.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    justme!!!
    Guest

помагайте че работата...shit върви

Ето че дойде и моят момент да ви пища.Работата е мн на зле.Влюбих се в едно момиче....така започна всичко.Тя е така малко по-голяма от мен но не в това е проблема.Още като започнахме да движим заедно нали си усетих така мн приятна тръпка с това момиченце,но като се знам че не съм задържал момиче повече от 2 дена без да се скарам и.... аве беше си гадно 6тото ми е мн добра фр-ка.Така бях около месец и....Нали стана квото стана видяхме си се само двамата така уж случайно оговорена среща(май не му се викаше така ама няма проблем)та... пийнахме си по кафенце и дойде "перфектния момент" в който ест аз се доближавам до нея иииииии кръц.. тя се дръпна и мене така мн гадно ми стана.Тя почна да ми говори как нали сам и бил толкова добър фр че сме щяли да се скараме(такива глупави оправдания аз си мислих) аз нали уж не исках да настоявам 6тото едва ли не си излиза молене да е с мене.От нейни приятелки така подочух нали че това не било единственото нещо което я спирало а друг ейн приятел който мн я харесвал и тя се притиснявала ако бъде с мен той да не се прай.ИИИИИ кво да ви кажа приятели мн гадна работа щото аз супер мн я обичам и мн гадно.А нали не е като ти си 0 за мен .Така де дава ми само празни надежди на който аз се връзвам и пак почвам да тичам след нея просто пред това момиче съм безсилен кажете ко да правя

П.С.Само моля ви се не даваите коментари "откажи се шото всеки така ми казва но аз не мога да бъда просто приятел с нея .

Град
    София

Re: помагайте че работата...shit върви

Цитирай Първоначално написано от justme!!!
    Само моля ви се не даваите коментари "откажи се шото всеки така ми казва но аз не мога да бъда просто приятел с нея .
    Хм ами тогава защо да казваме какво мислим... Ти имаш мнение и искаш сички да са като теб.. А уж искаш съвет... Вкопчил си се в едно решение и да ти кажем нещо няма да ни послушаш...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest

Re: помагайте че работата...shit върви

Хм ами тогава защо да казваме какво мислим... Ти имаш мнение и искаш сички да са като теб.. А уж искаш съвет... Вкопчил си се в едно решение и да ти кажем нещо няма да ни послушаш...[/quote]

Еми значи не исках да изглежда така искам само да кажа с това че няма да се откажа от нея по никакъв повод ,но просто да ми дадете съвет как да и покажа на нея че не е поредното пърче месо с което искам да се забавлявам да и покажа че значи нещо повече за мен.Може ли заради това толкова да бяга:да знае че съм несериозен или нещо подобно ?

Град
    София
    Ох ми аз от страната на момичетата... Аз попринцип не мога да харесам някой който познавам и още отначалото нямам нищо към него... ( за другите нз как е ) ... Ми ти си момче би тряало да знаеш как да и го показваш... Но не прекалявай... Може да си помисли че и се натякваш... И ... Бъди умерен...
    Вие на хероин ли сте бе?

Еми .... малко глупаво постъпваш, щот те мота на малкото си пръстче, ама треа да си отвориш ШИРОКО очите, за да видиш, че тва момиче не е за теб.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Еми .... малко глупаво постъпваш, щот те мота на малкото си пръстче, ама треа да си отвориш ШИРОКО очите, за да видиш, че тва момиче не е за теб.
    =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    =D>
    Пресли, навик ти стана да ми =D> , ама наистина мн. се радвам и ... благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си