- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще реагирате ако приятеля ви се изпразни на лицето?
Да, и уважението се преценява, когато се събразява със желанията надругия, в твоя случай ОК. Но на мен би ми било приятно, не смятам, че е израз на неуважение, в леглото всичко е позволено, стига да го искат и 2мата партньори. Освен това е израз на пълно отдаване. В никакъв случай не бих се почувствала унизена от 1но свършване, може да ме унизи много жестоко само с няколко думи, но не и така.Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Освен това, напълно подкрепям изказването на един младеж тука, че:
1. Жената трябва да е курва в леглото - да, аз давам всичко от себе си, но в замяна искам много и ми е бая завишена летвата. Така получавам максимално удоволствие, патньора също, не намирам нищо унизително.
2. Домакиня в кухнята. - мдаа, се нещо трябва и аз да правя де, а простирането на прането, хвърлянето на боклука и чистенето с прахосмукачна на хола, са си негови задължение.
3. Дама в обществото. - това смятам, че е най-трудно достижимо осбено от младите жени, който изземвайки всички функции на мъжа, се откъсват от женското начало, и за какво, като жените така или иначе имаме повче енергия, заряд, по гъвкави сме и като сме по силния пол-психически.
Както се казва мъжете трябва да се оставят да бъдат активни навън и в обществото - зад а се чувстват истински мъже, това е нормално- природа, трябва им да се доказват.
А жените трябва да са активни вкъщи и в леглото- така и така въртим целия свят, но просто по финния начин и полека.