.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: podaruci???

podaruci???

zna4i problema e sledniq. s priqtelq mi gled 3 dena pravime 1 godina i nqmam predstava kvo da mu vzema. pls daite nqkakvi suveti

Аз подарявам парфюм за жена и нещо за бръснене/след бръснене/пак парфюм за мъж...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Нещо, което ще му бъде в полза. Нещо като за ежедневието. Кърпа или хавлия на любимия отбор, нещо гелче и такиа ... нек'ф микс даже ако искаш

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A pyk az vinagi kazvam che ne e vajen podaraka.. a nachina po koito go podarqvash..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Нещо, което ще му бъде в полза. Нещо като за ежедневието. Кърпа или хавлия на любимия отбор, нещо гелче и такиа ... нек'ф микс даже ако искаш
    Съгласна съм
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град
    Варна
    Кат става дума за поднасяне на подарък ми идва една идея с опаковане. Може да е малко нещо,което ти се събира в шепата ,но е много ефектно когато го поднесеш в един голяяям кашон. Вътре подаръкът е опакован в по малки кутийки или е завит с хартия. След 15 минутно отваряне каквото и да има накрая ,все ще е забавно

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Кат става дума за поднасяне на подарък ми идва една идея с опаковане. Може да е малко нещо,което ти се събира в шепата ,но е много ефектно когато го поднесеш в един голяяям кашон. Вътре подаръкът е опакован в по малки кутийки или е завит с хартия. След 15 минутно отваряне каквото и да има накрая ,все ще е забавно
    Това е мноого готино.. ние с приятели сме правили така... Много готино се получи, защото момичето отваря подаръка доооста време и намери само едно бонбонче.. Ама после и дадохме истинския, а той също беше огромен, ама вече реален..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    да ама представи си физиономиятя ако след полувин час отваряне покаръка вземе, че не му хареса така, че тва май не е подходящ вариянт...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си