- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Liverpool vs Milan -23. 05 Champions league -Final
Повторение на фонала от преди 2 години когато станаха невъобрацими обрати.Мача ще е наистна невероятен.А вие за кого ще викате?
Az li4no 6te vikam za liverpool za6toto milan ne mi dopad. Vsi4kite mi priqteli kazvat 4e milan 6te biqt no az si durja na LIVERPOOL!
аз ще виикам : МИЛАН! МИЛАН! МИЛАН! МИЛАН! [-o<
не че тва ми е любимият отбор, но като го сравня с ливърпул ...![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
МРАЗЯ МИЛАН С ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВО...НЕ ОБИЧАМ И ЛИВЪРПУЛ, НО ВСЕ ПАК СЪМ ЗА АНГЛ. ФУТБОЛ
П.п ей Hri$ дай си скайпа![]()
GLORY GLORY MAN UNITED
и REAL MADRID![]()
Аз сЪМ за Милан,и 2005 бях за тях...този път няма да има изцепки и издънки ще станем шампиони за 7 път\
/
![]()
Милан.
L-pool![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Liverpool FC ! Мястото на купата е на Албиона и по точно в град Ливърпул във витрината на стадион Анфийлд![]()
Едно е сигурно- зрелището ще е голямо.
Млъки, че вече ми писна да избиваш комплекси ТУК!!!!!!Първоначално написано от EMO_ULTRAS
ХА-ХА-ХА!!! па то кво?! БГ ФУТБОЛ СЪКС! то българите сме си селяни де...и като селяни си играем![]()
ултрасчето, и кво като се прекланяме пред чуждото? я се замисли по дяволите ЗАЩО се кланяме пред чуждото? и недей писка, че сме били глупави турци, щото не харесваме българското...но след като повечето от "българското", каквото и да е, НЕ СТАВА...за кво да се прекланяме пред него? ами МОЖЕ би, защото чуждото е ПО-ДОБРО! (не всичко)
аз ще съм за Милан...повече ми харесва как играят италианците
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
феновете ли строят хубави стадиони? феновете ли тренират играчите? феновете ли казват на играчите как да играят? как да се държат на терена? имаме 2-3 добри играча...а чуждите страни колко добри играчи имат в ЕДИН отбор?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И какво ще ми кажеш, а?ЗАЩО НЕ ХАРЕСВАШ ЦСКА-НАЛИ И ТОЙ Е БГ ОТБОР?ЗАЩО ХАРЕСВАШ САМО ЛЕВСКИ НАЛИ ИМАМЕ И ДРУГИ ОТБОРИ!!!
именно! ПЪРВО: феновете които ходят по мачове са малко ВТОРО: тези пари мислиш ли, че отиват където трябва?
"фенката" отгоре да спре да пищи като хамалка и да спре да се прави на фенка с тея викове...не знаеш колко много се излагаш
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да! българина разчита на това някой друг да му свърши работата и след това той да си лапва от халвата!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
просто чуждите отбори са по-добри...причината е проста...щом сме толкова добри що не сме шампиони? що последно време нон стоп се излагаме? кво ти пречи да харесваш по-доброто? аа да...ти си патриот...хаха...мдааа
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
брей брей брей...обичал левски...защо обичаш левски? щото е кръстен на ИСТИНСКИЯ ПАТРИОТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ? ей за това нео нацитата сте ми толкова смешни...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
покажи ми за кво става дума...кажи що обичаш ЛЕВСКИ
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
MILAN MERDA !
100% победа за Ливурпул.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
като застанеш пред куршума за някой от Левски тогава ми приказвай обичаш отбора
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
като застанеш пред куршума за някой от Левски тогава ми приказвай, че обичаш отбора...и като направиш същото за всеки за който претендираш че изпитваш обич към него...защото любовта е това...да си готов на ВСИЧКО за човека(или както в твоя случай за отбора)
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
докажи го![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
няма не мога има не искам..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами