.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Koga ste se izlagali nai mnogo?

predi malko pro4etoh edna tema za interesni romanti4ni istorii s lubim 4ovek i ot tam mi doide vuprosa koga ste se izlagali nai mnogo?imalo li momenti v koito vi se e iskalo da se skriete ot sram? A koi sa nai sme6nite slu4ki koito sa vi se slu4vali? Koito iska neka razkaje svoqta istoriq :P

Хахаха най-голямата ми излагация беше с "първото ми гадже".Той ме изпраща до нас и аз тръгвам да си влизам и той тръгнал вече след малко се обръща и казва "Искаш ли да ходим?" и аз казвам "Къде?" и след малко се усещам кво съм казала и двамата се хилехме като ненормални та това май ми е най-голямата излагация
    Every second Chance begins with the firts step!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми аз веднъж имах един цирей на горната устна.
    или по-точно мехур, който ми се е появил от това, че през 3 мин слагах гланц за устни, а не осъзнавах, че като съм на вън и устните ми се замърсяват и като сложа гланс отгоре и става по-зле.
    Та, бях с цирей и целувах моя пич
    боже, ся като се сета, голяма излагация е било.
    ей тогава ми се щеше да се скрия в земята.

Има едно друго нещо с един друг, дето за мен е смешно, за вас не знам.
    Та, зимата бях облекла неговото яке и виках на ляво надясно "Вижте ме, ша стаам Чопър" (така му е прякора) и той изцепи "Чопър не се става, чопър се ражда" ахахаха много се смях, макар, че е тъпо.
    И веднъж като играеше покер изцепи "Бог прощава, Чопър НЕ"
    АХхАХА ами тогава как се смях не е истина
    О, и веднъж пак се изцепи, тогава се бехме скарали , вика ми "майка ти шейба жълта курво, щи пръсна зъбите , майка ти шейба, ще заколя, ако ще и 20 години затвор да ми дадът, ще те излежа с кеф"
    аааа тогава как се смяяяяяяяяяяяяяяяяях, то се предполагаше че трябва да се сдухам, ама мен от всяка негова дума ме напушваше голям смях и той остана с впечатление, че съм лигла и за тва ме заряза.
    АХАХХАХ
    Още ми е смешно като се сетя.

Guest
    ami...edna ve4er do nas me izpra6tamom4eto,koeto haresvah.izvednaj toi kaza 4e se e uhapal,a az tolkova mn go haresva 4e spekah i si glatnah glaramatikata.nito ne kazah.....i toi zi zamina

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми аз веднъж имах един цирей на горната устна.
    или по-точно мехур, който ми се е появил от това, че през 3 мин слагах гланц за устни, а не осъзнавах, че като съм на вън и устните ми се замърсяват и като сложа гланс отгоре и става по-зле.
    Та, бях с цирей и целувах моя пич
    боже, ся като се сета, голяма излагация е било.
    ей тогава ми се щеше да се скрия в земята.

Има едно друго нещо с един друг, дето за мен е смешно, за вас не знам.
    Та, зимата бях облекла неговото яке и виках на ляво надясно "Вижте ме, ша стаам Чопър" (така му е прякора) и той изцепи "Чопър не се става, чопър се ражда" ахахаха много се смях, макар, че е тъпо.
    И веднъж като играеше покер изцепи "Бог прощава, Чопър НЕ"
    АХхАХА ами тогава как се смях не е истина
    О, и веднъж пак се изцепи, тогава се бехме скарали , вика ми "майка ти шейба жълта курво, щи пръсна зъбите , майка ти шейба, ще заколя, ако ще и 20 години затвор да ми дадът, ще те излежа с кеф"
    аааа тогава как се смяяяяяяяяяяяяяяяяях, то се предполагаше че трябва да се сдухам, ама мен от всяка негова дума ме напушваше голям смях и той остана с впечатление, че съм лигла и за тва ме заряза.
    АХАХХАХ
    Още ми е смешно като се сетя.
    oleleee kakuv e tozi oligofren s koito si bila ujas xaxaxaxa
    mi 4e kvo zabavno momi4e si qvno ama se pak toi e "Чопър" a ti ne si nqma kak da se sravnqva6 s nego xaxax

Град
    tuk i tam
    ami mislq 4e za sq nqaam takava 6toto sym sa starala da ne sa ligavq ina4e cherinka toq 4opyr4o e bil golqmo laino be

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    ami mislq 4e za sq nqaam takava 6toto sym sa starala da ne sa ligavq ina4e cherinka toq 4opyr4o e bil golqmo laino be
    Недей така, бе.
    Лайно ( с извинение), за него това е комплимент.

