- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vqrno li e???
hora pls kajete tree da znam dali e vqrno!!! edin frend mi kaza 4e ot mnogo luskane h*q moje da se vuzpali i da gnoqsa a posledicite sa mn lo6i! Ot v4era imam bolki v h*q i mi se e za4ervil! Dali ne gnoqsva??? PLS HELP!!!!![]()
Ми мий си ръцете преди лъскане, бе, мойто момче.
xaxaxa
DA gnoqsvat ochakva se do 2-3 dena da ti okapi huq. Amin !![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
След като се изпикаеш не тръскай главата, че ще падне.![]()
Зачервен е от много блъскане на чикии изчакай 2-3 дена да ти мине и всичко ще е наред.От много блъскане на чикии може да си протъркаш пишока и да се инфектира и от там да гнояса, но ако спазваш добра хигиена и предполагам, че не си някой бесен чикиджия, всичко ще е наред.Първоначално написано от Анонимко
не ма слуша главата ко да прая???
ооо брато какво си правил веПървоначално написано от Анонимко
тоя требва да е некав маниак та да му се зачерви от лъскане....пич нема такова неща приятелят ти е в грешка
![]()
Не може.От многото лъскане само може да те заболи малко.А и да-хигиената е важна.
Bate ako vqrvash na neq she vleznesh v zatvora ako vqrvash na mene nema izleznesh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ei .. golemi ChikiDJii imalo tuka wekak nqma ti se zachervi huq,ti sigorno ne si vadish karata ot gashtite
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
koalka
Заглавие:
Не може.От многото лъскане само може да те заболи малко.А и да-хигиената е важна.
\/
![]()
![]()
![]()
![]()
хора не си клатете ташаците че може да паднат
![]()
![]()
![]()
hahahah![]()
![]()
male kvo prai toq 4ovek be?!
![]()
![]()
![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
ne moga da go kaja po-dobre!!!!!!!!Първоначално написано от InvaiDeR
And when I'm gone, just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back!!!!!
Еми мажи го с малко олио и няма да имаш проблем с протъркването...а ако искаш нещо за по-големи обороти си вземи грес![]()
Първоначално написано от InvaiDeR
sigurno
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
~malko higiena moi 4ovek a i zemi spri malko s 4ikiite probvai da si go navre6 otzad po nestandartno e i ne boli axax aide uspeh PEACE~
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ОМГ...ти си го претоварил сигурно![]()
Споко - от лъскане няма да ти гнояса, но виж от мръсни ръчички - може
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...