- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- lubov i sex
hora pravih sex s edno mom4e i to po malak ot nem ne 1 put privli4aneto mi kam nego stana mn mn mn po silno obarna se v lubov!tejko mi e kajete kak da postapq da govorq li s nego ili da ne si pravq truda
mi momi4e nzm ama ti luda li si kolko po malak na kolko si? lelelel ](*,) nzm nemoga da si predstava da me 6iba nekav po malak ot mene [-X
za kakvo misli6 4e trqbva da govorite?
ako go obi4a6 i toi go znae ,nqma zna4enie dali e po-maluk ot teb ..
obi4aite se ... a ako ne znae moje bi ne e zle da my go kaje6
uspeh
mi da nqma zna4enie vazrasta ako se obi4ate obi4aite si se no ako toi neznae tvoite 4uvstva kam teb kaji mu toi trqbva da te razbere
Поддържам мнението на silver_angel.
И аз съм ходил с по-голяма. Не виждам къде е проблема. Важното е да има емоции.
![]()
няма нищо лошо да ходиш с по малък.....както виждаш тука 15 годишни ходат с дядовци....дошла си на правилното мястоПървоначално написано от kirsinka
![]()
Ами не виждам къде точно е проблемът. Щом го обичаш му кажи, възрастта не трябва да те спира.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
shtom go obi4ash edinstvenoto koeto shte te pravi staslicva v v lubota e da si s nego tai4e po dobre pogovorete za da stane si4ko qsnto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
6te e pravilno da mu kaje6 da se izqsnite i ako toi iska da budete zaedno
mi 6tom go obi4a6 my kaji...moje pak i toi da ima takiva 4ystva kam teb no da go e strah da si gi priznaedavai smelo
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Първоначално написано от kirsinka
![]()
![]()
![]()
Е, и какво от това? Не разбирам защо ние трябва да ти кажем. Ако не е с 10 години по-малък и се обичате не виждам проблем.