.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен
    Град
    SF
    За мене няма такова нещо като да оби4аш един, но да му изневеряваш с друг. Изневярата е проява на 4ист егоизъм, на желанието имаш още и още и ако тя е факт, зна4и този, който изневерява оби4а само себе си.
    Моят съвет ще е да го зарежеш. Не си струва да имаш до себе си 4овек, на когото да не можеш да имаш доверие. Дори и сега да му простиш и той да ти обещава, 4е никога няма да се повтори, няма да можеш да бъдеш сигурна. И всеки път като ти каже "Не мога да се видя с теб, защото еди какво си.." ти пак ще си мислиш най-лошото. Ще си в някакво постоянно напрежение, ще го подозираш... А не това е главното в една връзка - единият като пъдарин да гони другия дали изневерява или не.
    Освен това щом го е направил веднъж, ще го направи отново. Явно изневярата е 4аст от характера му. Има мъже, които просто не могат да бъдат верни само на една жена.

Робинята на Quench

Супер фен
    postypi gadno naprai se 4e si igraete kato go zavyrje6 na legloto sled tva zvynni na jigolo da go naebe snimai go i taka go nakaji tva edna poznata go naprai s edin i ot togava vinagi sym veren

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Има мъже, които просто не могат да бъдат верни само на една жена.
    Хммм, не смятам, че има мъже, които да не МОГАТ да бъдат верни. Накъде горе писах - мъжете не са идиоти. Има мъже, които не ИСКАТ да бъдат верни, дори и да не го съзнават (както има и такива жени). Не осъзнават колко много означава доверието на партньора; не оценяват това, което дава другият за тях във връзката; не разбират, че носят отговорност към партньора си и нищо не им позволява да лъжат и да нараняват този, който е до тях. Твърдо вярвам, че човек има пълен контрол над действията и решенията си.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Има мъже, които просто не могат да бъдат верни само на една жена.
    Хммм, не смятам, че има мъже, които да не МОГАТ да бъдат верни. Накъде горе писах - мъжете не са идиоти. Има мъже, които не ИСКАТ да бъдат верни, дори и да не го съзнават (както има и такива жени). Не осъзнават колко много означава доверието на партньора; не оценяват това, което дава другият за тях във връзката; не разбират, че носят отговорност към партньора си и нищо не им позволява да лъжат и да нараняват този, който е до тях. Твърдо вярвам, че човек има пълен контрол над действията и решенията си.

Така де.. под "могат" нямах предвид някаква физи4еска неспособност. Не могат в смисъл на не искат

Робинята на Quench

не се разделяй с него тва не е решение,просто говори с него и се изяснете.не си заслужава заради няква пикла да се разделите,просто такива моми4ета на тая възраст си мислат 4е вси4ко квото хвар4и се яде.късмет

Така де.. под "могат" нямах предвид някаква физи4еска неспособност. Не могат в смисъл на не искат
    Ок

не се разделяй с него тва не е решение,просто говори с него и се изяснете.не си заслужава заради няква пикла да се разделите,просто такива моми4ета на тая възраст си мислат 4е вси4ко квото хвар4и се яде.късмет
    Що пък да се разделят заради "няква пикла"? Ако се разделят, ще се разделят заради него, другото момиче няма нищо общо.

луд
    Guest
    Абе я си направете една хубава тройка и всичко ще се оправи

...Разбирам те...аз съм подщи на 19 приятеля ми не на 22(вече бивш)...разбрах,че излиза с някаква на 16(9 клас) и го зарязах...ко да направя до последният ми ден се кълнеше че е единствена и че не може и да погледне друга,после ми каза че не издържалд а се виждаме рядко щот аз уча мн и ходя по изпити...мн ми е зле ся...2 седмици без него,знам че ходя ся и уж били мн щастливи...само си провалих бала и ся пак умирам от болка но сълза не проплаках...мъж ли не ми го хвали...за тва гледай напред...ще има мн други...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Re: Разбрах, че ми изневерява

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Гаджето ми спи с една 15 годишна пикла ( и двамата с него сме на по 20 и си мислех, че му задоволявам нуждите... ама явно тази 15 годишната може неща, които аз не мога).
    Разбрах преди седмица от една приятелка, която ги е видяла заедно.
    През цялото време ме е мамил, че имал много за учене... дрън дрън и за това не сме можели да се виждаме... аз му вярвах защото до дни има изпит... но сега ми стана ясно как е "учел"
    Поне като не искаше да е с мен, а с тая кучка защо не ме заряза ами продължаваше и с мен и с нея???
    Той все още си мисли, че не знам... след няколко дни само да се върне в града и...
    Как можа да ми го причини ???
    na tvoq mqsto nqma6e da se 4udq a 6tqh na momenta da skasam s nego!!!vse pak edna 15 godi6na pikla ti se e podigrala...zaslujava6 4ovek koito da darji na teb a ne da te unijava taka!!!no vse pak ti si znae6!!!uspeh4eta!!!

