.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Boli q mnogo..

Guest

Boli q mnogo..

Taka 1wo temata e napylno seriozna.2ro priqtelkata mi se oplakwa che mnogo q boli , nemoje da e ot nedostatachno nawlajnqwane za 1chas i neshto lubowna igra + frenska nemoje da ne e navlajnena , tesnichka e , a moq qwno i e golqm .. Kakwo da naprawim , hodim ot 3 meseca i se obichame mnogo ama ne iskame towa da prawi wryzkata ni nepylnocenna...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    jivota si e `balo maikata brato ami ne6to q otvori malko s prusti ala bala ne se ot4aivai 3 meseca eee napravete ne6to za da ne q boli
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    че аз откъде да знам допитайте се до специалисти

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    jivota si e `balo maikata brato ami ne6to q otvori malko s prusti ala bala ne se ot4aivai 3 meseca eee napravete ne6to za da ne q boli
    Уаууу,12 годишната била много опитна бе...пфффф ае бегаите да спите

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    брато тия малките са голема работа тц тц тц ебат се като зайци

Guest
    0 seriozni otgowora do tuk.. nqma li nqkoi s koeficient na int nad 50 sys swesten otg..

Град
    Някъде из София...
    какво в отговора ми:Допитайте се до специалисти не разбра????

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    брато тия малките са голема работа тц тц тц ебат се като зайци
    Naroda ve4e oprostq super mnogo ... ... Mogo sa tapi tez malkite ei ... ama kat si znam 4e sam po umna
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    mi i nie ot na4al;oto sus priateliat mi kato se opitvahme da go pravim nestava6e -pravihme go v tiah a az iavno mn se pritesniavah kato otidohme na moreto to vze 4e stana tam biah spokoina

probvai pyrvo s 1 pryst..posle s 2...i taka..sigorno she stane

ti moi6 i 5 4asa da q lije6 i pak da ne sa i dostatu4ni ako ne se ovajnqva zna4i se pritesnqva,strah q e ili i e nepriatno s tebe.nz izberi si.ako iska6 purvo si poigraite malko i i kaji kogato tq se po4yvtsva gotova togava da ti kaje 4e iska da zapo4nete...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Купете си овлажнител. Бтв, за този 1 час тя може да се навлажнява и после да изсъхва - проверяваш ли дали е достатъчно влажна, преди да го вкараш?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    s gres probva li

Guest
    нормално е,мен ме боля доста дълго време,даже и малко и повечко,играта като е толкова дълга се свиква и не възбужда вече,така че я ограничи ,след време ще се разтегне и изобщо няма да я боли,такива са месеците,за да и е по-удобно и вземи лубрикантче и първо можеш да и сложиш 1 пръст,после 2 и с тия двата пробвай да намериш по-чувствиетелно място и така.Ще се оправи всичко специалист не е нужен...

gosten4eto
    Guest

mn q boli

mi priqtel kvo da ti kaja qvno e po tqsna ili ima nqkav pr moje bi i bi triabvalo da otide na genekolog!nzm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си