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    Недей така, бе.
    Лайно ( с извинение), за него това е комплимент.
    haha togava naprao ne moga da si go predstavq 6to za idiot e "4opyr4o"

Град
    София
    Мойта излагация е първарта целувка с "онова тъпо гадно ниско малко същество" моето мече (нищо че говоря така обичам го... ) ... И аз съм разпраяла за тая целувка не 1 и 2 пъти ма айде пак.. Начи седим и се гушкаме там нещо на тротоара... Чакаме маршрутка... И тя се вижда на завоя... И той засилен с едната ръка я спира, обръща се към мен, маршрутката в тва време спира.. И той нз кво напраи,но... 1. Ударихме си зъбите.. 2. Не се уцелихме.. ама хич... 3. Беше 3-4 сек... Кво да кажа повече.. Мислих че ще ме скъса.. Ама пътувам позърнала в автобуса и глеам... Смс... Ама айде шпвече никога да не говорим за тва което се случи, въпреки че понеже беше с теб беше вълшебно...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Мойта излагация е първарта целувка с "онова тъпо гадно ниско малко същество" моето мече (нищо че говоря така обичам го... ) ... И аз съм разпраяла за тая целувка не 1 и 2 пъти ма айде пак.. Начи седим и се гушкаме там нещо на тротоара... Чакаме маршрутка... И тя се вижда на завоя... И той засилен с едната ръка я спира, обръща се към мен, маршрутката в тва време спира.. И той нз кво напраи,но... 1. Ударихме си зъбите.. 2. Не се уцелихме.. ама хич... 3. Беше 3-4 сек... Кво да кажа повече.. Мислих че ще ме скъса.. Ама пътувам позърнала в автобуса и глеам... Смс... Ама айде шпвече никога да не говорим за тва което се случи, въпреки че понеже беше с теб беше вълшебно...
    АХХАха
    И на мен ми се е случвало.
    Изключително тъпо се чувствах и по време, и след това.

ludata_kiffla
    Guest
    emi napih se kato prostak i povra6tah varhu mom4eto koeto haresvah dokato toi me pribira6e u nas

moje da ne vi zvu4i tolkova sramno ddzn ama az posle ne mojeh da go pogledna... da ne govorim 4e po4ti ni6to ne pomnq ot onazi no6t

Град
    на плажа =)
    АХХАха
    И на мен ми се е случвало.
    Изключително тъпо се чувствах и по време, и след това.
    vah na men mi se slu4i dva pati ... posle ne izdarjah i skasahme.. tva be6e edati zvarskata rauta... i be6e egati gadnoto prejivqvane

Град
    София
    Що бе яко си беше... Нали беше с момче към което имам много силни чувства.. Се пак беше признак на нежност, въпреки че не се получи...
    Друга излагация... ММммм ДА... Тогава не беше точно излагация ама... Беше си кофти з амене де.. Ми той прочете кво съм писала за него в тоя форум и така... Имаше некфо мнение " Обичам едно момче от 6 години.. бля бля " ... И тогава ми се изкаше да се изпаря... ( а тва дори не помня кога го бях писала... )
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Що бе яко си беше... Нали беше с момче към което имам много силни чувства.. Се пак беше признак на нежност, въпреки че не се получи...
    Друга излагация... ММммм ДА... Тогава не беше точно излагация ама... Беше си кофти з амене де.. Ми той прочете кво съм писала за него в тоя форум и така... Имаше некфо мнение " Обичам едно момче от 6 години.. бля бля " ... И тогава ми се изкаше да се изпаря... ( а тва дори не помня кога го бях писала... )
    smqtai... ako ne men mi se slu4i ne6to takova sigurno nqma da izlqza ot nas pove4e

Град
    София
    ММММ Да така е... Ама налага се някой път и аз да виждам бял свят...
    Вие на хероин ли сте бе?

Да случвало ми се е ..и не искам да се сещам за онази вечер.. Малко бях попрекалила с алкохола и правих глупости..Сажалявам много за нещатат който съм говорила ама..минало аххаа...А любимия ми човек доста се изненада от мен..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ПравенКодекс
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от L_i_z_I
    Да случвало ми се е ..и не искам да се сещам за онази вечер.. Малко бях попрекалила с алкохола и правих глупости..Сажалявам много за нещатат който съм говорила ама..минало аххаа...А любимия ми човек доста се изненада от мен..
    Мен ако питаш, па и да не питаш аз пак ще кайа, че най-голямата ти излагация е като си си сложила твоя снимка за подпис!

Град
    Terra incognita!
    Не съм имала никакви неприятни или неудобни моменти и страшно много се радвам за това!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Guest
    ММММ Да така е... Ама налага се някой път и аз да виждам бял свят...

Мега фен Аватара на koalka
    100% има, обаче в момента въобще не се сещам за такава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си