Супер фен
    Ми просто м четата харесват по-малки ф в днешно време..искал е нещо младо,запазено,стегнато,ис ал е да се чувства като закрилник на някой...а не кобила на неговата възраст..това е!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ми просто м четата харесват по-малки ф в днешно време..искал е нещо младо,запазено,стегнато,ис ал е да се чувства като закрилник на някой...а не кобила на неговата възраст..това е!
    Младо и запазено, викаш? Много 15 годишни са минали през повече ръце (и не само ръце), отколкото някоя разумна 20 годишна млада жена. Много "м-чета" се хващат с ученички, понеже само те са достатъчно глупавички да им вържат бързо и лесно (има и премного изключения, естествено). За протокола, една млада жена с много повече женственост може да оцени присъствието на мъж до себе си и много по-лесно може да го накара наистина да се чувства като мъж и като "закрилник". Но ти това ще го разбереш като пораснеш

Barbie, любовта се чувства и никакъв външен признак за мен не може да бъде мерило за любов.
    Хората са толкова различни, имат толкова различни виждания за света, за взаимоотношенията между хората и т.н., така че не можете да правите генерални заключения от сорта на: "Щом ти е изневерил, значи не те обича, не те уважава [...]". Какво и към кого изпитва нещо ТОЙ, само ТОЙ си знае и незнам защо и пълните главата с бръмбари?

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Barbie, любовта се чувства и никакъв външен признак за мен не може да бъде мерило за любов.
    Хората са толкова различни, имат толкова различни виждания за света, за взаимоотношенията между хората и т.н., така че не можете да правите генерални заключения от сорта на: "Щом ти е изневерил, значи не те обича, не те уважава [...]". Какво и към кого изпитва нещо ТОЙ, само ТОЙ си знае и незнам защо и пълните главата с бръмбари?
    Ясно ми е, че всеки преживява любовта по различен начин. Но за мен това е криворазбрана любов. Той няма право да си позволява да лъже това момиче, без значение какво става в сърцето му. За стотен път - нищо не се случва просто ей така. Случва се, защото някой го е позволил. Някой е взел личен избор. Този мъж е избрал да угоди на себе си като разбие сърцето на човек, който го обича (не говоря конкретно за тази ситуация - говоря за всяка ситуация, без значение мъж/жена). Това не е любов, не е уважение, не е грижа. Това е слабост на характера и егоизъм. Ясно, че си била от другата страна. А аз съм наблюдавала такава ситуация през очите на човек, попаднал в такова положение. Ако щеш и трети човек съм била. Пределно ясно ми е, че хората правят грешки и определено тези, които ме познават, знаят, че аз рядко си позволявам да осъждам. Но за грешките се плаща и се поема отговорност. Той може да си мисли, че я обича, но в крайна сметка любовта не е само това, което става в главата му. От нейна гледна точка любовта се изразява в отношението му към нея. И ако един мъж не може да обича една жена (или обратното, естествено) със силата, отдадеността, честността и грижата, която тя заслужава (ами само си мисли с любов за нея докато се лашка с друга) каква е файдата от тая любов? Явно не обича достатъчно.

Голям фен
    Град
    София
    ...една твоя приятелка...
    И кво?

...ги видяла заедно...
    да какво?
    видяла ги заедно да се ебат ли?

Мина ли ти през мозъчето, че твойта "приятелка" може да си съчинява, щото примерно иска ТЯ да бъде с него...
    Глей само къв удобен случай за скарване...

Мисля, че би трябвало ти САМА да УСЕТИШ ако нещо не е наред... а не да ти се казва
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Re: Разбрах, че ми изневерява

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Гаджето ми спи с една 15 годишна пикла ( и двамата с него сме на по 20 и си мислех, че му задоволявам нуждите... ама явно тази 15 годишната може неща, които аз не мога).
    Разбрах преди седмица от една приятелка, която ги е видяла заедно.
    През цялото време ме е мамил, че имал много за учене... дрън дрън и за това не сме можели да се виждаме... аз му вярвах защото до дни има изпит... но сега ми стана ясно как е "учел"
    Поне като не искаше да е с мен, а с тая кучка защо не ме заряза ами продължаваше и с мен и с нея???
    Той все още си мисли, че не знам... след няколко дни само да се върне в града и...
    Как можа да ми го причини ???
    и ся кво ? прережи си вените и си ореви живота. а да и пусни някое тъпо клипче за любовта във VBox. Да е нещо с кръвясали пикли, може да сложиш и по някое ангелско крилце тук там - ама да е черно бяло. И не забравяй текстовете да са на латиница с "1" вместо "ъ". За песничката - няма голямо значение. Но трябва да е нещо банално.
    Успех.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Дам много е лесно така ''Остави го'' но все пак трябва да се направиш на ударена и пак го питаи има ли друга но ако пак те излъже събери 5 6 души да ми счупят колената!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си