.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Неопитен
    Guest

Ах тази любов...

Ем.. просто незнам от каде да започна. На 13 години съм и никога не съм имал гадже, нито пък съм се целувал. Но скоро видях едно много хубаво момиче в което може би се влюбих (Не съм сигурен дали съм влюбен, но не спирам да мисля за нея). Искам да попитам напредналите в любовта как да и предложа да ходи с мен... Ще ви помоля да се отнесете сериозно към темата, защото много се измъчвам.

savage
    Guest
    Милото то! На цели 13 години, а още не си е имало гадже... Въбоще не виждам къф е проблема- аз на 13 години си играех още с кукли барбита, ама съм от по- старата генерация де. Пък за това момиче само казващ че си влюбен- дай малко повече инфо че така не става- зависи каква ти е, от колко време я познаваш и т.н.

Guest
    Ами не ми е никаква, учи в моето училище и често се засичаме и тя като ме погледне и ми се усмихне се разтапям...

Какво да ти кажа...има време и за теб Но ако е по голяма от теб не ти препоръчвам да я закачаш.
    Last year you came here,
    you were a dork in our school,
    I fell in love with you,
    I liked the "real" you,
    but you decided that you look cool,
    when you act cool and dress cool,
    you went wrong about that,boy!
    You went wrong!

savage
    Guest
    В такъв случай трябва първо да и станеш приятел ми се струва- т.е. да се сближите. Тва значи кат я видиш и ти се усмихне и ти й се усмихни, казвай й здрасти, изнемри и скайпа оъ някъде- намери някви общи познати, постарай се да се сприятелите и ти гарантирам 90 % че на втория месец може да тръгнете

Супер фен
    Хахах ами кажи и го директно ама да ти кажа,че няма да приеме! На мен постоянно разни тъпи лапета ми предлагат да ходим,ама как ги режа..хях супер Ти на 13 м за къде си тръгнал ве?Хахаха П.С ако тя е на 6 става
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

hristowoww
    Guest
    Предлагането е най-лесно. Питаш я дали иска да си станете гаджета или нещо подобно по-добре, защото това е клише. Ако тя те харесва ще каже "да" ако не те харесва тогава "не". Мислиш ли, че тя те харесва? Ако не си сигурен или мислиш, че не те харесва, то по темата как да се харесаш на момиче трябва да се изпишат доста страници. А що се отнася до това да станете първо приятели не само, че трябва много време, а ти едва ли искаш да чакаш, а и по-важното има един капан. Ако тя те възприеме като приятел след това може за нея да си останеш само приятел, а не гадже.

Guest
    Покания я да излезнете някой път.Заведи я на кино,на кафе разходете се.

Град
    Bulgariq
    Няма нищо лошо да пробваш да и кажеш или да я поканиш на среща.Поне после няма да съжаляваш,че си си мълчал.може и да ти върже нищо не се знае.

hristowoww
    Guest
    И какво като момчето е на 13 бе malkoto_sladur4e, не сме виновни, че твоето момче е на 20 и нещо. Ти явно държиш момчето да е по-голямо от момичето с 10 години.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Покания я да излезнете някой път.Заведи я на кино,на кафе разходете се.
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си