- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само секс и нищо повече между мен и бившия.
Скъсах с гаджето ми с което единствено бях спала. Сега сме си уж само приятели. Ама на мен много ми се прави секс...страшно много. Тъй като сам била само с него до сега. Не искам да го правя с друг. дали той ще се съгласи да имаме само сексуална връзка?Само не ме обиждайте ако на някой не му допада какво мисля да не пише и толкова. А да споделя с приятелки не искам защото ще ми се смеят дайте съвет.
Ми едва ли ще го навиеш като започнете сексуална връзка, той да си мълчи запред другите, защото колкото повече хора знаят, толкова повече ще говорят за теб.... и може да не са хубави неща.
Ако е пич на място, прави си секс с него, но гледай да не се раздува.
Еми той не е такъв да говори и да разправя на другите хора. Н е етакъв познавам го добре.. ама нз....![]()
emi govori si s nego..pitai go dali iskai i tolkoz![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
a zashto si mislish 4e prez celiq si jivot samo s nego shte spish kato ti e 1viq.. hvani si dr priqtel s koito nqma da se kriete i pak shte si pravite sex :P ako pyk ne iskash.. govori s mom4eto i ako se syglasi samo na seksualna vryska ok, no neznam.. aide i posle da raskajesh :P
Ами дам, тва е идея да си намери друг.Първоначално написано от miss`kiss
Всъщност, може да спи с бившия си, и в същото време да си търси друг приятел![]()
След като ти е бивш...хм знам лиПоговори с него,намекни му по-някакъв начин.Почти на 100% съм сигурна,че няма да ти откаже
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Рядко ще срещнеш мъж,който да откаже секс особено на хубава жена!
Защо късате с гаджетата си след като ви привличат все още?
MNOGO qsno 4e shte se saglasi sqko mom4e si me4tae za momi4e koeto da e smao za sex
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
както се казва жените се нуждаят от повод за да правят секс а мъжете от мястоне мисля че ще ти откаже
![]()
Първоначално написано от отчаяната:/
Няма нищо смешно в това. Имала съм такава връзка - чисто сексуална и беше страхотно.
Поговори с него. Ние не можем да ти кажем дали ще иска.
Успех!![]()
Защото той скъса с мен и иска да сме само приятели.Първоначално написано от krem4et0
Да му предложиш само секс без да сте ангажирани...е как да откаже веее?????![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
mi pravi seks,ama posle moje taka da hlatne6 4e da se 4ustva6 kato posledniq bokluk na sveta,samo za6toto si spala pak s nego a toi ne 6te da se zanimava pove4e s teb(samo v kraga na seksa)...vij,kato tolkova ti se pravi...opitai sama za sega pak posle-s novo gage i...novi tehniki...moje da si struva.... \/
spored men toi bi se suglasil i ako te uvajava nqma da kaje na nikoi.az imam takiva pr,te bqha biv6i i sled tova se vijdaha za po edin burz,hubavoto e 4e sega pak sa zaedno.![]()
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
Мацко напълно те разбирам.И аз се чувствам така..ако искаш да си поговорим пиши ми на ЛС да ти дам моя скайпПървоначално написано от отчаяната:/
![]()
Ако ставаш за нещо, никое момче няма да ти откаже секс без ангажименти. На тях просто им е кеф да го правят..
Замисли се дали наистина го искаш .. или предпочиташ да си намериш нов .. и му кажи.
П.П. Ако искаш да спиш с него, защото имаш чувства и ти липсва - В ГРЕШКА СИ. Той няма да е твой отново.
OooOo tfa mi se e sluchvalo mi da ti kaja az skysah s nego i na men mi beshe pyrviqt noo sled tfaa samo sled edin namek i beshe moi otnovo smisyl samo sex i tfa e toi iskashe da e neshto poveche no az neiskah taka che samo mu namekni i shte vidish che shte te razbere ! Uspex))
Silno ... Obicham ... Trudno ... Proshtavam ... Jestoko Naranqvam...!
голем сърбешотчаяната:/
А?!
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Не ми се вярва да откаже. Не си мисли обаче, че по този начин ще го върнеш при себе си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Twa s priqtelstwoto e samo oprawdanie ...Първоначално написано от отчаяната:/
Po-dobre zareji ideqta za chisto sexualna wryzka s nego,nameri si dr gadje,koeto shte iska da ste neshto poweche ot "priqteli".
Ами майната му тогава. той не ме ще, а аз ще тичам след него. Как пък не!Първоначално написано от отчаяната:/