.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: въпросче

Guest

въпросче

има ли възможност от прекалено биене на чикии като пораснеш да не можеш да оплодиш жена си , съвсем сериозно питам

Град
    У нас

Хахахах има малко по-надолу подобна тема :) Няма такова нещУ .. поне аз не съм запозната .... :)

Град
    Някаде по Дунав
    Ти да не би да си пича, на който майка му е казала онова за резервоарчето Не спокойно няма такава опасност
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Re: въпросче

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    има ли възможност от прекалено биене на чикии като пораснеш да не можеш да оплодиш жена си , съвсем сериозно питам
    xaxaxa ako ti swurshi rezervoar4eto xaxa
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    selo СофиАА

Re: въпросче

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xaxaxa ako ti swurshi rezervoar4eto xaxa
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Guest
    normalno e ako kara6 cql jivot na 4ikii da stane6 GAY sledovatelno ne moje6 da oplodi6 jena a m1jete ne rajdat...

nqma takava opasnost.osven ako ne ti svyr6i rezervoar4eto xxaaxax

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    естествено че има такава вероятност....може да ти свърши резервоарчето и после нема с кво да я оплодиш...ако не ми верваш питай оня пубертет в темата по долу-има я същата

Няма такава опасност.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си