.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
    as li4no ne bih iskala da mi se isprazni v liceto...6te se po4ystvam malko ynizena...

Трудно ще е да ти се изпразни В лицето .... предполагам, ще рябва да се случи в няква клиника, по време на пластичната ти операция Оо

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не бих се почувствала много приятно..по-скоро бих се почувствала унизена...не ми допада идеята никак

Цитирай Първоначално написано от Sisilota
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    Моят Не би свършил където и да е върху мен, без да ме е попитал преди това, дали съм съгласна...
    TO E QSNO 4E PARVO 6ET TE POPITA,NO VSE PAK BI LI SE SAGLASILA DA TI SE IZPRAZNI NA LICETO?
    ахахахахахахахаха представям се как правите секс и идва време да се изпразни и вие сядате и започвате да водите преговори къде да се изпразни ахахахахаахах ще ме убиеш от смях

П.С. в устата много ясно
    spored men nqma ni6to lo6o v tova,vajnoto e i na dvamata da im haresva!!!

Не Се случва много често да се изпразва върху мен, по простата причина че не съм тръгнала да ставам "Мамче" на 17 години... и все ПаК ме пита, не водим преговори (но т'ва е добра идея )
    Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    TO E QSNO 4E PARVO 6ET TE POPITA,NO VSE PAK BI LI SE SAGLASILA DA TI SE IZPRAZNI NA LICETO?
    До сега не е, но ако поиска защо пък не

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    [i]Не Се случва много често да се изпразва върху мен, по простата причина че не съм тръгнала да ставам "Мамче" на 17 години... и все ПаК ме пита, не водим преговори (но т'ва е добра идея )[/i До сега не е, но ако поиска защо пък не
    Само не разбрах....Искаш да кажеш, че ако се изпразни върху теб ще станеш "мамче" така лИ?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    спермата е полезна и съдържа витамини и белтъчини.

няма основателна причина никое момиче да не позволява да и се изпразват върху лицето, тялото и т.н., както и да не гълта

Цитирай Първоначално написано от jony
    [i]Не Се случва много често да се изпразва върху мен, по простата причина че не съм тръгнала да ставам "Мамче" на 17 години... и все ПаК ме пита, не водим преговори (но т'ва е добра идея )[/i До сега не е, но ако поиска защо пък не
    Само не разбрах....Искаш да кажеш, че ако се изпразни върху теб ще станеш "мамче" така лИ?
    ХияХаХа, мне Но все пак завиСи какво прайм, за да няма поСле нежелани поСледствия- пък и говоря По ПРиНциП- тяЯя и Дева Мария не е повярвала че ще забременее ама е станало нали
    (juSt Joke :] )
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

az li4no mislq 4e nqma ni6to lo6o v tova da ti se iprazni na liceto vse pak i mujete trqbva da izpitvat udovoltie,ne im davame da svur6vat v nas ne iskame da piem rotivoza4atu4ni ne iskame prezarvativi emi kato 6te trqbva da svur6va otvun pone da e tam kudeto mu haresva!!!a 6tom se smqtate za unijeni po vreme na sex ot nqkoe deistvie na polovinkata ..........nqmam dumi za kvo go pravite izob6to?

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    спермата е полезна и съдържа витамини и белтъчини.

няма основателна причина никое момиче да не позволява да и се изпразват върху лицето, тялото и т.н., както и да не гълта

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

еми не ми се нрави мн идеята,но ако е слу4айно няма да кажа нищо,малко унизително ми зву4и,но ако някога го поиска може и да се съглася,зависи от настоението

stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    България/Пловдив

Re: Как ще реагирате ако приятеля ви се изпразни на лицето?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от Ту-154
    Аз лично бих го шамаросала сериозно.
    по твойта логика трябва да ходя с гипс на лицето
    Ахх по добре е да не си слагаш гипс...а и ако някое момиче те удари така нз какво ще правиш мен лично 1 път са ме удряли преди няколко години и мноо се набивах на очи понеже ми се брояха 4 пръста на лявата буза и тогава бях готов на всичко само и само за да си боядисам лицето ж някакъв червен цвят за да не си личи толкова ...а колкото до момичетата мисла че найстина ако едно момче уважа обича и найстина държи на половинката си , да не прави такива изцепки иначе нещо др при мен онзи шамар горе доло 7-8 часа го осещах така че Момичето имайте милост и ние сме хора
    We all die ...some day

ХияХаХа, мне Но все пак завиСи какво прайм, за да няма поСле нежелани поСледствия- пък и говоря По ПРиНциП- тяЯя и Дева Мария не е повярвала че ще забременее ама е станало нали
    Дева Мария не е виждала пенис, дете мое.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Дева Мария не е виждала пенис, дете мое.
    Или е давала само в дупето (ах, колко обичам http://www.tshirthell.com/)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

м.. доста унизително ако иска да ходи после като
    цветен телевизор нека се пробва

hi

omazvali sa me nqkolko pati..i to dosta...Za momenta daje mi se e struvalo mnogo gotino i vazbujda6to..oba4e...kato otida do banqta da se opravqm i se pogledna v ogledaloto cqlato mi lise nqkakvo super oligaveno se 4ustvam super unizitelno.No po vreme na akta e qko..moje bi vazbudata si kazva dumata.

Guest
    Kak bih se po4uvstvala??Ami opredeleno nqma da mi e osobeno priqtno![/quote]

sde
    Guest

defd

ako ti go iska6 nqma ni6to lo6o .4e ti ako mu galta6 sa6tata rabota.malko 6te se oblije6 otiva6 da se imie6 i gotovo

Град
    София
    ако е без да знам ще го убия

хахаха
    на кви се правите ве..естествено че винаги на лицето!

Град
    В Мъглите На Авалон
    6te se oblija i to4ka.

Цитирай Първоначално написано от morgana
    6te se oblija i to4ka.
    а така! браво на девойчето =D>

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Ми няма да ми е много приятно,ама ако стане случайно няма да има повод за сърдене,ама направи ли го нарочно...... кофти ще е

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    6te se oblija i to4ka.
    Mersi, mersi. Ni6to lo6o ne vijdam - i vuob6te ne mi e unizitelno, moje bi za6toto go pravq s 4ovek, kogoto obi4am istinski.

A vie si se unizqvaite kolkoto si 6tete

Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    6te se oblija i to4ka.
    Mersi, mersi. Ni6to lo6o ne vijdam - i vuob6te ne mi e unizitelno, moje bi za6toto go pravq s 4ovek, kogoto obi4am istinski.

A vie si se unizqvaite kolkoto si 6tete
    Издигна ми се в очите. Не вярвах че има нормални жени. Евала [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си