- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще реагирате ако приятеля ви се изпразни на лицето?
Лети,така е трябва да пита,а не после да останеш като циклоп![]()
![]()
![]()
![]()
Но когато не е нарочно,е простено!!!!
Много обичам моя приятел да ми се празни ма лицето,ама един път ми влезе сперма в окото и ухххМалее като се сетя как ме боля цял ден,бр бр!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
не бих била очарована, но мисля, в секса трбва да се правят неща, които са приятни и за двамата. Примерно на момчето ако му е кеф да ти празни на лицето, а не теб не ти е... той не бива да го прави. аз също мисля като MaKiNg`Me`CraZy за уважението
Ще пораснете, ще осъзнаете някои неща...евентуално. Сега живеете в прекалено романтичен свят.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз съм доста пораснала вече, ама също смятам, че нещата в секса, а и във връзката като цяло трябва да се харесват и на двамата или да се намери компромисен вариант. Не е въпрос на романтика-въпрос на лично самоуважение е!
ХахаЕми какво да направя ще се оближа
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Като не искаш на лицето ФОСТАТА и ше гълташ!
Абе честно казано, не ми е любимо. Особено, ако пръсне в окото.![]()
ako te uvajava nqma da go napravi no az li4no bih se po4uvstvala kato negovata sex igra4ka nai-dolnata kurva
И аз смятам, че нещата трябва да се харесват и на двамата, но задръжките в секса не са хубаво нещо според мен. Как би могло да е унижение, след като се прави с любимия човек?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
с две думи ще му е за последноили най-малкото няма да види секс от мен дълго време,ще пробваме варианта на 40 дена и 40 нощи без секс
![]()
=D>Първоначално написано от krem4et0
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
e nqma da i padne liceto kat se izhvurli vurhu neq golqm pras shte go prejivee
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
наричай го принципи или пък задръжки все тая. За мен е унизително да си го помисля само по себе си. Независимо от кого. А ако той ме обича ще разбере моето нежелание и отвращение от подобно действие и ще се съобрази с него.Първоначално написано от `Death`Whore``
ami moq priqtel mnogo iska6e no mqstoto ne be6e nikak odobno....i az mu kazah 4e neiskam no toi mnogo mrznka6e i vikam hubu i se navedah ama toi ne go napravi 6toto iskal az da sam saglasna.![]()
Apak mejdudrugoto sega mnogo iskam i 6te mu kajaaz obi4am perverznite ne6ta!
Той ме уважава и не го прави![]()
ne mi se e praznil na liceto,no ako go napravi ne vijdam ni6to tolkova ujasno.zna4i moje da gultate no vurhu liceto ne.lele mili4ki ne razbrahte li 4e majete obi4at mrusnici,ne poslu6ni momi4ence koito samo leko si otvarqt krakata i go pravqt samo v misionerskata
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
zNaet li 6o 4e napraite a ? 4e zemete 1 salfetka 6e se izbar6ete i 6e si traete![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
AZ LI4NO DAVAM VSI4KOO NA GADJETO MI VSE PAK TRQBVA DA SE ZADOVOLIM I DVAMATA,V SEXA I V LUBOVTA NQMA NI6TO SRAMNO.AZ LI4NO SAM ZA IZPRAZVANETO NA LICETO,V USTATA IKADETO I DA E BILO!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
=D> сериозно младо девойче което не казва "ама аз не съм такава'' мисля че празненето на лицето и устата е напълно нормално и част от пълноценния сексПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Хахахаще ти донесе кърпичка и ще те избърше или сама ще го направиш
Ще ти се изпразни на лицето ако му дадеш
а ако е без да иска... все ще го преживееш
Всичко е 6 когато няма насилени неща
А къде ще се изпразни... всяко място си носи своята доза възбуда!
![]()
\
/
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
mn si pravПървоначално написано от пешо койота