- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Относно поп-фолка!
Предполагам, че повечето от вас не слушат такава музика,но все пак ще са ми интересни резултатите.![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
НЕ!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Слушам и чалга.
Принципно не, но има някои песни, които не мога да отреча, че ми допадат, въпреки че мн мразя да ги гледам ониа силиконовите кукли ....![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Първоначално написано от _SL_
ne slusham samo ako sym na chashka i ot gore![]()
![]()
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
В България вече има такива,които си признават,че слушат чалга и скрити чалгари![]()
Слушам си само определени песни и само по определен повод![]()
Иначе визията ме дразни много.
И ПАК НЕ!!!Първоначално написано от _SL_
Не я понасям.
Както е казал един философ:
"А си гле` работата, ник`ва чалга."
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Da we az sum 100% sigurna che polovinata ot teq koito sa napisali "HE" s ogromni bukvichki slushat chalga..da naistina moje da sa 4-5 pesnichki no slushat..
A po temata slushkam si dam..ima nqkoi super spoluchlivi pesnichki..puk i kato se napiehs ili si na kuponche nai-mnogo vurvi tova da se slusha...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
остави...разкриха ни дъртите чалгари...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Единственият чалга певец, който слушам, за да изпростявам е Руслан Мъйнов, въпреки че отдавна вече не се занимава с това подобие на музика. Иначе харесва една песен на Слави Трофонов, ама тя не е чалга.Първоначално написано от NaDuFcHe
НЕ слушам чалга.Аз съм финландка и съм болна метълка.
Ебаси 14 години в тоя форум
дам... \Първоначално написано от NaDuFcHe
/ освен това като се напиеш метъл ли ше слушаш... за подобни поводи само чалга е музиката! пък и има някои много готини песни... и то най-вече сръбски / не само българските песни се водят чалга все пак! /
![]()
а който говори че не сулша чалга... пускат я навсякъде... няма как да не я чуеш дори да не щеш...
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Напълно съм съгласенПървоначално написано от <black soul>
И как да не я слуша човек. Ето например Азис - природен талант. Направо му се възхищавам.
![]()
и до къде стигнахме... "аз не слушам чалга, мразя я...", "обаче... ми аз слушам 3-4 песниии...ама иначе не слушам чалга" Осъзнайте се!!!!!!! и аз не обичам повече от 4 чалга-песни ама не почвам да псувам тоя стил музика щото малко хора я харесват и аз да не съм по-назад. не ми се правете на гъзари...българи сте все пак...няма как да не ви харесва ПОНЕ една песен.... тва си е вродено все пак! точка.Първоначално написано от Забавно ми е
П.П. Lake_bodom , глупости, Азис пък хич не може да пее...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Айде да те видя как ще докажеш,че точно аз слушам чалга.Не ме познаваш момиче.Никой около мен не слуша чалга,слушащите са много малко,броят се на пръстите на едната ръка.Не се изказвай неподготвена.Айде със здраве.Първоначално написано от NaDuFcHe
Ебаси 14 години в тоя форум
Песните на Руслан Мъйнов не ги смятам за стойностни и за музика. Това е нещо, което слушам рядко, за да изпростявам. На Слави Трифонов тая песен няма нищо общо с чалгата. Никой в семвейството мо и роднини ми не слуша чалга. Чалга не съм слушал и като малък. Още тогава слушах жица (Контрол може и да ги броим за такова за едно крохко детско съзнание).Първоначално написано от <black soul>
Нищо не ми е вродено. Това не е наша музика, защото не българска, а и е крадена. Не смятам за нормално да слушам тея просташко тъпи песни.
хората,който слушат чалга не са тъпи,защото слушат чалга,а слушат чалга защото са тъпи...
Само някои песни ми харесват.
Vechnata tema vse nqkoi shte q pusne... i vsichki shte kajat kolko q mrazqt,a dali e taka samo te si znaqt,az lichno ne sum se zapoznaval s chovek v jivota si koito nai-malkoto kogato e na kupon da ne slusha chalga,a s dosta hora sum imal chesta da se zapoznaq,dori tiq det neslushat i obijdat chalgata sum gi gledal na 3-tata vodka kvi kucheci vurtqt...ah maleleleee,spomeni spomeni... a bqhme decaa
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!