.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на Ziezi

Бен Булгариен Улуюм...

Хайде да ни е честито!
    http://focus-news.net/?id=n708138
    Вече най-спокойно може да се каже,че България е погребана!"Демокрацията" и годините на преход дадоха резултат!Специални поздрави за "комунистите" в този форум и техните майки,техните хора вече напълно успяха да ни заличат като народ!И за тези,които сега ще почнат с глупостите,че тези избори нямали значение само ще спомена,че тези избори с много по-голямо значение,от които и да било други,доганчо стана първи без "туристите",които бъдете сигурни ще ги има за следващите избори!
    И мисля,че е крайно време да си научим новия език-Бен Булгариен Улуюм...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Guest
    Какво общо има Комунизма с Доган
    Иначе по темата... само като видях че Доган минава ГЕРБ, ядосах се и изключих телевизора. Бати мазните турци. Влезнахме в Европа, турци да пращаме

Guest
    focus-news. net/?id=h1468
    Води ГЕРБ с 21,77%, следвана от Платформа “Европейски социалисти” с 21,42%, трети са ДПС с 19,20%. Атака печели 14.20%, НДСВ остава с 6,28%. По данните на ЦИК СДС печели 4,73%, а ДСБ 4,35%.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    focus-news. net/?id=h1468
    Води ГЕРБ с 21,77%, следвана от Платформа “Европейски социалисти” с 21,42%, трети са ДПС с 19,20%. Атака печели 14.20%, НДСВ остава с 6,28%. По данните на ЦИК СДС печели 4,73%, а ДСБ 4,35%.
    т'ва беше отдаааавна, отдааавна...

мн хубаво стана... хак да им е на всички българи, дето на тез' избори казаха 'майната му, мен не ме интересува'...
    мн хубаво! да се видим к'ви сме... с'я да видим кого ще псуваме...

аз лично отидох да гласувам, близките ми също, но имах приятели, дето се направиха на интересни "о0, мързи мъ", "о0 т'ва са глупости, няма за кого да гласувам"... но не разбираха, че тяхното НЕгласуване отива като вот за БСП, Доган и НДСВ...

после държавата такава-онакава... ми то ние сами си я правим такава... абсолютно стадо сме... т'ва да не се интересуваш от ставащото в страната ти........... не знам как да го определя...

Браво, българи! Честито!.... с турци от България в Европарламента...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    Явно хората наистина не знаят, че вота им се приспада...Ама като са зле и не отиват да гласуват.Поне да гласуват да не отидат ДПС в ЕС.Те турците не са в ЕС, а тука ще се разпореждат с България, но това е положението.Но вече ГЕРБ вече е на първо място.В момента гледам сутрешния блок.Иначе то е ясно как Доган е спечелил тия гласове.

Мега фен Аватара на quench
    Едно на ръка е,че ДПС спечели нечестно и няма как да ги хванем или спрем - както и другите нарушения на други партии по закон.
    Честно да ви кажа, за мен най-доброто на тея избори беше,че успяхме да вкараме преобладаващо хора в групировки в ЕП със социална политика.
    Нямам нищо против това, че АТАКА и ГЕРБ спечелиха мандати, но ме притеснява леко политката, която ще бъде прокарвана в ЕП от техните групировки. Иначе те техните депутати могат да имат всякакви положитлени качества,но това не винаги може да бъде проявено.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Аз бях за добрите

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Ами защо вашите любимци не протестират срещу това, че ДПС е противоконституционна партия???

Демокрацията и изборите са това- печели този, който има повече гласове..
    моите любимци протестират... но ни мислят за луди

вие ще видите ГЕРБ & АТАКА в едно...мамичката им ще разплачем
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Най-висока активност в Кърджалийско; над 75% от гласовете се за ДПС, въпреки че част от хората не знаят за европарламент или за президент гласуват.
    Хората отиват и гласуват, ние като не ходим - мрънкаме че ДПС били на власт

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    като не се гласува така е.....

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Браво на АТАКА !!!

За няколко години успяха да превърнат ДПС от малка партийка,която се чудеше на кой да се надупи,за да е покрай властта в политически лидер...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    Браво на АТАКА !!!

За няколко години успяха да превърнат ДПС от малка партийка,която се чудеше на кой да се надупи,за да е покрай властта в политически лидер...
    Хулиганино, не говори за неща, които не разбираш! Електоратът на ДПС си е един и същ, но с негласуването си, българинът помага на ДПС. За ДПС традиционно си гласуват около половин милион българи, което при една избирателна активност над 50% не е кой знае какво, но при вчерашната няма и 30% активност - значението беше огромно! Не АТАКА, не Костов, не Борисов, не някой друг, а НЕГЛАСУВАЛИТЕ са виновни ДПС да са на едва 1% от спечелването на изборите (вече стана ясно, че със минимална разлика, но ДПС все пак са трети, първи са ГЕРБ, а втори БСП).
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    Браво на АТАКА !!!

бате, информаирай се и от други източници, не само от СаКАТ
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Metoman4o
    Guest
    Алах е свиня,турците под ножа!Смърт за Доган!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си