.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87
    denislav.92
    Guest

ГОТИН СЪМ СИ!

Ами вижте, знам че съм готин,щом сте ме видели...мерси пак, ама и аватара си е як, можете да ме видете- www.signalno-julto.dir.bg , там съм в ФОТОГАЛЕРИЯ-АВтор на сайта, вижте ме и после си давайте кифладжийските мненийца.

Случайно да си чувал за тема за снимки??а и защо не постнеш 1 не вярвам на некой да му се търси!!!!
    Тва на аватара ти Албена Вулева ли е?мале че е погрозняла....а за по малки аватари чувал ли си?

Мега фен
    Град
    София
    Абе човек иэлагащ се кат кифладжия в баничарница
    [size=7][b][u]fosse cos

denislav.92
    Guest
    Ами не, не се излагам..виж ти кой се е излагал, ти случайно да си чувал за тоалетна хартия,къде се използва, защо се използва???Тоалетната хартия се използва за забърсване на задните части,а на теб ще ти трябва за "устата" ти, забърши си добре работното място!

Мега фен
    Град
    София

Ахахахахаххахахахахахахах ахахахах ето го бе!Ахгахахахахаха сельо Ех лапе лапеее!
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    ne iskam da ubijdam nikoi drug oba4e denislav.92 da ti kaja li4i si 4e si rus xaxax

denislav.92
    Guest
    Оо, мерси че си ми копнал снимката и аз нещо се мъчих,ама нестана...и още нещо, не ми казвай къде живееш ти, не ми е нужно!
    Селска кранта, ела да ти го натопуркам да ти мине!

denislav.92
    Guest
    И какво като съм рус??

Град
    У нас Си (=
    ТОЙ Е ПЛЕМЕНИК НА АЛБЕНА БУЛЕВА И ПРИЛИКАТА ИМ Е ПОКЪРТИТЕЛНА-И 2МАТА СЕ ПОДИГРАВАТ НА НЕРЕАЛНИ НЕЩА. ТОЯ ПИКЬО НЕ МЕ ВИЖДАЛ ДОРИ И ЗАПОЧНА ДА МЕ НАРИЧА ПЕНЬО И ДА СЕ ЕБАВА С НОСА МИ. ЕЙ, ЛЬОЛЬО ЩЕ СИ СНИМАМ НОСА И ЩЕ ВИДИШ КОЛКО СИ Е ПРАВ И НОРМАЛЕН ВЕ МУХЛЬО ГРОЗЕН. И БТВ АЗ ВИДЯХ СНИМКАТА МУ- УЖАСНО ГРОЗЕН Е АЗ АКО БЯХ ТОЛКОЗ ГРОЗНА НЯМАШЕ ДА СЕ ХВАЛЯ КОЛКО СЪМ ГОТИНА, А ЩЯХ ДА СЕ СКРИЯ!!!

Мега фен
    Град
    София
    Айди ставай от компа,че след малко почва Сънчо
    Кво ше ми `натопуркаш` бе кинт и 20 от эемята си с неква клечка эа эъби между краката
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    abe 6to ne zeme6 da si promeni6 zaglavieto na temata ot "Готин съм си!" na "Абе идиот съм си!"

Xхахахахаххахах дори не схващаш ... леле верно си личи че си руссс хахахаххахах

denislav.92
    Guest
    Хи хи хи, ама верно ли?Та какво пречи да те обиждам?Пише се с У, то няма лошо...не ми трябва да снимаш това между краката си...остава и то да е криво, поне си траверс,ама прикривай малко това...

denislav.92
    Guest
    Ела ми на гости,

хахахаххахх тва ли ти е снимката?!!?!

denislav.92
    Guest
    Ама вижте я тая дожнка как знае че се ебавамс носът и...то за това го мяса на яма без дъно...ха ха ха

Guest
    абе дето само да убиждаш на ляво и надясно хората земи се погледни тебе 1 след тфа говори бе идиот

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от denislav.92
    Ела ми на гости,
    Да ти прочета някоя прикаэка эа лека нощ ли бе,маменце
    [size=7][b][u]fosse cos

denislav.92
    Guest
    да,ама вземи някой вестник чук-чук и без това като си перверзнА, да ме заразиш малко с твоите перверзий, гнас долна!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от denislav.92
    Ама вижте я тая дожнка как знае че се ебавамс носът и...то за това го мяса на яма без дъно...ха ха ха
    Хубаво е ,че поне сам си се смееш на тъпиэмите [/b]
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    У нас Си (=
    Още се чудя как може да ме оприличава на каквато и да било като не ме е виждал дори.. ааа да ве, типичното за мърдата Албена. ХаХа. Не съм и гледала помиите от много време ама оня ден хванах нещо за Слави, че се бил дрогирал и прочие. Кажи на леля си че е голяма мърша и е само за лудницата..аа, не, не по-добре на разстрел!!!

Guest
    абе дето само да убиждаш хората на ляво и надясно що не земеш да се 1 да видиш себе си пък след това дрънкаи тъпотии

Виж кво..ти напраи отделна тема за тва "колко си готин" вместо да го пуснеш в темата със снимки.ти въобще имаш късмет ,че некой ти обръща внимание.
    Не знам за "великия" ти външен вид......НО СИ НАМАЛИ АВАТАРА ВЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!
    тая грозотия на целия си екран не ща да я гледам особено ,че го разтягаш б*хти простотията сложи я на по-малка снимка!!!!

denislav.92
    Guest
    Ми немога, щото всичките сте топуркани от зебрата на село в ОЧИТЕ и трябва да се вижда от всички!

Град
    У нас Си (=
    Семейство Вулеви На Албена се е метнал..хубав бил По-горе има негова снимка..като полят от киселина е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си