- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко хелп може ли моля ?
Направо ще ви дам ситуацията. Представете си че се намирам в едно кафене аз(16 годишен). На другата маса има друго момиче(на по 19 или 20 и косур години)която харесвам. Искам да я заговоря но незнам как ще помогнете ли ?![]()
Няма ли момичета на твоята възраст...Или ти искаш да си хванеш кака,за да те отракаЕми кажи й:"Здр...Ъъъ...Искаш ли да седнеш при мен?Просто няма с кого да си кажа две думи..."И се моли да не те напсува!
[-o<
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Първоначално написано от super macka
Оу да искам да си хвана кака да ме отрака едно хубаво. Е да ама има огромен шанс тя да ме отреже.
Абе я се стегни.. Намери си някоя 7 клас и готооСа чувам от гаджето най-модерно на тфойте години нещо от 13-14 годишните
Иначе как да я заговориш.. Еми моя ги заговаря като ме кара да ходя ги питам от де са си купили поличките
![]()
![]()
(мх така е
) и после оная тръгне да дрънка.. Малии не може се откачи човек..
И уж той ша я забива па тя мене хареса...
![]()
п.п. Визирам случката от 13 май (неделя) , концерта на площад "Бетенберг"По истински случай ...
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ДА ДА НАЛИ МОМИЧЕТАТА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ ЧЕ И НА МОЙТА ПОВЕЧЕТО СА ТАКИВА БЕБЕТА ЧЕ НЯМАМ ДУМИ ! ! !Първоначално написано от v!k!tYyY
Да ако става на въпрос тея момичета от 13 до 16-17 години повечето са големи лигли. Но нали знаеш по-голямо момиче по-големи изисквания![]()