- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАЩО СТЕ ТАКИВА КОМПЛЕКСАРИ?
Абе немога да разбера, защо ме мислят за комплексар, злобар и всички гадни нещица, а просто те самите са комплексирани лайна??КАто никой не ме харесва аз какво съм виновен?Естествено трябва да си избия комплексите,но..чак пък толкова не...![]()
Не ти схванах въпроса, ако е имало такъв. Пипете малко по-смислено бе хора. Иначе като не те харесват техен си проблем, не можеш да угодиш на всички... Немците имат една много хубава поговорка, ама не знам дали ще я разбереш - Allen Menschen gut getan ist eine Kunst, die niemand kann.![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Говоря, че освен че не ме харесват момичета,аз съм малко по-особен и отблъсквам всички, щото малко се гавря, дори и със себе си се подигравам ей така на майтап!Но...просто ме използват някои,та дори се правят на приятели..към които съм имал чувства и ми е ужасно гадно,депресирано![]()
Ами спри да се базикаш с хора, които не разбират от майтап. А и може хората около теб да си мислят, че като постоянно се баикаш(включително и със себе си) си някакъв, на който не му пука от нищо и затова даприказвт и те някакви прототии. Просто се опитай да покажеш, че и ти си човек... и готово
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
И мен не ме харесват, но не пиша подобни теми. Може би няма да те мислят за комплексар, ако не се връзваш на непознати.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз не се харесвам,ама нали ви казвам кое ми е гадното-Мислих си някои хора за приятели,дори нещо повече а те май само са ме използвали...то си проличава!Много ме е яд, идва ми да ги хвана и да им изчегъртам очите!![]()
ако искаш да започнат да те харесват прави неща които да се харесват на хората около теб...като за начало МАХНИ тоя тъп аватар или поне го смали
Такаам..ние не сме комплексирани...1во започваш да дразниш още от аватара..НАМАЛИ ГО ВЕ...после постовете, които даваш в повечето случаи са доста безсмислени и далеч не помагат! Ай помисли над това и после прави теми кой е комплексиран, кой не е!
Хората са гадни. Избягвам думата "приятел" - почти всички, които съм мислела за такива, са ме разочаровали.
Не,аватара няма да го махна, защото знам, че единствения ИСТИНСКИ ЧОВЕК Е ТОЗИ,на аватара и съм го осъзнал!
ахахах,ако ти не си го намалиш,модовете просто ще го направят вместо теб!И наистина мн дразниш и без тва с него..Първоначално написано от denislav.92
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Добре бе. Кой те кара да го махаш. Поне го намали малко, защото:
1. Разтягаш темите
2. Не е толкова хубав
3. Доколкото знам се тегли всеки път, когато гледам тема, в която си писал ти и дърпа трафик.
НАМАЛИ ГО!
Аз съм на неограничен достъп,не ме интресува!
И после се оплакваш, че се държат лошо с теб? И аз започвам. Нагло същество.
Тая на аватарати е мунда грозна,ахахаха
Все пак е по-красива от теб, мършице мръсна!![]()
Дано да ослепееш и ще ти изчегъртам гнусните комбали и ще ти ги сготвя на супа!
Аве ей пишлеме шибано кво ще говориш кат не ме познааш ве гей нещастен. Не стига, че темата ти прелива от простотия и всяко твое мнение е БОКЛУК и не помага изобщо ми се прайш тук. Аз откъде да знам къде си писал и къде не си..нещастник. ТИ СИ КОМПЛЕКСИРАНИЯ В ЦЯЛАТА РАБОТА! НЕ НИЕ-ТИ И САМО ТИ. Ясно защо нямаш приятели. Аз от хора като теб бягам далеко. Отвращават ме с постоянните си ебавки, а те се ебават, защото страдат от КОМПЛЕКСИИИ.
Та аз не съм комплексиран, виж ти, отивай и пий лексотан да не пукнеш,че и без това не трябваш на никой, тъкмо майка ти и бащати ще те разсфасоват на мезета!И аз ще ям![]()
Не ми завиждай, аз съм си много красив може да ме видиш www.signalno-julto.dir.bg АВТОРЪТ НА САЙТА СЪМ!
Колкото повече пишеш,толкова повече се излагаш,толкова повече се заглеждам в тая кранта на аватара ти,толкова повече се обеждавам че ти си някой комплексар,който намира изявление само във форумите,понеже в реалния свят са го игнорирали,мачкат го и го тъпчат.
aphahHAhahahAHahhahAHahС прости хора И КОМЛЕКСАРИ на глава не се излиза. Ай въри са гръмни да ни оттървеш от шибаното си съществуване. И не за мен, за теб няма кой да жалее ако умреш..бахти вчера се регнал и почва да избива комплекси..майка ти ще *** шибано недорасло копеле...нещастник
АХАХАХАХА бате,тва е албена вулева..ахахахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много повече от вас съм постигнал.И кво като съм се регнал вчера?Иначе колко съм ви правил на мармалад,оскубано скочубро!Саланджийска мастия, спинозна и мръсна,бъхлива и въшлива!
Влезте и ме вижте в сайта на "Сигнално Жълто".Русичкият съм,ама само да ви кажа че съм зает,не злобейте и си купете усмерителна риза!
Автора-пуснал си тема-ок, ама не да обиждаш в нея всеки, който изрази негативно мнение.Намали си аватара, освен всичко друго...Темата ти ще бъде заключена, а проблема си е в теб!Няма какво повече да добавя...