- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Liverpool vs Milan -23. 05 Champions league -Final
Вече треперя.Първоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
![]()
ще е тежко, не знам дали ще мое ходим от алкохол![]()
и?! Не ми пука вие колко сте... важно е да си пдокрепим отбора. Ясно ми е,ч е няма да се чуем, при такива бройки. Но тва не ме плаши, нито че ще сте 8000(максимум 5000)Първоначално написано от EMO_ULTRAS
и виеПървоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
Може да сме малко,ама всичките сме идиоти!Първоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Пренесете си спора в друга тема бре...тази е за финала на "Шампионската лига".
Тоя Индзаги ебати калиткото.
Гатузо е НОМЕР 1 .
Милан зеха купата... жалко
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
2:1 за МиланТрудно ми е да го повярвам ама няма как! Много много слаб мач на Джерард и добър за Индзаги и Пенант определено
![]()
You'll Never Walk Alone
Craig David-Walking Away
CAMPIONE DEL EUROPE!
GRANDE MILAN!
Вендетата - успешна!
Walk with me now, fly with me later...
Мачът можеше да е далеч по-интересен.
МИЛАННННННН!!! Много се радвам,че взеха купата.![]()
Ех, този път Милан изкара късмет...нищо, догодина пак.
П.П. забравих да спомена, че съдията е анално податлив![]()
Не харесвам и двата отбора...Ливърпул-просто не са ми приятни, Милан-отсраниха МАНЧЕСТЪР!Др. година РЕАЛ ИЛИ МАНЧЕСТЪР ЩЕ ВЗЕМАТ КУПАТА!
Напълно съгласна съм с теб...Само дето Пенант малко прееба играта на ПуулПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Penant mnogo me razdrazni toq tip. Nikak ne mi e simpati4en 6toto prekaleno mnogo zadurja topkata i nakraq ni6to ne pravi.Az obvinqvam glavno nego 4e Leverpool ne se predstavixa po-dobre.Toi opropasti 70% ot atakite im.Първоначално написано от spit
![]()
Не мисля, че Пенънт направи слаб мач. Напротив, даже чрез него се организираха доста атаки, че и имаше шанс да вкара първото полувреме. Слаб беше Зенден. Той нямаше място при титулярите според мен.![]()
Жалко е ,че в такъв мач,в който имахме повече положения,загубихме,но съдбата този път не беше на наша страна. Милан са доста хитър отбор и от 1 положения вкараха два гола.
И съм напълно съгласен,че Зенден нямаше никакво място в титулярния състав,всеки път като той беше с топката ,опропастяваше атаките на отбора.Пенант смея да кажа,че беше един от най-добрите футболисти в мача,слаб беше мача и за Джерард.
И все пак щеше да е уникален резил ,ако в продължението им бяхме вкарали още един гол на Милан и мача отново да отиде в продължения ,както през 2005 година.
Другата година се надявам Ливърпул да наблегне повече на Премиършип,отколкото на Шампионската лига,трябват ни само няколко добри нови футболисти и това ще е съвсем реално.