.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Тата
    Guest

От 14 дена съм с него, да му се пусна ли или още е рано?

Имам си гадженце от 14 дни вече. Много си се обичаме и той ми иска вече, обаче аз все още се чудя да му се пусна ли или да не му давам още? Колко време е редно да изчакам в една нова връзка?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    не се ли досещаш защо е с теб?!?! единствено за да правите секс...после ще те остави-НЕ МУ ПУСКАЙ

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Зависи на колко си, зависи дали го обичаш, зависи дали си била и с други... Никой не може да ти каже дали е редно или не. Сама си прецени!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Зависи на колко си, зависи дали го обичаш, зависи дали си била и с други... Никой не може да ти каже дали е редно или не. Сама си прецени!

Аз повече от 14 не и давам като и гледам изказването.Другото, което е ... каква обич за 14 дена ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    14 дена и иска секс?Май иска само удоволствието,от колкото теб.Когато решиш тогава му пусни,А НЕ ТОЙ КОГАТО КАЖЕ!

Guest

Re: От 14 дена съм с него, да му се пусна ли или още е рано?

Цитирай Първоначално написано от Тата
    Имам си гадженце от 14 дни вече. Много си се обичаме и той ми иска вече, обаче аз все още се чудя да му се пусна ли или да не му давам още? Колко време е редно да изчакам в една нова връзка?
    Погледни въпросите, които задаваш, после погледни и изказа си и сама си отговори. Не ми изглеждаш много голяма (не на възраст, ами на акъл). Първо, че не можеш да питаш другите дали след две седмици е редно да си легнеш с някого. Ами ти бе, момиче? Ти какво искаш? Ако не си наясно с това, накъде си се запътила?
    Второ, че да се влюбиш в някого за две седмици е малко трудно (не че е невъзможно де, ама все пак). И на мен, както и на другите, този човек ми прилича повече на използвач.

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

Аз повече от 14 не и давам като и гледам изказването.Другото, което е ... каква обич за 14 дена ...
    И аз съм на мнение,че за 14 дни няма как да знаеш дали го обичаш.
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

ami po dobre nedei.. bez pove4e obqsneniq za tva kak 6te se po4usvtva6 kogat te izostavi sled o6te 3 4 dena ve4e po4uvstval se "myj" misle6t si 4e sqka mu e v krakata samo 6tot e ebal edna.. malko glupavi4ka
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Май в думата обич и в словосъчетанието обичам те не влагате много смисъл, а. Не може да обичаш някой за 14 дни. Да си влюбен, да те привлича, да си луд и обезумял по него-да, но не и да го обичаш!
    А за "пускането"-изборът си е лично твой. Ако щеш и на 14-тата секунда му пускай.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Пусни му се, явно имаш нужда от секс, доста напрегнато си писала

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Пусни му се, явно имаш нужда от секс, доста напрегнато си писала

М да .. има нещо такова за писането .. едва разбрах половината думи

mi ti zako ne si mu pusnala oshti na drugiq den?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    mi ti zako ne si mu pusnala oshti na drugiq den?

Може да е решила да поизчака този път със секса Виж 14 дена е чакала и вече едвам изтрайва .. явно много и идват 14 дена

Re: От 14 дена съм с него, да му се пусна ли или още е рано?

Цитирай Първоначално написано от Тата
    имаш си гадЖЕНЦЕ от 14 дена,сигурно и ти си на 14 , и сигурно 14 пъти ще те изчука и на 14 ден след което ще те заебе,заради 14 нови курвулета...
    ами пусни му бе ,няма лошо...за кво ти е тва м/у краката и тв на раменете..за свирки ест и ебанИ...
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    ako o6te ne si mu pusnala deistvai!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си