- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гъзара Vs Нормалния
да,ама малко хора го цeнят това нещо... :\Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Инече тея "тур6о г`зари" са толкова смешни ...6ез коментар,както
се казва...Ама и повече от половината народ
ги "възхвалява" ,та дори и "уважава"![]()
Преди години ги нямаше толкова мн от тея индивиди,какво стана?...
Опр си предпочитам едно човече,о6икновено,ей така да има
какво да се кажеш с него и най-важното-ДА Е СЕБЕ СИ![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
ЕВАЛА Sw0rDz =D> =D> =D>
хубава тема!
един умен човек ще спре да те занимава...гъзето обаче не...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пх...кво се фащате за глупости?! Секи е такъв какъвто иска да бъде! Като иска да е гъзар, ше е гъзарТва, че има некви плужаци, които не могат да се защитават и за тва ги правят на гъз си е лично техен проблем... Не е нужно винаги да се свързва гъзар с простак...не е така, просто....Това е една безкрайна тема за разговор и колкото да се вайкате, винаги ще има по-слаби и по-силни...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Проблемация? Проблематичност? Ауди А6, 5000 марки...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
На света има кретени, дебили, глупаци и луди. Нормалният човек съдържа в себе си в разумно отношение всички тези съставки. Гений е онзи, който издига до връхната точка един от компонентите, като го подхранва с другите. Кретенът изобщо не говори, лигави се, получава гърчове. Залепя сладоледа на челото си, защото не си улучва устата, никакви координирани движения. Дебилът е социално поведение. Винаги говори извън чашата, дори и да иска да говори за това в нея. В положителна форма става дипломат. Не е творческа личност. Дебилът не казва, че котката лае, а говори за котки, когато другите говорят за кучета. Греши правилата на разговора и когато греши сполучливо, е неотразим. Глупакът никога не греши в поведението си. Греши в разсъжденията. Той казва, че всички кучета са домашни животни и всички кучета лаят. Но че и котките са домашни животни и следователно лаят. Глупакът може да каже и нещо вярно, но вследствие на погрешни разсъждения. Майстор на паралогизмите. Лудият е глупак, който не знае триковете. Глупакът се мъчи да докаже своята теза, има изкривена логика, но все пак има логика. За лудия всичко доказва всичко. Лудият се разпознава по свободата, с която се отнася към задължителните доказателства, по лекотата, с която получава просветления.
СВАСТИЧКЕ ти за нормален ли се имаш ?
С каква цел пускаш тая тема?Мислиш ли,че някой ще ти обърне кой знае колко много внимание?Чесно казано,темата няма смисъл.
И на мен хич не са ми приятни,но какво да се прави-има най-различни хора![]()
По всичко личи, че съм гъзарка ('=
Скейт, сноуборд, пирсинг, лигня???
![]()
Ставам, само бира не ми пробутвайте, защото няма да откажа, но няма и да и се насладя, най-много да ви гледам криво, че не сте се бръкнали повечко или поне не сте избрали да ме питате за да ви кажа сокче^^
А и Кока Кола, как.
По кой свят ходите бе?![]()
Ъм, тези гъзари не бяха ли масово разпространени преди 5-6 години?
Сега гъзарите са със впипи дънки в ботушките, фешън блузки и висша мода аксесоари etc![]()
Пуша, пия, друсам се супер рядко, но се случва, груба съм, често се ебавам с хората (с причина или без), прекарвам доста време пред огледалото, само дето не се бия...![]()
Стига бе, пич, айде по-спокойно, кво си се надъхал такъв. И защо, по дяволите, всички гадни непушачи мислите, че пушенето е от "гъзария"? Пушенето, дарлин', ми доставя удоволствие. Всяка цигара за мен е един малък душевен оргазъм.
А като седнеш с приятели на маса, на сокче ли стоиш? Бутилката зове, брат ми.. пуснеш си музика, пийваш сиИ туй ли е гъзария?
А колкото до поведението - това е до характер и възпитание.
Пич, само едно ще ти кажа - имаш адски объркани представи за живота.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Абе тука нещо ми пречи.. Май е това, че така наречените гъзари ги изкарваш едва ли не като най - лошите хора на света, а нормалните са света вода ненапита.. били ми добрички и милички.. Аз пък мога да ти кажа,че познавам доста гъзари, които се държат съвсем нормално с хората.. та дори по- добре от нормалните..
Що се отнася до стила на обличане, ами всеки има различен вкус.. ако всички бяха абсолютно еднакви то животът би се обезсмислил.. за това и хората са различни, с различни интереси и различни предпочитания.. Ти като не ги харесваш - еми ок.. няма пробелм, те пък тебе не харесват и айде да станем на кълбо - няма смисъл от това никакъв.
Аз съм нормално момиче, но не ми пречи да имам приятели гъзари..както и нормални.. На въпроса кои предпочитам - еми средния вариант, т.е. хора на които им пука за външния вид, но все пак не се самозабравят в илюзиите си![]()
Нормален
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.