- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ujas..
tai to kat sa zapoznavate sys "sladuranki" po 4ataaz vednyj se zapoznah s edin (napravih gre6kata) toi v 4ata sa prae6e na mn interesen uj si4ko go svalqli dryn dryn golemiq biq4 i izlqzohme visok 150 celiq v pypki i na si4koto ot gore ot edna bulonka *ku4e e tfa* go be6e strah basi ujasa be6e naprao ma be6e sram da varq s nego i sled 1 sedmica prosto mu kazah 4e e golqm idiot i 4e kysame i toi me pita "ami sh izlizame li kat fr`s" i az nai-gadno mu otvyrnah NE prosto okolo polovin godina me ma4ka6e kat laino mi se prae6e na int i nakraq kat se sre6tnahme mi hukna po gyza i si razmenihme rolite
![]()
Айде последно си давам мнението и спирам, че сигурно вече става противно всяко 2ро мнение да е мое..Не й ''показвай твърдост''... 1.Предстои й бал. Ще се чувства много гадно и самочувствието в един от най-яките дни от живота й ще е потъпкано...
2. Може да и стане много кофти..то определено ще и стане...предстоят и изпити..ще се отчая от това, което си направил и няма да успее да се подготви..има възможност да се провали на изпитите, които са много важни..няма да я приемат там където е искала..абе с 1 дума може да и провалиш живота...Изчакай да мине и бала, и изпитите, пък после си прави това, което си решил.
Айде последно си давам мнението и спирам, че сигурно вече става противно всяко 2ро мнение да е мое..Не й ''показвай твърдост''... 1.Предстои й бал. Ще се чувства много гадно и самочувствието в един от най-яките дни от живота й ще е помрачен.
2. Може да и стане много кофти..то определено ще и стане...предстоят и изпити..ще се отчая от това, което си направил и няма да успее да се подготви..има възможност да се провали на изпитите, които са много важни..няма да я приемат там където е искала..абе с 1 дума може да и провалиш живота...Изчакай да мине и бала, и изпитите, пък после си прави това, което си решил.от друга страна тя си има собствен живот не мога аз да се съобразявам с това как ще се почувства не съм виновен че не ми се е харесала, какво да направя че външността влияе много
Не си виновен, че те е харесала, но не бъди гаден..не и проваляй един от най-хубавите дни в живота...не и проваляй шанса да влезе там ,където е искала, защото като е наранена няма нищо да направи на изпитите и последствията са ясни...
ПП. Ай няма повече да пиша..освен ако не ме питат нещо![]()
![]()
mn pravilno i to4no go kaza.ina4e da pitam ne6to-kak sa kaa6Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
хяххяяххя![]()
друг път вече ще знаеш да искаш Пик.
иначе послушай UnaBle_to_LoVe_U![]()
Йоана се казвам. ПриятнуУу ми еПървоначално написано от sladko_bebchence
![]()
Оо, преебала те е !БРАВО НА НЕЯ!
ta ne razbrah avtora ot koi grad e :P
No matter where you go, there they are...
ot St Zagora sum
Ами защо просто не и кажеш,че има друго момиче,с което ходиш?
Така поне няма да и кажеш някоя глупост като"ами грозна си" или нещо такова.А следващия път вземи едно пикче
![]()
Last year you came here,
you were a dork in our school,
I fell in love with you,
I liked the "real" you,
but you decided that you look cool,
when you act cool and dress cool,
you went wrong about that,boy!
You went wrong!