.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

как може такова нещо

значи не мога да го разбера моя приятел поканил ме е на бала му на 24ти... и вчера ми каза че заминава на село с един негов приятел за ден два защото имат работа да вършат... и както и да е...
    каза че в неделя или днеска ще се върне.. и днеска ми съобщава в смс (тъй като там няма обхват) че ще се върне чак на 24-ти защото го мързяло... пфф така се ядосах и му пратих гадни смс... даже не мога да му звънна да говоря с него...
    звъннах на телефона на приятеля му но той не вдига.. интересно как той има обхват...

Мега фен Аватара на koalka
    Така и така е решил да не се връща, така че единственото, което можеш да направиш е да се примириш и да го питаш за всички тея неща като се върне, иначе...не знам.Честно казано аз бих се зачудила...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    охооо мирише ми на скандал пича нещо май се опитва да се кашира от тебе...или така ми се струва може на село да прави нещо забавно

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Така и така е решил да не се връща, така че единственото, което можеш да направиш е да се примириш и да го питаш за всички тея неща като се върне, иначе...не знам.Честно казано аз бих се зачудила...
    Страхувам се че като се върне ще е прекалено късно... съмнявам се на бала да му се говорят по такива сериозни теми!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, тогава остава след това...

Аз ако бях кат тебе, отивах при него, в неговото село и прая най-лутия селски скандал, дет селото е вижало от 1964г. (големия сняг!)

Мега фен Аватара на sasha_90
    нещо май те лъже,а?

Guest
    Може би просто има работа или пък иска малко почивка.Не мислиш ли,че всеки си има такива периоди.Имай му малко доверие.И не прави от най-малкото проблем.

Супер фен
    Хахах ей опасна си,да ти имам проблема
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Та казва6 приятеля ти е оти6ал на село с негов прияел,данеби да е педал4е :P ?!?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Аз ако бях кат тебе, отивах при него, в неговото село и прая най-лутия селски скандал, дет селото е вижало от 1964г. (големия сняг!)

ДА БЕ GO GO GO !!! Fire in the hole !!! Head Shot ! Counter Terrorist Win !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Triple-H

ДА БЕ GO GO GO !!! Fire in the hole !!! Head Shot ! Counter Terrorist Win !
    Хахаха ейй тая CS Мания !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Може би просто има работа или пък иска малко почивка.Не мислиш ли,че всеки си има такива периоди.Имай му малко доверие.И не прави от най-малкото проблем.
    Подкрепям напълно, не се тревожи преди да си говорила с него. И като се видите по-добре подходи по най-спокойния начин, не настървена с желание да му вдигнеш скандал

Мега фен
    Град
    София
    Е тва е
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    iskam da pitam avtorkata tva preslaa li e na avatara 4e ne moa q poznaq

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    iskam da pitam avtorkata tva preslaa li e na avatara 4e ne moa q poznaq
    Тц,не е Преслава А по темама...може да си има работа,не се съмнявай в най-малкото нещо
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

moje toi i priqtelq mu da sa na razli4ni GSM operatori i zatova ediniq da ima obhvat a drugiq ne , a za deto ne iska da si idva, moje bi jelae da se vidi s baba i dqdo tam, taka 4e nedei si misli nai-loshoto
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

хеххе мерси на всички които ми отговорихме
    ама се оказа че се ебава с мене излъгал ме да ми види реакцията хахаха а тя наистина както е очаквал беше доста бурна... :Р
    а аз нали съм рибка и се хванах веднага

Голям фен
    Град
    София
    а бе ти как спиш нощем бе?

я си удари една щпакла и мирясай

като се държиш като параноичка, нормално да не иска да се прибира пича

damn...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Цитирай Първоначално написано от penywise
    а бе ти как спиш нощем бе?

я си удари една щпакла и мирясай

като се държиш като параноичка, нормално да не иска да се прибира пича

damn...
    както забеляза нямам нужда- има кой да е задоволява!

Успокой се и изчакай да се върне. След това ще поговорите спокойно. Може да има логично обяснение за нещата. Не се вкарвай безпричинно в някакви филми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    хеххе мерси на всички които ми отговорихме
    ама се оказа че се ебава с мене излъгал ме да ми види реакцията хахаха а тя наистина както е очаквал беше доста бурна... :Р
    а аз нали съм рибка и се хванах веднага

Радвам се, че всичко се е оправило.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

denislav.92
    Guest
    Много си зле миличка,явно те е зарязъл..ти не разбра ли, че човекът не е на село а някъде си чеше к*реца и си прави кефа?Пфу...овца

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Абсолутно съ6тото!
    1. Тоя на луда ли те прави?! Веднага се занася6 до селото и описанито по-горе не6та! Пък той да има късмет да не е там...

2. Тва е много странно как до самия си бал 6те седи там, пък и го мързяло да се върне... Айде, моля ти се! Ако си близка с техните илидори не , звънни у тях, те ако ти кажат, 4е го няма, питай ги къде е и кога 6те си дойде...да видим какво 6те кажат!

3. Тоя мног ме съмнява какво 6те прави там 5 дена! И то само ти пи6е 1 смс!!!

Ебати бъзика, 4естно...За6то те пробва така?! Тва е супер тъпо! Важното е, 4е не6тата са наред...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си