.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: po vreme na cikul?

po vreme na cikul?

ima li veroqtnost da zabremeneq ako pravq sex bez prezervativ po vreme na cikul? poprincip cikula mi e redoven ot mn vreme a sum pravila sex v purvite 3-4 dena na cikula mi.

Град
    в мечтите ти
    Минимална е вероятността да забременееш по време на цикъл.Обаче не мога да разбера как не ви е гнусно да го правите , когато ви е дошло, не ви ли е гадно?!
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Pleven
    Редки са тези случаи, но ги има.Може овулацията да съвпадне с цикъла(така наречена "бърза" овулация), колкото и странно да звучи.Но полови контакти по време на цикъл не се препоръчват.

za6to ne se preporu4vat polovi kontakti po vreme na cikul? vsmisul ne6to vredno li e ili kakvo? ii kak taka ovolaciqta moje da suvpadne s cikula?

Може да съвпадне - имаш 2 яйчника. И сигурно пушиш, живееш в голям мръсен град и пиеш лекарства...тези неща правят човешкия организъм изродясващ.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

emi ne pu6a, v posledno vreme ne piq lekarstva ina4e jiveq v golqm grad.
    ina4e sum 4uvala 4e moje da suvpadnat ovolaciqta s cikula oba4e si misleh 4e tva moje da stane ako cikula e neredoven. Na mene mi e redoven vinagi- mn rqdko zakusnqva s 1 den.ima li veroqtnost da suvpadnat?

По-добре не правете секс тогава, и без това е гадно. Или поне да не се празни в теб.

emi ve4e pravihme a ina4e ne se e izprazval v mene no nali i ot predeqkulacionnata te4nost moje da se zabremenee i za tva se pritesnqvam

Успокой се. То и без това по време на менструация всичко се изхвърля навън...

Град
    Pleven
    Ами..овулацията не е строго определима според мен и често се развиват по различно време две яйцеклетки и има шанс за овулация във всеки един момент, иначе казано "спонтанна овулация"-фоликулът узрява, разпуква се и отделя яйцеклетка без външна намеса.
    Има и друго интересно нещо-овулацията е 14 дена преди датата на следващата менструация или при нормален 28 дневен цикъл, това е и 14 ден след първия ден на последната менструация.
    Не е препоръчително пък, защото точно тогава рискът от инфекции е по-голям, чувствителността е по-висока.Чувала съм, че при някой половата активност по време на цикъл е голяма, ноо трябва човек да се въздържа, после да не съжалява и да виси пред АГ кабинети.Не е подходящ този етап от месеца на една жена за полови сношения.Точка по въпроса.
    Друг сега е въпросът и за нехигиеничността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си