- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли плащам на първа среща!
Имам среща и ще заведа момичето някъде. Аз ли трябва да платя сметката или всеки по отделно?
Както решиш.
Всяка го приема различно, ако й се плати сметката.
П.П. Аз не обичам да ми плащат сметки или да ми дават пари.
така се чувствам задължена към отсрещния, дори и някоя близка приятелка да ми е.
Та, ако искаш нещо в замяна - ок, плати й.
Едит: Забрваих да спомена, че дори и подсъзнателно се прави това "аз ще ти платя, но искам нещо в замяна"
Ще платиш всичко, даже и таксито!
tuka mai shte ima mnogo razlichni mneniqi az ne obicham da mi plashtat,zatova predpochitam da si plashtam sama.Zavisi si ot momicheto,s koeto si... Ti se napravi na liubezen,che shte platish smetkata.Ako tq ne pojelae ok,ako puk te ostavi pak dobre.
![]()
Май ще се чувствам по добре ако аз я платя - поне първия път, нали!
В общи линии тва е. Разберете се,ако разделите сметката ше е най-често и ше се избегне момента с "аз ще ти платя, но искам нещо в замяна".Първоначално написано от PoisoNGirL
Аз обичам винаги аз да държа нещата под контрол.. Мразя да завися от някого.. Обаче като стане дума за сметки и пари... Винаги си поръчвам нещо което да мога да платя, дори да знам че момчето ще плати.,.. Обаче ми е некфо приятнонкат не се налага да търся по джобовете железа и да броя стотинки по кафенетата![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Плати и сметката сега, обаче не я учи на това удобство, щото има някои прекаляват...
Най-добре е 2/3 от случаите ти да плащаш и 1/3 тя. (ако имаш възмошност де)![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами направи се на джентълмен и плати сметката!Така ще и направиш по-добро впечетление.
[size=7][b][u]fosse cos
аз мразя да ми плаща сметката.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Уфффф всеки вика различно. Наистинане знам какво да правя
Обичам да сондирам с репликата "Няма да ти позволя да ми платиш сметката, защото после ще мисля, че смяташ, че съм задължен да правя секс с теб"(шеговит тон, моля). Ако по реакцията й разбера, че тя очаква аз да й плащам - гледам срещата да не се състои изобщо. Ако вече е прекалено късно и все пак се състои, то втора няма да има.
Нито еднотоПървоначално написано от Enterprise
ТЯ трябва да плати цялата сметка![]()
Ми .. по принцип на първа среща ... момчето е по-хубаво да плати![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
*цензура*
Точно така!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Феминизма може и да е хубаво нещо![]()
Редно е ти да платиш. Просто го направи.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Някои обичат, други мразят...от къде да знаеш какво й е в главата.
Ако искаш-ти плати сметката, а ако тя възрази-не й отказвай тя да я плати, поне нейната част де.
Az mnogo mnogo ne obi4am nqkoi da mi pla6ta smetkata,no vse pak e 1-va sreshta i shte e po-dobre ti da platish![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И аз съм така... Чувствам се адски дискомфортно като знам, че завися от някого, затова гледам винаги да мога да си платя сметаката. Колкото до момента "Аз черпя, искам нещо в замяна" не съм съгласна... Той щом излиза с мене, значи очевидно иска "нещо в замяна". Да плати сметката е нещо като уважение... по-скорор да се покаже мъжкар. Не ги знам, ама съм забелязала, че момчетата като платят сметката ипосле са някак доволни... Така де, като искат да плащат, да няма да ги спирамПървоначално написано от v!k!tYyY
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Ако момичето не иска да И плащат сметката, ще си каже...обаче това би могло и да е тест...и все пак повечето обичат да им плащат...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
То си е почти задължително да платиш.Какъв кавалер си тогава.Повечето момичета мисля че обичат когато не плащат те.Ама всяка различно си преценява.
Пробвай да платиш,ако не иска не настоявай
ako precenish che na purva sreshta iskash TI da platish ima edin lesen trik koito trqbva da napravish...na put za toaletnata otivash pri servitiorkata i i plashtash...kogato stane vreme da trugvate i ako tq izvadi nqkakvi pari kazvash "nqma problem opravil sam smetkata"......samo gledai da ne ti stava navik che hora vsqkakvi.....az lichno ne obicham koito i da e bilo da mi plashta smetkata noo nqma da reva ako tova stane de....![]()