- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е това ?
abe hora mojee li kogato nqmash cikyl da se ebesh bez prezervativ..s edna priqtelksa sporim...Pls KaJeTe VIe
Много сте зле повечето, нямате сексуална култура.
Първо:презерватив се използва винаги, за предпазване от заразни болести, предавани по полов път
Второ;Какво значение има дали си в цикъл или не?Може да се забременее в стадий на овулация.
направо не знам, вие образователни филмчета в училище не гледате ли, биология не учите ли, родителите ви не ви ли говорят.Аре пестете такива тъпи въпроси!
Тя пита ако изобщо няма цикълПървоначално написано от wertyusa-f
например неква 12 годишна пикла
![]()
На 12 май вече имат да ти кажа.Първоначално написано от Schnitzer
Положението е трагично!
bravo habete si nerviteda mi idete putkata..golemite kaki4ki XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти и приятелката ти имате изключително ниска полова култура.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Ааа, ами хубаво пак изисква логика.
Като няма менструален цикъл, няма и овулация, следователно не може да забременее, обаче това не означава, че не може да хване някоя гадост и да се зарази с нещо още по-неприятно като за дете от забременяването.
Но на 12 не е ли много рано за неща...къде отиде морала?
O tempora, o mores!
bravo habete si nerviteda mi idete putkata..golemite kaki4ki XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NQKOI DA E KAAAL 4E SME NA 12..??maiko mnogo zle![]()
![]()
![]()
Една приятелка беше на 14 и нямаше(или поне така ми разправяше)Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
Еми, всъщност, да, какичка съм ти.
И не само на възраст, но май и на акъл.
Айде, възползвай се от това, че не ти е дошло, че после пък може да си направиш някое бебче...![]()
Дечко по -добре недей, че не се знае дали точно в този момент, когато се изхвърли някой юначага, в теб не се е образувала първата яйцеклетка, която е годна да създаде плод. Пък и до колкото знам някои от сперматозоидите остават живи до 2-3 дни след напускане на мъжкия организъм, особено ако им се предостави подходяща среда.![]()
Освен това е възможно да си навлечеш някоя инфекцияПървоначално написано от wertyusa-f
...it's WilD ObseSSioN...
Ок, значи си по-малка.Момичеее, това са елементарни неща, които не ги знаеш, направо не знам какво да си мисля.Как може да не се образовате, от гледна точка на биологията, да не познавате собственото си тяло?!
offf pak nqkakvi bedni negramotni du6ici sa puskali typi temi....izkluitelno niska polova kultura se zabelqzva v BG i lo6oto e 4e tq e sred mladite...jalko,no fakt ....a sega po tematatgovora na vyprosa ti e DA moje bez...da ama ot tam na tatak moje da ima sqkakvi bolesti koito se predavat po polov put ako izob6to nqma6 cikyl nqma da zabremenee6 no moje da lepne6 nqkoia gadost....
Da se pravi6 na interesna , ne6to, za tova li puska6 taq napulno maloumna tema? Za6toto ne si![]()
ae stava vapros za priqtelkata mi ...ne za men..men ko ma mesite..maiko0o...![]()
![]()
postoqnno moje6 da pravi6 seks bez prezervativ v1pros1t e 4e takiva nepriqtnosti moje6 da si navle4e6 4e posle nai-malkiq ti dert 6te e seksa
DECATA NQMAT SPIRA4KI!!!!
offf ako iska6 da hvane6 nekva bolest togava davai
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
devoi4e ti na kolko godinki si be?nzm macka no tova go znae 10 godi6nata mi sestra ! az te savetvam ne go pravi za6toto znae6 4e stavat i infekcii i takiva ludnici sese?
Давай,прави го без презерватив,като хванеш недай си боже СПИН или някоя друга болест(неизлечима) и ще си викаш "леле колко бях глупава да се еба без презерватив...)![]()
По добре да се напия и да е*а отколкото да се напуша и да летя!
Родил съм се без да искам, ще умра без да искам, затова живея както си искам!
По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката - КУЧКА!
eh,kolko tapi hora ima...Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
![]()
![]()
![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
Взе ми думата изпод пръстите.Първоначално написано от experiment_m