- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От 14 дена съм с него, да му се пусна ли или още е рано?
Имам си гадженце от 14 дни вече. Много си се обичаме и той ми иска вече, обаче аз все още се чудя да му се пусна ли или да не му давам още? Колко време е редно да изчакам в една нова връзка?
не се ли досещаш защо е с теб?!?! единствено за да правите секс...после ще те остави-НЕ МУ ПУСКАЙ
Зависи на колко си, зависи дали го обичаш, зависи дали си била и с други... Никой не може да ти каже дали е редно или не. Сама си прецени!
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Аз повече от 14 не и давам като и гледам изказването.Другото, което е ... каква обич за 14 дена ...
14 дена и иска секс?Май иска само удоволствието,от колкото теб.Когато решиш тогава му пусни,А НЕ ТОЙ КОГАТО КАЖЕ!
Погледни въпросите, които задаваш, после погледни и изказа си и сама си отговори. Не ми изглеждаш много голяма (не на възраст, ами на акъл). Първо, че не можеш да питаш другите дали след две седмици е редно да си легнеш с някого. Ами ти бе, момиче? Ти какво искаш? Ако не си наясно с това, накъде си се запътила?Първоначално написано от Тата
Второ, че да се влюбиш в някого за две седмици е малко трудно (не че е невъзможно де, ама все пак). И на мен, както и на другите, този човек ми прилича повече на използвач.
И аз съм на мнение,че за 14 дни няма как да знаеш дали го обичаш.Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
ami po dobre nedei.. bez pove4e obqsneniq za tva kak 6te se po4usvtva6 kogat te izostavi sled o6te 3 4 dena ve4e po4uvstval se "myj" misle6t si 4e sqka mu e v krakata samo 6tot e ebal edna.. malko glupavi4ka![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Май в думата обич и в словосъчетанието обичам те не влагате много смисъл, а. Не може да обичаш някой за 14 дни. Да си влюбен, да те привлича, да си луд и обезумял по него-да, но не и да го обичаш!
А за "пускането"-изборът си е лично твой. Ако щеш и на 14-тата секунда му пускай.
Първоначално написано от Kulio Gangstera
М да .. има нещо такова за писането .. едва разбрах половината думи
mi ti zako ne si mu pusnala oshti na drugiq den?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
Може да е решила да поизчака този път със сексаВиж 14 дена е чакала и вече едвам изтрайва .. явно много и идват 14 дена
имаш си гадЖЕНЦЕ от 14 дена,сигурно и ти си на 14 , и сигурно 14 пъти ще те изчука и на 14 ден след което ще те заебе,заради 14 нови курвулета...Първоначално написано от Тата
ами пусни му бе ,няма лошо...за кво ти е тва м/у краката и тв на раменете..за свирки ест и ебанИ...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ako o6te ne si mu pusnala deistvai!!!!!!!!!!!!!!