг, лигня???

Ставам, само бира не ми пробутвайте, защото няма да откажа, но няма и да и се насладя, най-много да ви гледам криво, че не сте се бръкнали повечко или поне не сте избрали да ме питате за да ви кажа сокче^^
    А и Кока Кола, как.

По кой свят ходите бе?

много филми си гледал ..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ъм, тези гъзари не бяха ли масово разпространени преди 5-6 години?

Сега гъзарите са със впипи дънки в ботушките, фешън блузки и висша мода аксесоари etc
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Re: Гъзара Vs Нормалния

Цитирай Първоначално написано от Sw0rDz
    Как да се предпазим от такива?
    Ако сте момче: Трябва да не ви пука - разбира се най лесния начин да се оттървеш от гъзар е да го пребиеш или да се сбиеш с него. НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПУКА удряйте възможно най-силно - най добрата защита е нападението.
    хахахахха добре казано

Пуша, пия, друсам се супер рядко, но се случва, груба съм, често се ебавам с хората (с причина или без), прекарвам доста време пред огледалото, само дето не се бия...

Стига бе, пич, айде по-спокойно, кво си се надъхал такъв. И защо, по дяволите, всички гадни непушачи мислите, че пушенето е от "гъзария"? Пушенето, дарлин', ми доставя удоволствие. Всяка цигара за мен е един малък душевен оргазъм.

А като седнеш с приятели на маса, на сокче ли стоиш? Бутилката зове, брат ми.. пуснеш си музика, пийваш си И туй ли е гъзария?

А колкото до поведението - това е до характер и възпитание.

Пич, само едно ще ти кажа - имаш адски объркани представи за живота.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мненията ни за "нормален" се различават коренно...

Абе тука нещо ми пречи.. Май е това, че така наречените гъзари ги изкарваш едва ли не като най - лошите хора на света, а нормалните са света вода ненапита.. били ми добрички и милички.. Аз пък мога да ти кажа,че познавам доста гъзари, които се държат съвсем нормално с хората.. та дори по- добре от нормалните..
    Що се отнася до стила на обличане, ами всеки има различен вкус.. ако всички бяха абсолютно еднакви то животът би се обезсмислил.. за това и хората са различни, с различни интереси и различни предпочитания.. Ти като не ги харесваш - еми ок.. няма пробелм, те пък тебе не харесват и айде да станем на кълбо - няма смисъл от това никакъв.
    Аз съм нормално момиче, но не ми пречи да имам приятели гъзари..както и нормални.. На въпроса кои предпочитам - еми средния вариант, т.е. хора на които им пука за външния вид, но все пак не се самозабравят в илюзиите си
    The art of love is not to let your heart get broken!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Нормален
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си