.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Парите

Guest

Парите

Я кажете сега важно ли е едно момче да има пари?Аз съм на 16 и не съм си имал гадже хода на фитнес подържам се,но няма кой знае колко пари а и не работа.

Мега фен
    Град
    София
    Ами да- эа повечето момичета е важно!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne chak tolkova vajno..

Град
    У нас Си (=
    Сега не е толкова важно, но за вбъдеще-да. Все пак ще трябва да се грижиж за момичето си и т.н. Не казвам, че тя не трябва да работи де, но определено трябва все пак ти да изкарваш повечко пари...А сега не ми пука много много дали момчето, с което ходя има много пари или не (:

Guest
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Сега не е толкова важно, но за вбъдеще-да. Все пак ще трябва да се грижиж за момичето си и т.н. Не казвам, че тя не трябва да работи де, но определено трябва все пак ти да изкарваш повечко пари...А сега не ми пука много много дали момчето, с което ходя има много пари или не (:
    Е пука им поне с такова впечатление съв останал

Град
    Своге
    За мен това НИКОГА не е имало значение и НИКОГА няма да има!Е,има хора,които са на различно мнение...Ако се интересува от парите ти,значи не ти трябва!!!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нене, пич, спокойно.
    Важно е да имаш когато излизате - сега лятото, я за сладолед, я за нещо студено, я за кафе (за себе си) и чат пат и нея да почерпиш.
    И веднъж седмично да имаш пари да идете заедно я на бар, я на дискотека, я на кръчма, я на билярд, я някъде другаде.
    И може веднъж месечно на язовир или някъде сред природата.
    Тва е.
    Поне минимални възможности трябва да имаш!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Е пука им поне с такова впечатление съв останал
    Тогава се постарай да промениш положението!Първо эащото найстина на повечето момичета им пука!И второ эащото найстина след време ще трябва да иэдържаш семейство...!!!То не става само с ядене,трябва и акъл
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Е това ме Уби
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Е това ме Уби
    Не е ли така?

Важно е мъжът да е способен да изкарва пари.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Нене, пич, спокойно.
    Важно е да имаш когато излизате - сега лятото, я за сладолед, я за нещо студено, я за кафе (за себе си) и чат пат и нея да почерпиш.
    И веднъж седмично да имаш пари да идете заедно я на бар, я на дискотека, я на кръчма, я на билярд, я някъде другаде.
    И може веднъж месечно на язовир или някъде сред природата.
    Тва е.
    Е затова имам

Мега фен Аватара на koalka
    Не е важно, вие не сте семейство...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е важно, вие не сте семейство...
    Е да ама аз се си мисля че не ме харесват защото нямам пари

Принципно е добре да си имаш парички, мацките се кефят на тфа (повечето тийнчета). От там нагоре не го мисли, далече си още от тия граници

Град
    Някаде по Дунав
    Парите нямат значение.Зависи на каква попаднеш де....
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Ми за повечето момичета е важно...и точно това търсат в едно момче...но за мене нямат толкова голямо значение парите.Вие не сте семейство така че...

Виж сега ..парите не са най-важното,но все пак никога не са излишни.Има момичета,който се интересуват само от това,искам да им се копуват дрешки,парфюми и така нататък..но има и други,който искам просто да ги обичаш..Така,че като цяло парите са важни до една степен..но това не е всичко от,което се нуждае едно момиче
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Terra incognita!
    За мен лично парите не са важни!!!!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Guest
    Приятелю . Разбира се , че ти трябват пари . Не ги слушай тези лицемерни путки . Само се зачети в постовете им . "Не ти не трябват , НО не е и излишно , трябва ти нещо минимално и т.н. . Всяко момиче гледа дали си добре финансово осигурен , защото му харесва да им платиш сметката .
    Въобще не е вярно че не гледали парите , ама ако ги возиш в Лабурджини Галярдо няма да ти откажат.... нали така момичета ? Така , че айде стига сте ми се правили на светици , щотото никога няма да се хванете с 1 бедно момче или най - вече по бедно вас самите . Затова че може само да замълчите или да бъдете искрени [-o< .

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    За мен лично парите не са важни!!!!
    Съгласен съм. За мен лично, а и за приятелката ми, парите нямат никакво значение. Те просто могат да развалят една любов, но не и да създадат такава

На тази възраст изобщо не ме интересува колко пари има приятелят ми.
    Но съм сигурна,че когато стане дума за семейство ще се замисля много сериозно. Най-малко заради бъдещето на това семейство,защото каквото и да се говори-децата не могат да ядът любов.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Фен
    Град
    Варна
    75% от тези които казаха, че парите не са важни леко послъгаха Айде айде ... и кво ще ми кажете, че ще се хванете с някой сиромах ли?
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

хаха не е важно поне за мен де.. но познавам момичета, за които е препорачително момчето да има аа и въпроса не е само дали има ми дали ще ги харчи за нея :P
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    На тази възраст изобщо не ме интересува колко пари има приятелят ми.
    Но съм сигурна,че когато стане дума за семейство ще се замисля много сериозно. Най-малко заради бъдещето на това семейство,защото каквото и да се говори-децата не могат да ядът любов.
    То и ти не моеш да ядеш любъф.

и ся кфо излиза? Дайте до кът сме тийнейджъри и родителите ни дават пари, да се влюбваме, па като станем 'дърти' мани я тая любов.
    Мен, ако питате, от любов нема нужда.
    важното е с партньиора си да си се тачим достатъчно много, па друото господ шъ ни го даде

мале, взела съм да пиша кат селянче.
    хъх, яко ли евеиеи :П
    ддкдксфф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си