zdraveite hora az sum na 12 s moq priqtel pravime sex ot 2 meseca ama na nego mu e mnogo golqm i me razcepva (toi e na 27)vazelina ne pomogna kvo da praaa?
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ми порасни малко и пробвай после пак
Emi prosto ne go pravete !!!![]()
![]()
![]()
![]()
abe ei deca typi vie oshte malko rajdate se i po4vate sex omg abe vie ste mnogo tupi![]()
kaji mu da te poliva vseki den da porasne6 6tot glavata ti e kuha tikva![]()
![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
Помечтаи си!Никои 30 годишен няма си фане 12 годишна пикла освен ако не е педофил![]()
Na kade otiva sveta??? Na 12 GODINKI i da se hvane6 s 27 GODI6EN ... Az sam na 15 i ne moga a si pozvolq da hodq s 18 godi6en a vie ... moito gadje e na 16 be hora ... sq trea si fana nekaf na 40 ... Kofti trapka be deca ... Na 15 sam i sam o6te devstvena ... mai mnogo mnogo ne sam v krak s modata a??? Na 12 ... ne mi go pobira uma ... OLEEEE MALOUMNA PUTKAAA TAPA ..... da ti go tresne pedofila na 4eloto da ti porazmati mozaka ... tapa malka kurvi4ka ... Moje da zvu4a mn gadno ama prosto sam vazmutena ... MOJE LI SE TAKOVA NESHTO BE HORA???? Ti roditeli nqma6 li be kele6? Vashte kfo 6 kajat kat razberat za priqtelq ti? Ba6ta ti 6 go pokani na 1 biri4ka ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ти па кво се панираш...не виждаш ли че момичето се ебава с нас(ебава се както повечето недораслячета тук) аз отдавна вече спрях да им се връзвамПървоначално написано от A_JoLiE
![]()
Mi sigurno ama prosto sam vazmutena ... v smisal kfo vazpitanie ima .... abe ko da ti kaja be 4ovek izrodski mu raboti ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Поредната тъпа тема ........................![]()
ne se nervete weee temata e ebavka![]()
spoko imam si priqtel ama e taka se izgavrih s vas spoko we az sum na 14 a toi na 17 spoxy ne se palete
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ахахах забавно ли ти беше....на тебе ти трябва един БАН от сайта ама кой ще се занимава...за вбъдеще се въздържай от ебавки щото само флъъъъдиш...а колкото до прителя ти-нямаш сигурен съм тва са си само твои мечтиПървоначално написано от bebito0o
![]()
хахахааххаах чакай чакай..аххах ти си на 12 ,а той на 27?! аааа с риск да прозвуча груба ,ама ти си дете ,а него могат да го съдят за педофилия !!!!!!!
Че дори ебавката ти не беше смешна...Другите имат доста по-развита фантазия от теб.И ако обичаш нека да е последната ти ебавка![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
офффффффф бебитооо ли там каквато си-изключително си тъпа честно ххаххахахана 14 години,най-добре върви си учи по роден край,вместо да НИ занимаваш с глупости.И ако ме питаш мен незнам как можеш да пишеш за секс,като тази дума въобще не ти е понятна,ако беше, щеше да знаеш,че не е особено хубаво да се гавриш с това!
Айде върви си там с твоя приятел на 17 години (с който 79487490 хиляди процента вече сте правили секс
)и не се прави на много забавна,защото ставаш смешна хахах
![]()
(сори,че бях малко груба)
f@nt@zi@
f@nt@zi@ всички разбрахме че темата е ебавка но явно те е домързяло да прочетеш до край можеше да ни спестиш тоя флъъъд с безмислените си изблици![]()
Sh@d0w,м не ,прочетох че темата е ебавка.Може би теб те е домързяло да прочетеш следващите постове на авторката,където казва, че е на 14 години и има приятел на 17
и само да допълня,че съм достатъчно голяма,за да си преценя и сама,кога "изблиците" ми са безсмислени.Първоначално написано от bebito0o
![]()
![]()
f@nt@zi@
male na 12 a toi an 27 i se praskat veche xqxqxq![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
da naprimer mom4eto sas 4ekiite na sestra si be6e po zaintrigyva6to sas istoriqta si otkolkoto tova...zemi izmisli ne6to po interesno...vijda se 4e si kyha ama postarai se malkoПървоначално написано от изгонена__от__рая
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Абе какви са тия сексове на по 12 години бе! За къде бързате толкова! Много е рано!![]()
Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
auuu kuv smeeeeeeeeeeeh...leleeeeeeee smEEEEh ti kaaaaaaaaaam smeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh ama smeeeeeeeeeh ..naprao si e ebalo maikata...takuuuuuv smeeeeeeeeh naprao...maleeeeeeeeeeee 4e smeeeeeeeeeee6noooo auuu...smeite se weeeeeeeee...auu smeeeeeeeeeeeeeeeeh![]()
abe ei bolni mozuci ...![]()
![]()
![]()