- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как може такова нещо
значи не мога да го разбера моя приятел поканил ме е на бала му на 24ти... и вчера ми каза че заминава на село с един негов приятел за ден два защото имат работа да вършат... и както и да е...
каза че в неделя или днеска ще се върне.. и днеска ми съобщава в смс (тъй като там няма обхват) че ще се върне чак на 24-ти защото го мързяло... пфф така се ядосах и му пратих гадни смс... даже не мога да му звънна да говоря с него...
звъннах на телефона на приятеля му но той не вдига.. интересно как той има обхват...
Така и така е решил да не се връща, така че единственото, което можеш да направиш е да се примириш и да го питаш за всички тея неща като се върне, иначе...не знам.Честно казано аз бих се зачудила...
охооо мирише ми на скандалпича нещо май се опитва да се кашира от тебе...или така ми се струва
може на село да прави нещо забавно
![]()
Страхувам се че като се върне ще е прекалено късно... съмнявам се на бала да му се говорят по такива сериозни теми!Първоначално написано от koalka
Аз ако бях кат тебе, отивах при него, в неговото село и прая най-лутия селски скандал, дет селото е вижало от 1964г. (големия сняг!)
Може би просто има работа или пък иска малко почивка.Не мислиш ли,че всеки си има такива периоди.Имай му малко доверие.И не прави от най-малкото проблем.![]()
Хахах ей опасна си,да ти имам проблема![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Та казва6 приятеля ти е оти6ал на село с негов прияел,данеби да е педал4е :P ?!?
Първоначално написано от BAYO
ДА БЕ GO GO GO !!!Fire in the hole !!! Head Shot ! Counter Terrorist Win !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Хахаха ейй тая CS МанияПървоначално написано от Triple-H
!!
Подкрепям напълно, не се тревожи преди да си говорила с него. И като се видите по-добре подходи по най-спокойния начин, не настървена с желание да му вдигнеш скандалПървоначално написано от sexy_small_lady
![]()
Е тва еПървоначално написано от BAYO
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
iskam da pitam avtorkata tva preslaa li e na avatara 4e ne moa q poznaq
Тц,не е ПреславаПървоначално написано от vvs_go
А по темама...може да си има работа,не се съмнявай в най-малкото нещо
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
moje toi i priqtelq mu da sa na razli4ni GSM operatori i zatova ediniq da ima obhvat a drugiq ne, a za deto ne iska da si idva, moje bi jelae da se vidi s baba i dqdo tam, taka 4e nedei si misli nai-loshoto
![]()
![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
хеххе мерси на всички които ми отговорихме
ама се оказа че се ебава с менеизлъгал ме да ми види реакцията хахаха
а тя наистина както е очаквал беше доста бурна... :Р
а аз нали съм рибка и се хванах веднага![]()
а бе ти как спиш нощем бе?
я си удари една щпакла и мирясай
като се държиш като параноичка, нормално да не иска да се прибира пича
damn...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
както забеляза нямам нужда- има кой да е задоволява!Първоначално написано от penywise
Успокой се и изчакай да се върне. След това ще поговорите спокойно. Може да има логично обяснение за нещата. Не се вкарвай безпричинно в някакви филми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от beautiful.soul
Радвам се, че всичко се е оправило.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много си зле миличка,явно те е зарязъл..ти не разбра ли, че човекът не е на село а някъде си чеше к*реца и си прави кефа?Пфу...овца
Абсолутно съ6тото!Първоначално написано от BAYO
1. Тоя на луда ли те прави?! Веднага се занася6 до селото и описанито по-горе не6та! Пък той да има късмет да не е там...![]()
2. Тва е много странно как до самия си бал 6те седи там, пък и го мързяло да се върне...Айде, моля ти се! Ако си близка с техните илидори не , звънни у тях, те ако ти кажат, 4е го няма, питай ги къде е и кога 6те си дойде...да видим какво 6те кажат!
3. Тоя мног ме съмнява какво 6те прави там 5 дена! И то само ти пи6е 1 смс!!!
Ебати бъзика, 4естно...За6то те пробва така?! Тва е супер тъпо! Важното е, 4е не6тата са наред...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."