.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Enterprise
    Guest

Аз ли плащам на първа среща!

Имам среща и ще заведа момичето някъде. Аз ли трябва да платя сметката или всеки по отделно?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Както решиш.

Всяка го приема различно, ако й се плати сметката.

П.П. Аз не обичам да ми плащат сметки или да ми дават пари.
    така се чувствам задължена към отсрещния, дори и някоя близка приятелка да ми е.

Та, ако искаш нещо в замяна - ок, плати й.

Едит: Забрваих да спомена, че дори и подсъзнателно се прави това "аз ще ти платя, но искам нещо в замяна"

denislav.92
    Guest
    Ще платиш всичко, даже и таксито!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    tuka mai shte ima mnogo razlichni mneniq i az ne obicham da mi plashtat,zatova predpochitam da si plashtam sama.Zavisi si ot momicheto,s koeto si... Ti se napravi na liubezen,che shte platish smetkata.Ako tq ne pojelae ok,ako puk te ostavi pak dobre.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Enterprise
    Guest
    Май ще се чувствам по добре ако аз я платя - поне първия път, нали!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    tuka mai shte ima mnogo razlichni mneniq i az ne obicham da mi plashtat,zatova predpochitam da si plashtam sama.Zavisi si ot momicheto,s koeto si... Ti se napravi na liubezen,che shte platish smetkata.Ako tq ne pojelae ok,ako puk te ostavi pak dobre.
    В общи линии тва е. Разберете се,ако разделите сметката ше е най-често и ше се избегне момента с "аз ще ти платя, но искам нещо в замяна".

Град
    София
    Аз обичам винаги аз да държа нещата под контрол.. Мразя да завися от някого.. Обаче като стане дума за сметки и пари... Винаги си поръчвам нещо което да мога да платя, дори да знам че момчето ще плати.,.. Обаче ми е некфо приятнонкат не се налага да търся по джобовете железа и да броя стотинки по кафенетата
    Вие на хероин ли сте бе?

Плати и сметката сега, обаче не я учи на това удобство, щото има някои прекаляват...
    Най-добре е 2/3 от случаите ти да плащаш и 1/3 тя. (ако имаш възмошност де)
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Град
    София
    Ами направи се на джентълмен и плати сметката !Така ще и направиш по-добро впечетление.
    [size=7][b][u]fosse cos

аз мразя да ми плаща сметката.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Enterprise
    Guest
    Уфффф всеки вика различно. Наистина не знам какво да правя

Обичам да сондирам с репликата "Няма да ти позволя да ми платиш сметката, защото после ще мисля, че смяташ, че съм задължен да правя секс с теб"(шеговит тон, моля). Ако по реакцията й разбера, че тя очаква аз да й плащам - гледам срещата да не се състои изобщо. Ако вече е прекалено късно и все пак се състои, то втора няма да има.

Guest

Re: Аз ли плащам на първа среща!

Цитирай Първоначално написано от Enterprise
    Имам среща и ще заведа момичето някъде. Аз ли трябва да платя сметката или всеки по отделно?
    Нито едното
    ТЯ трябва да плати цялата сметка

Фен
    Град
    Варна
    Ми .. по принцип на първа среща ... момчето е по-хубаво да плати
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

*цензура*

Guest

Re: Аз ли плащам на първа среща!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Enterprise
    Нито едното
    ТЯ трябва да плати цялата сметка
    Точно така!
    Феминизма може и да е хубаво нещо

Фен
    Град
    City of Sofia
    Редно е ти да платиш. Просто го направи.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Мега фен Аватара на koalka
    Някои обичат, други мразят...от къде да знаеш какво й е в главата.
    Ако искаш-ти плати сметката, а ако тя възрази-не й отказвай тя да я плати, поне нейната част де.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Az mnogo mnogo ne obi4am nqkoi da mi pla6ta smetkata,no vse pak e 1-va sreshta i shte e po-dobre ti da platish
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    po dobre ti plati smetkite

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Аз обичам винаги аз да държа нещата под контрол.. Мразя да завися от някого.. Обаче като стане дума за сметки и пари... Винаги си поръчвам нещо което да мога да платя, дори да знам че момчето ще плати.,.. Обаче ми е некфо приятнонкат не се налага да търся по джобовете железа и да броя стотинки по кафенетата
    И аз съм така... Чувствам се адски дискомфортно като знам, че завися от някого, затова гледам винаги да мога да си платя сметаката. Колкото до момента "Аз черпя, искам нещо в замяна" не съм съгласна... Той щом излиза с мене, значи очевидно иска "нещо в замяна". Да плати сметката е нещо като уважение... по-скорор да се покаже мъжкар. Не ги знам, ама съм забелязала, че момчетата като платят сметката ипосле са някак доволни... Така де, като искат да плащат, да няма да ги спирам
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Ако момичето не иска да И плащат сметката, ще си каже...обаче това би могло и да е тест...и все пак повечето обичат да им плащат...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    BS
    То си е почти задължително да платиш.Какъв кавалер си тогава.Повечето момичета мисля че обичат когато не плащат те.Ама всяка различно си преценява.

Супер фен
    Пробвай да платиш,ако не иска не настоявай

Co[mix]_Girl
    Guest
    ako precenish che na purva sreshta iskash TI da platish ima edin lesen trik koito trqbva da napravish...na put za toaletnata otivash pri servitiorkata i i plashtash...kogato stane vreme da trugvate i ako tq izvadi nqkakvi pari kazvash "nqma problem opravil sam smetkata"......samo gledai da ne ti stava navik che hora vsqkakvi.....az lichno ne obicham koito i da e bilo da mi plashta smetkata noo nqma da reva ako tova stane de....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си