На 14 съм.И той е на 14.Познаваме се откакто сме на 3.После бяхме в един клас-1-7 и от 8-12 пак ще сме.От първи до седми клас бяхме неразделни.После започнах да го харесвам...в седми клас...той също ме харесваше...И естествено тръгнахме..Издържахме заедно една лятна ваканция...Краят дойде постепенно,отдалечихме се един от друг...Тогава съсипахме отношенията си изцяло..той адски много се промени,намери си друга компания и се правеше,че не съществувам..докато аз още го харесвах,но не смеех да му кажа,защото се държеше по този начин.И така до април месец..после отново започнахме поне да си казваме "Здрасти" и "Чао"..И постепенно започнахме да си говорим..Сега сме в добри отношения,но....харесва друга...знам,гледа я по начина,по който гледаше и мен....Изгарям от ревност,когато заговори друга,когато прегърне друга...Колкото и да се опитвам да лъжа себе си цега,края на осми клас още го харесвам...Изживях една ужасна година,не мога да го забравя,като всеки ден е до мен!!!!!!В даскало сяда зад мен....Какво да направя? [-o<