.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Въпрос

не мога да проумея,вече от толкова малки и за какво мислят.новото поколение е трагедия направо.макар да съм на 15 мисля така и не мога да повярвам като чета техните истории.
    ~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ами кво да ти кажа.....повечето деца си мислят, че на 13-14 вече са ного големи, а да не говорим за 11................тва за мен е много лошо и не мисля, че е редно деца да се е*ат като кучета, ама няма кво да се направи...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от neli_15_sexy
    i az sam na tova mnenie az sam na 14 i dori o6te ne sam se celuvala pak moiata priatelka koiato e na 12 ve4e go e pravila ne ia razbiram kak moje az dori o6te igraia na narodna topka ne e laja i na men mi haresavt mom4eta no tova nenormalno beee kak moje da mislit za tova 4e az na 13 razbrah kakvo e tova sex ina4e sam si mislila 4e e samo celuvki tia kurveta o6te malki ni6to niama da stane ot tiah taka e kvo tva e istinata 4ustvala se gotova ma za kva gotovnos mi govori6 tva e istinska ludost i taka seki pravi kakvoto si iska ama tva ne e normalno prosto 4ao
    аз пък съм на 15 и също още не съм се целувала,но според мен за всяко нещо си има време...Абе хора за къде бързатееееее веееее?????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {CinDerella}
    не мога да проумея,вече от толкова малки и за какво мислят.новото поколение е трагедия направо.макар да съм на 15 мисля така и не мога да повярвам като чета техните истории.
    =D> Да,и аз така мисля!и съм на 15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си