- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще реагирате ако приятеля ви се изпразни на лицето?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha ako mi se izprazni nai mn posle da go nakaram da mi duv4e lainoto
![]()
ЖаКиИиИи каза 23:42:50: Не зНаМ ОбиЧаТе Ли Се Или Не,ДаЖе не Ме Ебе ....Аз НиКоИ нЕ ОбиЧаМ и СлеД TаПаЦи Не ТичАм....РаКия С ПрИяТеЛиТе СИ щЕ Пия И ЗнАм чЕ ТАя ВеЧеР Ше Се рАзБия
...а аз съм била вулгарна.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ЖаКиИиИи каза 23:42:50: Не зНаМ ОбиЧаТе Ли Се Или Не,ДаЖе не Ме Ебе ....Аз НиКоИ нЕ ОбиЧаМ и СлеД TаПаЦи Не ТичАм....РаКия С ПрИяТеЛиТе СИ щЕ Пия И ЗнАм чЕ ТАя ВеЧеР Ше Се рАзБия
хаха така и двамата ще са направили по нещо нестандартно на края но това за лайнотоПървоначално написано от loop
![]()
Да, и уважението се преценява, когато се събразява със желанията надругия, в твоя случай ОК. Но на мен би ми било приятно, не смятам, че е израз на неуважение, в леглото всичко е позволено, стига да го искат и 2мата партньори. Освен това е израз на пълно отдаване. В никакъв случай не бих се почувствала унизена от 1но свършване, може да ме унизи много жестоко само с няколко думи, но не и така.Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Освен това, напълно подкрепям изказването на един младеж тука, че:
1. Жената трябва да е курва в леглото - да, аз давам всичко от себе си, но в замяна искам много и ми е бая завишена летвата. Така получавам максимално удоволствие, патньора също, не намирам нищо унизително.
2. Домакиня в кухнята. - мдаа, се нещо трябва и аз да правя де, а простирането на прането, хвърлянето на боклука и чистенето с прахосмукачна на хола, са си негови задължение.
3. Дама в обществото. - това смятам, че е най-трудно достижимо осбено от младите жени, който изземвайки всички функции на мъжа, се откъсват от женското начало, и за какво, като жените така или иначе имаме повче енергия, заряд, по гъвкави сме и като сме по силния пол-психически.
Както се казва мъжете трябва да се оставят да бъдат активни навън и в обществото - зад а се чувстват истински мъже, това е нормално- природа, трябва им да се доказват.
А жените трябва да са активни вкъщи и в леглото- така и така въртим целия свят, но просто по финния начин и полека.
Първоначално написано от loop
омг горко му на приятеля ти
П.С. аман от нинджи![]()
nz za6to,no kogato obi4am edin maj 4uvstvata mi kam nego i v legloto i izvan nego sa po-skoro nejni otkolkoto perverzni,za 1 no6t s maj koito ne mi puka moje bi bih pravila i takiva ne6ta no kam gadjeto si izpitvam savsem razli4ni 4uvstva i jelaniq ot tova da mi se izprazni na liceto!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
imenno za6toto go obi4a6 bi trqbvalo da mu dade6 vsi4ko,kakav e smisala da napravi6 tova da udovolstvie na nqkoi za 1 no6t da ti se izprazni na liceto,vmesto da se kefi gadjeto ti na tova?Първоначално написано от marina star
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Йоханке, трябва да му дадеш това, което искаш. Не трябва да даваш всичко. Остави малко за себе си във връзката.
razbira se 4e mu davam za6toto iskam,nikoi ne moje da me nakara da napravq ne6to koeto ne iskam.az davam vsi4ko za6toto polu4avam vsi4ko koeto iskam,obi4am gadjeto si ,za6tot da nemu dam da mi se izprazni na liceto.kakvo sramno ima?Първоначално написано от `Death`Whore``
Нищо срамно няма, не говоря специално за това.
Първоначално написано от mravkata_z
Така е.Въпрос на разбирания е... аз примерно мисля, че да ми се изпразни на лицето няма да позволя ... мисля, че само т'ва ми е задръжката е леглото ... просто не знам, но ще се чувствам ужасно.
А т'ва изказване, че жените трябва да са активни само в леглото и вкъщи ... е т'ва на к'во прилича ... не обичам безхарактерни жени .. самата аз не съм такава и ми е някак си трудно да ги разбирам.Не може една жена да бъде като робиня ...
6a povurna vraz negovoto da si go vurna![]()
Моят Не би свършил където и да е върху мен, без да ме е попитал преди това, дали съм съгласна...
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
TO E QSNO 4E PARVO 6ET TE POPITA,NO VSE PAK BI LI SE SAGLASILA DA TI SE IZPRAZNI NA LICETO?Първоначално написано от Sisilota
Първоначално написано от iohanka_sladuranka
![]()
![]()
ахахахахахахахаха представям се как правите секс и идва време да се изпразни и вие сядате и започвате да водите преговори къде да се изпразни
![]()
![]()
![]()
ахахахахаахах ще ме убиеш от смях
П.С. в устата много ясно
ми по принцип не ми допада идеята ,но ако случайно стане няма нищо![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
много ясно че ще я попита още преди да са започвали каквото и да е било
xaxax .. posle sha mu izpraznq edin v mocunata![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Ми нормално как да реагирам ??Кво толкоз е напраил
ще ида и ще се измия тва е
а една приятелка би го целунала
:P
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
ole 6te povurna tva e ujasno ujas ujas kolkoto i da mu e got na nego na men 6te mi e ujasno![]()
![]()
otvratitelno
![]()
Не Се случва много често да се изпразва върху мен, по простата причина че не съм тръгнала да ставам "Мамче" на 17 години... и все ПаК ме пита, не водим преговори (но т'ва е добра идеяПървоначално написано от Sh@d0w
)
Първоначално написано от iohanka_sladuranka
До сега не е, но ако поиска защо пък не
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Az li4no bih se po4ustvala otvratitelno!!!!!!!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....