.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Вярно ли е това ?

abe hora mojee li kogato nqmash cikyl da se ebesh bez prezervativ..s edna priqtelksa sporim...Pls KaJeTe VIe

Супер фен Аватара на FelisDirus

Град
    Pleven
    Много сте зле повечето, нямате сексуална култура.
    Първо:презерватив се използва винаги, за предпазване от заразни болести, предавани по полов път
    Второ;Какво значение има дали си в цикъл или не?Може да се забременее в стадий на овулация.
    направо не знам, вие образователни филмчета в училище не гледате ли, биология не учите ли, родителите ви не ви ли говорят.Аре пестете такива тъпи въпроси!

Цитирай Първоначално написано от wertyusa-f
    Първо:презерватив се използва винаги, за предпазване от заразни болести, предавани по полов път
    Второ;Какво значение има дали си в цикъл или не?Може да се забременее в стадий на овулация.
    направо не знам, вие образователни филмчета в училище не гледате ли, биология не учите ли, родителите ви не ви ли говорят.Аре пестете такива тъпи въпроси!
    Тя пита ако изобщо няма цикъл например неква 12 годишна пикла

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    На 12 май вече имат да ти кажа.
    Положението е трагично!

bravo habete si nervite da mi idete putkata..golemite kaki4ki XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAA

Фен
    Град
    City of Sofia
    Ти и приятелката ти имате изключително ниска полова култура.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Град
    Pleven
    Ааа, ами хубаво пак изисква логика.
    Като няма менструален цикъл, няма и овулация, следователно не може да забременее, обаче това не означава, че не може да хване някоя гадост и да се зарази с нещо още по-неприятно като за дете от забременяването.
    Но на 12 не е ли много рано за неща...къде отиде морала?
    O tempora, o mores!

bravo habete si nervite da mi idete putkata..golemite kaki4ki XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAA

NQKOI DA E KAAAL 4E SME NA 12..??maiko mnogo zle

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    На 12 май вече имат да ти кажа.
    Положението е трагично!
    Една приятелка беше на 14 и нямаше(или поне така ми разправяше)

Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    bravo habete si nervite da mi idete p*tkata..golemite kaki4ki XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAA

Еми, всъщност, да, какичка съм ти.
    И не само на възраст, но май и на акъл.

Айде, възползвай се от това, че не ти е дошло, че после пък може да си направиш някое бебче...

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Дечко по -добре недей, че не се знае дали точно в този момент, когато се изхвърли някой юначага, в теб не се е образувала първата яйцеклетка, която е годна да създаде плод. Пък и до колкото знам някои от сперматозоидите остават живи до 2-3 дни след напускане на мъжкия организъм, особено ако им се предостави подходяща среда.

Освен това е възможно да си навлечеш някоя инфекция
    ...it's WilD ObseSSioN...

Град
    Pleven
    Ок, значи си по-малка.Момичеее, това са елементарни неща, които не ги знаеш, направо не знам какво да си мисля.Как може да не се образовате, от гледна точка на биологията, да не познавате собственото си тяло?!

offf pak nqkakvi bedni negramotni du6ici sa puskali typi temi....izkluitelno niska polova kultura se zabelqzva v BG i lo6oto e 4e tq e sred mladite...jalko,no fakt ....a sega po tematatgovora na vyprosa ti e DA moje bez...da ama ot tam na tatak moje da ima sqkakvi bolesti koito se predavat po polov put ako izob6to nqma6 cikyl nqma da zabremenee6 no moje da lepne6 nqkoia gadost....

Guest
    Da se pravi6 na interesna , ne6to, za tova li puska6 taq napulno maloumna tema? Za6toto ne si

ae stava vapros za priqtelkata mi ...ne za men..men ko ma mesite..maiko0o...

Guest
    postoqnno moje6 da pravi6 seks bez prezervativ v1pros1t e 4e takiva nepriqtnosti moje6 da si navle4e6 4e posle nai-malkiq ti dert 6te e seksa
    DECATA NQMAT SPIRA4KI!!!!

Град
    sofiq
    offf ako iska6 da hvane6 nekva bolest togava davai
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Guest
    devoi4e ti na kolko godinki si be? nzm macka no tova go znae 10 godi6nata mi sestra ! az te savetvam ne go pravi za6toto znae6 4e stavat i infekcii i takiva ludnici sese?

Цитирай Първоначално написано от D M X
    Ти и приятелката ти имате изключително ниска полова култура.

Град
    Пред PC-то
    Давай,прави го без презерватив,като хванеш недай си боже СПИН или някоя друга болест(неизлечима) и ще си викаш "леле колко бях глупава да се еба без презерватив...)
    По добре да се напия и да е*а отколкото да се напуша и да летя!

Родил съм се без да искам, ще умра без да искам, затова живея както си искам!

По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката - КУЧКА!

Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    bravo habete si nervite da mi idete p*tkata..golemite kaki4ki XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAA
    eh,kolko tapi hora ima...
    Love is the slowest form of the suiside...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Дечко по -добре недей, че не се знае дали точно в този момент, когато се изхвърли някой юначага, в теб не се е образувала първата яйцеклетка, която е годна да създаде плод. Пък и до колкото знам някои от сперматозоидите остават живи до 2-3 дни след напускане на мъжкия организъм, особено ако им се предостави подходяща среда.
    Взе ми думата изпод пръстите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си