- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му кажа ли?
Имам си сериозен приятел от много време с когото правим само стандартен секс. Но преди няколко месеца се запознах с едно момче и от тогава тайно ходя у тях и правя с него само анален секс. Проблема е, че приятелят ми онзи ден забеляза, че дупката на дупето ми е станала голяма и ме пита дали знам защо е станала толкова голяма а аз се направих на луда. Ама съм сигурна че пак ще ме пита и направо се чудя какво да му отговоря. Дайте съвет плз.
Кажи му и ще си останеш само с аналния ебач![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
ne razbirase...ne my kazvai..no kav e smisala da ne dava6 na gadjeto si da te opravq analno a da go dava6 na dr? nemoga da te razbera...no po dobre ne my kazvai i my kaji 4e isak6 da probva6 analno...i takataka nqma da se zaglejda v dyokata na gaza ti
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
кажи че вчера докато си си сядала на чина един сдъученик те е причакал и ти го е набил![]()
kaji mu...4E SI TUPA KURVA...![]()
e kak po diavolite tochno toi e vidial che anusa ti e stanal po shirok, toi kakvo vsiaka sedmitsa go meri li??
ПОРЕДНАТА ТЕМА ЕБАВКА
LOCK
Kaji mu che driskash golemi laina...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ахахахах,жалко че мога да си го представя ахаха.Първоначално написано от Adwokat
Ами кажи му че си се подготвяла с вибратор,за момента в който ще го огрее аналния секс![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
KaJi My 4e Si KYRVAprodyljavai se taka {}~ :
![]()
застреляй се![]()
после ние мажете сме били използвачи свине и др.. ...Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
жени жени ..............
каде отиваш ти може би ??
ти май само си побликуваш мечтите в тоя форум ама ако наистина искаш дупката на гъза да ти е голяма кажи и ти давам номер веднага
Първоначално написано от Анонимко
xaxax
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!