.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: 5 Lilavi Bloka ...

Guest

5 Lilavi Bloka ...

Bqh zastanala v ugula i 4akah ne6to ili nqkogo..i az ne znam.. v edin moment dolovih nqkakvi stranni zvuci..qvno ot mqukane na kotka,no sqka6 ot dosta dale4e i zvu4aha po-to4no kato jalno skimtene...re6ih da trugna natam,otkudeto 4uvah zvuka...i v edin moment se ozovah v edna golqma gradina...ne znaeh kude se namirah,za6toto za pru put bqh tuk...ne vidqh kotka,a momi4e,koeto be6e sednalo na poda,sgu6eno v edin ugul mejdu dva bloka...to pi6te6e i vika6e,povtarq6e edno i su6to : ''6te spre6 li, nqma li da spre6, iskam da zastana mejdu 5te lilavi bloka !'' Stana mi mnogo jal..qvno momi4eto ne be6e s vsi4kiq si..priblijih se kum neq i suvsem delikatno q popitah,za da ne q stresna : "'Momi4ence,kakvo ima?'',no tq ne mi oburna vnimanie..i produljava6e da kre6ti za ''5te lilavi bloka''..ne mojeh da si predstavq kak se 4uvstva tq..kakvo li e izjivqla,kakvo li ne be6e minavalo prez glavata i...a tq be6e svita,s navedena glava i samo povtarq6e tova za tezi lilavi blokove..a az q popitah :'' Kude sa tezi lilavi blokove? Iskam da otida tam!''...tq me pogledna s tujnite si,mokri,sini o4i i se vtren4i v men..priznavam si,stresnah se...gleda6e me taka dosta dulgo,a az ne znaeh kak da reagiram...no za moe u4udvane,tq promulvi: ''5te lilavi bloka...sa eto tam..'' i poso4i nadqsno..kudeto se vijda6e samo edna kup4ina pepel...v glavata mi izniknaha nai-razli4ni versii,no ne mojeh da proumeq za kakvo govori..qsno be6e,4e i tq ne znae6e...

Guest
    abe mom4e nekoi ti e prodal neka4estvena trevica

Guest
    *avtorkata na temata*
    momi4e sum i ne sum pu6ila nikakva treva...

Ами наистина е гадно да видиш такова нещо! Гледката наистина е потресаваща! Много е гадно! Какви ли не нещастия има по тоя свят!

Мега фен
    Град
    София
    Много готина история
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    wow...taq da ne e izbqgala ot nqkoq ludnica be?mn stranna istoriq...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Мда опр не е приятна гледка. От училище едно момче от 2ри клас получило некав нервен срив и беше получил криза в училище .... гледката беше мн неприятна
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    tva e napravo za film...

Град
    Kill the kifla co.
    Това яко ме вдъхнови..днеска като станах и написах няколко стиха.Очаквайте скоро 'Петте лилави блока"
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    napi6i i scenarii za film...........

Aбе стига сте се подигравали!Тва е ужасно.А ти ходи ли пак там???

Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    о0офф кво се заяждате сега !? може и да говори сериозно..апфф все трябва да нападате другите ....
    а доколкото темата... уххх това нещо е ужасно ... та след това кво стана
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Kill the kifla co.
    Ъъъ вие пак не разбрахте. Въобще не се заяждам Хах наистина написах няколко стиха..остава само обработка
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

петте лилави блока... хм

леле.. тва ме изпълва отвсякъде...

Малко се съмнявам да е истина...
    И като се събуди кво стана?
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

Колко сте малоумни...глупави хорица....дори не можете да проумеете какво е имало предвид моми4ето

А ти нима можеш?
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Нещо не схванах смисъла.Имам чувството,че чета статия от списание "НЛО" Не ми се вярва да е истина.Или имаш много голямо въображение,или ти не си с всичкия си или темата е ебавка.Съжалявам,че съм толкова рязка,но след като го прочетох,това си помислих.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    оф, хора, закво така се ебавате. може момичето да е останало без дом, който може би е изгорял щом е имало пепел и както по-горе казаха да е имало нервен срив. може да е изгубило родител или просто да е така по рождение. не се бъзикайте със сериозни неща. може и вие да попаднете на подобно нещо. аз лично бих се стреснала...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    napi6i i scenarii za film...........
    Ахаха да идеята не е лоша...ще иэлеэе нещо добро
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    Колко сте малоумни...глупави хорица....дори не можете да проумеете какво е имало предвид моми4ето
    Let The BEAT Control Your Body

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    А ти можеш ли?И би ли ми обяснила,защото вероятно съм глупава.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Ами аз съм доверчива,а ив днешно време има много такива деца...може да е преживяла нещо,може да е луда,а може и да е санувала някакъв сън.Първото,което ми доиде на ум е да е имало блокове и да са изгорели ...но това е невъзможно...(говоря не за авторката,а за момиченцето)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си