.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: help plase

heeelp
    Guest

help plase

az sum na 15.pih postinor pravih si test i se okaza 4e mi nqma ni6to smisul ne sum bremenna no ne mi idva ve4e 1 mesec ...molq vi kajete mi na kakvo moje da se dulji tova i bez obidi ako obi4ate....

Град
    У нас

От хапчетата е ... поразрови се малко из темите и ще видиш, че темата е обсъждана много пъти .. имаше една .."Страничните ефекти на Постинора" .. абе разгледаи и ще намериш отговор на въпроса си.

Guest
    kolko vreme sled sexa pi postinor koga ti doide za posledno i koga si napravi test

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

От хапчетата е ... поразрови се малко из темите и ще видиш, че темата е обсъждана много пъти .. имаше една .."Страничните ефекти на Постинора" .. абе разгледаи и ще намериш отговор на въпроса си.
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом теста е отрицателен и си пила хапче кво се притесняваш?

Супер фен
    От Постинора е ! Аз миналия месец го пих,дойде ми,но тоя месец,ето вече ми закъснява с 4-ти ден и сигурно и при мен все още е от него..
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    От Постинора е ! Аз миналия месец го пих,дойде ми,но тоя месец,ето вече ми закъснява с 4-ти ден и сигурно и при мен все още е от него.. :-k :mrgreen:

Както ти казаха в темата, която мисля, че ти беше пуснала за страничните действия ... още дълго време ще ти е разбъркано именно заради Постинора.Не очаквай 1 път да ти закъснее и да се оправи всичко ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си