.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

кажете ми ...

ся аз мн си харесвам 1 момченце и тои е сърфист и футболист,
    аз не разбирам нито от едно от двете , неща да се правя на мн открехната но ми кажете нещияко др за обща култура
    благодаря предварително

Щом е футболистче освен за футбол за друго едва ли има какво да говорите. Просто е прекалено ограничен, за да разбира от друго. А пък ако е с бритон наляво-надясно изобщо не се опитвай да вържеш тема, ами му показвай колко много почиташ неговия клубен отбор и внимавай да не те види с друго момченце, особено ако не е футболистче, защото много ще ти държи сметка и прочее.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

мом4ето за което говоря не е такъв загубен идиот и е мн интересна ли4ност , която на вси4ко отгоре е умна
    и все пак отгожора ти ми хареса , за6тото и явно да ли4и 4е ни си пада6 по подобни персонажи не ме кара6 да се отказвам от него

В такъв случай разпитай познатите му с какво се занимава или просто говорете общи неща. Опознай го.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jackie
    Щом е футболистче освен за футбол за друго едва ли има какво да говорите. Просто е прекалено ограничен, за да разбира от друго. А пък ако е с бритон наляво-надясно изобщо не се опитвай да вържеш тема, ами му показвай колко много почиташ неговия клубен отбор и внимавай да не те види с друго момченце, особено ако не е футболистче, защото много ще ти държи сметка и прочее.
    АХха,

Ако пушиш, просто забрави да си му пред очите..
    А като ти говори за неща, които не разбираш, просто стой и го гледай умно и влюбено и го изслушвай, и направи така той да си мисли, че се интересуваш и разбираш за какво ти говори..

Цитирай Първоначално написано от Jackie
    В такъв случай разпитай познатите му с какво се занимава или просто говорете общи неща. Опознай го.

Ето така. Излизайте повечко ако може, научавай неща за него, позволи му да научава неща за тебе. Така се започва. Останалото ще покаже времето.

Мега фен Аватара на koalka
    Не е зле да научиш кой е любимият му отбор и да попрочетеш нещо за тях, история ала-бала.Така показваш, че се интересуваш от него и нещата, от които той се интересува.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си