- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Парите
Я кажете сега важно ли е едно момче да има пари?Аз съм на 16 и не съм си имал гадже хода на фитнес подържам се,но няма кой знае колко пари а и не работа.
Ами да- эа повечето момичета е важно!
[size=7][b][u]fosse cos
Ne chak tolkova vajno..
Сега не е толкова важно, но за вбъдеще-да. Все пак ще трябва да се грижиж за момичето си и т.н. Не казвам, че тя не трябва да работи де, но определено трябва все пак ти да изкарваш повечко пари...А сега не ми пука много много дали момчето, с което ходя има много пари или не (:
Е пука им поне с такова впечатление съв останалПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
За мен това НИКОГА не е имало значение и НИКОГА няма да има!Е,има хора,които са на различно мнение...Ако се интересува от парите ти,значи не ти трябва!!!![]()
![]()
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Нене, пич, спокойно.
Важно е да имаш когато излизате - сега лятото, я за сладолед, я за нещо студено, я за кафе (за себе си) и чат пат и нея да почерпиш.
И веднъж седмично да имаш пари да идете заедно я на бар, я на дискотека, я на кръчма, я на билярд, я някъде другаде.
И може веднъж месечно на язовир или някъде сред природата.
Тва е.
Поне минимални възможности трябва да имаш!
Тогава се постарай да промениш положението!Първо эащото найстина на повечето момичета им пука!И второ эащото найстина след време ще трябва да иэдържаш семейство...!!!То не става само с ядене,трябва и акълПървоначално написано от Анонимко
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Е това ме УбиПървоначално написано от cherinka
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не е ли така?Първоначално написано от Presley`n`Sum
Важно е мъжът да е способен да изкарва пари.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е затова имамПървоначално написано от cherinka
![]()
Е да ама аз се си мисля че не ме харесват защото нямам париПървоначално написано от koalka
![]()
Принципно е добре да си имаш парички, мацките се кефят на тфа (повечето тийнчета). От там нагоре не го мисли, далече си още от тия граници![]()
Парите нямат значение.Зависи на каква попаднеш де....
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Ми за повечето момичета е важно...и точно това търсат в едно момче...но за мене нямат толкова голямо значение парите.Вие не сте семейство така че...
Виж сега ..парите не са най-важното,но все пак никога не са излишни.Има момичета,който се интересуват само от това,искам да им се копуват дрешки,парфюми и така нататък..но има и други,който искам просто да ги обичаш..Така,че като цяло парите са важни до една степен..но това не е всичко от,което се нуждае едно момиче![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За мен лично парите не са важни!!!!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Приятелю . Разбира се , че ти трябват пари . Не ги слушай тези лицемерни путки . Само се зачети в постовете им . "Не ти не трябват , НО не е и излишно , трябва ти нещо минимално и т.н. . Всяко момиче гледа дали си добре финансово осигурен , защото му харесва да им платиш сметката .
Въобще не е вярно че не гледали парите , ама ако ги возиш в Лабурджини Галярдо няма да ти откажат.... нали така момичета ? Така , че айде стига сте ми се правили на светици , щотото никога няма да се хванете с 1 бедно момче или най - вече по бедно вас самите . Затова че може само да замълчите или да бъдете искрени [-o< .
Съгласен съм. За мен лично, а и за приятелката ми, парите нямат никакво значение. Те просто могат да развалят една любов, но не и да създадат такаваПървоначално написано от Memento mori!
![]()
На тази възраст изобщо не ме интересува колко пари има приятелят ми.
Но съм сигурна,че когато стане дума за семейство ще се замисля много сериозно. Най-малко заради бъдещето на това семейство,защото каквото и да се говори-децата не могат да ядът любов.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
75% от тези които казаха, че парите не са важни леко послъгахаАйде айде ... и кво ще ми кажете, че ще се хванете с някой сиромах ли?
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
хаха не е важно поне за мен де.. но познавам момичета, за които е препорачително момчето да имааа и въпроса не е само дали има ми дали ще ги харчи за нея
:P
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
То и ти не моеш да ядеш любъф.Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
и ся кфо излиза? Дайте до кът сме тийнейджъри и родителите ни дават пари, да се влюбваме, па като станем 'дърти' мани я тая любов.
Мен, ако питате, от любов нема нужда.
важното е с партньиора си да си се тачим достатъчно много, па друото господ шъ ни го даде![]()
мале, взела съм да пиша кат селянче.![]()
хъх, яко ли евеиеи :П
ддкдксфф