.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: DAITE SAVET :)

DAITE SAVET :)

s avera mi...mnogo se obichame..zaedno sme ot 1 godina..mnogo puti sme kysali i pak sme trygvali nqkade 3-4 VINAGI TOI ME E ZARQZVAL i to zashtoto nqkoi put mnogo sam go iznervqla s dymite si i povedenieto.. nO POSLE PAK SE VRYSHA RPi men sega hodim ot 2 meseca i ne iskam pak da go zagybq....iskam neshtata da ne sa kato predi.da e po razli4no.neshtata da ne se povtarqt...No neZnam kakvo da napravq pLS DAITE SAVET

Повече от фен
    Град
    Варна
    Нещата винаги се повтарят миличка. Всяко ново събиране е една раздяла. Щом сте скъсали няколко пъти,значи имате доста основателни причини да го правите. А причината,поради която се събирате е чувството за принадлежност - свикнали сте един с друг и самотата ви плаши малко или много.

Съвет как да промениш нещата не мога да ти дам,защото това означава да ти кажа да промениш себе си, а ти и да искаш трудно можеш да го направиш.

Звучи песимистично,но това е реалността. Като искаш опитай се да се държиш по по-различен начин с него(под различен имам предвид не както преди),започнете да правите нещо заедно,не отделяйте толкова много време един за друг колкото сте отделяли преди,излизайте с приятели.... Но накрая... накрая пак ще се разделите...

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Повече компромиси от твоя страна може би ще свършат работа.

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Нещата винаги се повтарят миличка. Всяко ново събиране е една раздяла. Щом сте скъсали няколко пъти,значи имате доста основателни причини да го правите. А причината,поради която се събирате е чувството за принадлежност - свикнали сте един с друг и самотата ви плаши малко или много.

Съвет как да промениш нещата не мога да ти дам,защото това означава да ти кажа да промениш себе си, а ти и да искаш трудно можеш да го направиш.

Звучи песимистично,но това е реалността. Като искаш опитай се да се държиш по по-различен начин с него(под различен имам предвид не както преди),започнете да правите нещо заедно,не отделяйте толкова много време един за друг колкото сте отделяли преди,излизайте с приятели.... Но накрая... накрая пак ще се разделите...
    Боже, какъв песимист!

Мега фен
    Град
    София
    Ами в една връэка е важен баланса!Трябва да има компромиси и от твоя и от негова страна!Ти дай това ,което можеш-другото эависи от него!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Радвам се,че сте още заедно и, че нещата са като преди след няколко скъсвания.
    По-добре, вместо да скъсвате, да се опитате да решите проблемите си.Това не е зле да го кажеш на приятеля ти.

Цитирай Първоначално написано от Sirma
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack

Боже, какъв песимист!
    Напротив, тва е реалността. Съдбата не толерира такива връзки! От опит го знам.

Nassgerrack, съгласен съм с тебе

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Радвам се,че сте още заедно и, че нещата са като преди след няколко скъсвания.
    По-добре, вместо да скъсвате, да се опитате да решите проблемите си.Това не е зле да го кажеш на приятеля ти.

За да късат толкова често явно не могат да си решат проблемите.
    Като не са успели до сега няма логика да почнат и сега.

Продължавам да твърдя,че тва си е чисто скъсяване на живота.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Сама казваш, че се обичате, но ти го дразниш с твои думи и действия. Не повтаряй грешките, които си правила в миналото и така няма пак да се карате!
    Ако толкова го обичаш и не искаш да го загубиш, бъди по - внимателна. Не трябва да късате за всяка глупост. Ние преди с моя бяхме по същия начин. За щяло и нещяло се карахме, постоянно се разделяхме. С времето се научихме да правим компромиси, сега ако се скараме за някоя глупост, на другия ден се правим, че нищо не е станало, забравяме за глупавите си караници. Няма какво да си пропиляваме времето заедно в дрязги. Опитай и ти така...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Повече компромиси от твоя страна може би ще свършат работа.
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Супер фен
    Аммиии и при нас е същата работа като изклюим късането! Значи аз мн пъти го изнервям с поведението си,направо го побърквам (е и тои мен понякога ),ама той ме обича мн и му минава...аз също като теб не искам да го загубя,говорили сме мн пъти опитвам се да се променя,ама наистина всичко се повтаря!Ама до сега не ме е зарязвал заради това...(и добре,че иначе нз )
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си