Здравейте... исках да ви помоля пак за съвет ... какво да права с момчето което харесвам... предишната тема за него беше... --- http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...959&highlight=
Проблема ми е следния --- значи повечето ми казаха да се запозная с него...и така и направих...стана неска...просто ей така дойде и се запознахме...напрао много се притесних...сърцето ми отиде в краката...всъщост нямаше от какво да се срамувам,но просто съм си такава.Та проблема е че вече кат го вида...незнам за кво да си говорим...въобще общуването с него ...незнам как да подхода.Запознах се и с сестра му.Много печено момиче...но с него е трудната работа.Моля ви се ... ,може да ви се струва тъпо...но прсто ми дайте съвет от тук нататък как да подхода...съшо така една негова приятелка...дойде при мене и ми каза че най вероятно утре или в понеделник може да ми предложи.Тъй като точно в понеделник имам рожден ден...та се чудех дали да го покана...но и дали ще изглеждам тъпо в неговите очи...да не си помисли ... "вече се познаваме от 1 ден а тя ме кани и на рождения си ден" ... дайте ми съвет...моля ви се...мерси предварително