.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Не разбирам какво лошо има да се боцкате от време на време :P
    When you dream anything can happen.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като си толкова "загоряла", защо не? Докато търсиш някой друг, който да иска да сте "нещо повече от приятели", можеш да си задоволяваш потребностите с бившия. Само вмимавай да не си втълпиш идеи пак да се събирате, че ще има два реда крокодилски сълзи и още толкова сополи....

Мега фен Аватара на koalka
    Няма такова нещо като приятели и правите секс.Приятелските отношения не са такива.
    Но като нищо може да се навие...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми едва ли ще го навиеш като започнете сексуална връзка, той да си мълчи запред другите, защото колкото повече хора знаят, толкова повече ще говорят за теб.... и може да не са хубави неща.

Ако е пич на място, прави си секс с него, но гледай да не се раздува.
    \/ \/ \/
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest

Re: Само секс и нищо повече между мен и бившия.

Цитирай Първоначално написано от отчаяната:/
    Скъсах с гаджето ми с което единствено бях спала. Сега сме си уж само приятели. Ама на мен много ми се прави секс...страшно много. Тъй като сам била само с него до сега. Не искам да го правя с друг. дали той ще се съгласи да имаме само сексуална връзка? Само не ме обиждайте ако на някой не му допада какво мисля да не пише и толкова. А да споделя с приятелки не искам защото ще ми се смеят дайте съвет.

vij sega zavisi mnogo ot tova koi e re6il da se razdelite i kakva e bila pri4inata,no ti si znae6 vse pak kakvo mu haresva i kak obi4a da go podtikne6 grubo kazano direkno kum sex! za tova moje6 da si mnogo diskretna i da go nakara6 da spi s teb,no ima golqmo NO za6toto mnogo zavisi kakuv 4ovek e probvai nqma da se pritesnqva6 puk ako stane stane ako ne ne spox

той че ще приеме ще приеме щом ти е казал че иска само приятелство значи не иска да се обвързва а сексуалната връзка до някъде не е обвързваща а иначе ако му предложиж сабрави повече той да има искрени чуства към теб

Ами предложи му да сте приятели с привилегии хаах нали разбираш,едва ли ще ти откаже,пък после работата може да стане по-сериозна ,щото от секса понякога може да се разпалят чувства

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ако ставаш за нещо, никое момче няма да ти откаже секс без ангажименти.
    О Несли ,повярвай има момчета които отказват !
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си