- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване
Момичета имам намерение да се избръсна там отдолу за 1ви път ....... обаче не знам ........чувала съм ,че след това много сърби.Може те ли да ми кажете с какво да се намажа след това или нещо такова?
Споделете и вие как се обезкосмявате,че може и да реша да използвам някакъв друг начин(ама не кола маска)![]()
има много такива теми
А иначе аз с депилатоар или браъснач и после се мажа с някакъв крем без значение(е за тяло де)-какъвто набарам
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ако си решила давай, но имай предвид, че после ако решиш да минеш на кола маска много повече ще те боли, аз бях така и много ме беше яд, че не започнах с кола от началото...
Космите стават черни и твърди, помисли добре защото като се обръснеш веднъж...после е много по-кофти.
С депелатоар пробвай, защото не знам как би ти понесло коло-маската, защото там са съсредоточени лимфните възли и не се препоръчва кола-маска.Правят с елазерни обезкосмявания, което също е решение.
Аз ти препоръчвам с депелатор, на Veet, Leocrema или какъвто си избереш, макар че голяма разлика м/у бръснача и депелатоара няма, но все пак...
Иначе след бръснене наистина ще ти е доста дискомфортно, особено след първата седмица при поникване на малките косъмчета...гадна работа.
Еми аэ най-често се бръснаСърби ,ама не чак толкова ,а и се свиква!Иначе може и с кола маска,нэ що не искаш-иэобщо не е неква эверска болка каквато очакваш
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
То и без да си обезкосмявал дори е един път, космите пак са тъмни и черни.Първоначално написано от Анонимко