.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Незнайната
    Guest

Да му кажа ли?

Имам си сериозен приятел от много време с когото правим само стандартен секс. Но преди няколко месеца се запознах с едно момче и от тогава тайно ходя у тях и правя с него само анален секс. Проблема е, че приятелят ми онзи ден забеляза, че дупката на дупето ми е станала голяма и ме пита дали знам защо е станала толкова голяма а аз се направих на луда. Ама съм сигурна че пак ще ме пита и направо се чудя какво да му отговоря. Дайте съвет плз.

Град
    Някаде по Дунав
    Кажи му и ще си останеш само с аналния ебач
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Кажи че си бъркаш с четирите пръста в задника

ne razbirase...ne my kazvai..no kav e smisala da ne dava6 na gadjeto si da te opravq analno a da go dava6 na dr? nemoga da te razbera...no po dobre ne my kazvai i my kaji 4e isak6 da probva6 analno...i taka taka nqma da se zaglejda v dyokata na gaza ti
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    кажи че вчера докато си си сядала на чина един сдъученик те е причакал и ти го е набил

Guest
    kaji mu...4E SI TUPA KURVA...

Guest
    e kak po diavolite tochno toi e vidial che anusa ti e stanal po shirok, toi kakvo vsiaka sedmitsa go meri li??

Guest
    ПОРЕДНАТА ТЕМА ЕБАВКА

LOCK

Kaji mu che driskash golemi laina...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Kaji mu che driskash golemi laina...
    ахахахах,жалко че мога да си го представя ахаха.

Ами кажи му че си се подготвяла с вибратор,за момента в който ще го огрее аналния секс
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

KaJi My 4e Si KYRVA prodyljavai se taka {}~ :

застреляй се

Град
    нямам
    Цитирай Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
    ne razbirase...ne my kazvai..no kav e smisala da ne dava6 na gadjeto si da te opravq analno a da go dava6 na dr? nemoga da te razbera...no po dobre ne my kazvai i my kaji 4e isak6 da probva6 analno...i taka taka nqma da se zaglejda v dyokata na gaza ti
    после ние мажете сме били използвачи свине и др.. ...
    жени жени ..............
    каде отиваш ти може би ??

Guest
    ти май само си побликуваш мечтите в тоя форум ама ако наистина искаш дупката на гъза да ти е голяма кажи и ти давам номер веднага

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ти май само си побликуваш мечтите в тоя форум ама ако наистина искаш дупката на гъза да ти е голяма кажи и ти давам номер веднага

xaxax
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на koalka
    т.11 от Правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си