- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще реагирате ако приятеля ви се изпразни на лицето?
Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
Трудно ще е да ти се изпразни В лицето .... предполагам, ще рябва да се случи в няква клиника, по време на пластичната ти операция Оо
Не бих се почувствала много приятно..по-скоро бих се почувствала унизена...не ми допада идеята никак![]()
Първоначално написано от Sisilota
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Само не разбрах....Искаш да кажеш, че ако се изпразни върху теб ще станеш "мамче" така лИ?Първоначално написано от Sisilota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ХияХаХа, мне Но все пак завиСи какво прайм, за да няма поСле нежелани поСледствия- пък и говоря По ПРиНциП- тяЯя и Дева Мария не е повярвала че ще забременее ама е станало налиПървоначално написано от jony
![]()
![]()
![]()
(juSt Joke :] )
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
az li4no mislq 4e nqma ni6to lo6o v tova da ti se iprazni na liceto vse pak i mujete trqbva da izpitvat udovoltie,ne im davame da svur6vat v nas ne iskame da piem rotivoza4atu4ni ne iskame prezarvativi emi kato 6te trqbva da svur6va otvun pone da e tam kudeto mu haresva!!!a 6tom se smqtate za unijeni po vreme na sex ot nqkoe deistvie na polovinkata ..........nqmam dumi za kvo go pravite izob6to?![]()
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Ахх по добре е да не си слагаш гипс...а и ако някое момиче те удари така нз какво ще правиш мен лично 1 път са ме удряли преди няколко години и мноо се набивах на очи понеже ми се брояха 4 пръста на лявата буза и тогава бях готов на всичко само и само за да си боядисам лицето ж някакъв червен цвят за да не си личи толкова ...а колкото до момичетата мисла че найстина ако едно момче уважа обича и найстина държи на половинката си , да не прави такива изцепки иначе нещо др при мен онзи шамар горе доло 7-8 часа го осещах така че Момичето имайте милост и ние сме хораПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
We all die ...some day
Дева Мария не е виждала пенис, дете мое.Първоначално написано от Sisilota
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Или е давала само в дупетоПървоначално написано от `Death`Whore``
(ах, колко обичам http://www.tshirthell.com/)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
м.. доста унизителноако иска да ходи после като
цветен телевизор нека се пробва![]()
![]()
omazvali sa me nqkolko pati..i to dosta...Za momenta daje mi se e struvalo mnogo gotino i vazbujda6to..oba4e...kato otida do banqta da se opravqm i se pogledna v ogledaloto cqlato mi lise nqkakvo super oligaveno se 4ustvam super unizitelno.No po vreme na akta e qko..moje bi vazbudata si kazva dumata.
Kak bih se po4uvstvala??Ami opredeleno nqma da mi e osobeno priqtno![/quote]
ako ti go iska6 nqma ni6to lo6o .4e ti ako mu galta6 sa6tata rabota.malko 6te se oblije6 otiva6 da se imie6 i gotovo
хахаха
на кви се правите ве..естествено че винаги на лицето!
а така! браво на девойчето =D>Първоначално написано от morgana
Ми няма да ми е много приятно,ама ако стане случайно няма да има повод за сърдене,ама направи ли го нарочно...... кофти ще е
Издигна ми се в очите. Не вярвах че има нормални жени. Евала [-o<Първоначално написано от morgana