- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Stimulant za podhranvane na kosata
Vinagi sam iskala da imam dulga kosa,no imam 4uvstvoto 4e ne raste.Reshih da si kupq stimulat za kosa s bademovo maslo,i iskam da popitam dali nqkoi go e polzval i naistina li ima efekt!!![]()
Ami az polzvam samo bademovo maslo(ne zn dali tova imash predvid) i da ti kaja za rastej na kosata ne pomaga no pak ina4e ti stava mn meki4ka i laskava i zaradi tova sam dovolna!
ima6e tema za Trivitaminola,koito podhranva kosata.verno 4e e za podhranvane kozinata na ovcete,no ima mn dobri otzivi i za 4ove6kata kosa.vse pak sadarja samo vitamini i ni6to,koeto da navredi.potarsi temata ili potarsi v google za trivitaminol!(mai taka se kazva6e)![]()
ina4e za bademovo znam 4e i to pomoga,no li4no ne sam go polzvala![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
i az iskam da mi stane po dalga kosata ...i 4etoh za travitaminol noooo se 4uda dali da go izpolzvam iskam nqkoi koito go e polzval da mi kjae da pomaga
geritamin neo
Но бадемовото масло се мие трудно от косата, защото ако не го миеш добре изглежда мазна. Иначе косата става приятна на допир
ходи на фризьор на всеки месец и половина-два...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и аз ползвам бадемово масло,доволна съм,хубава ми е косата откакто го ползвам,но за растеж май наистина не помага![]()
или поне не съм забелязала аз от скоро го ползвам![]()
trivitaminol mu e maykata
AZ SAM 4UVALA 4E OT ROZOVATA VODA TI RASTE KOSATA,KAKTO I OT HININOVATA AMA NZ
hininova voda ne samo pomaga za rasteja na kosata no q pravi po meka,s blqsym i i pridava forma
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Na men pyk ot hinina mi se omaznqva kosata
ami zavisi tova si e do tipa na kosata na men mi q napravi po blqskava,mahna mi pyrhuta i zapochna da mi raste po burzo
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен